reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Szybko mi jakos teraz dzionki leca.Igorek po kąpaniu wypił buteleczkę i poszedł spać.Przez cały dzien spał mi tylko niecała godzinke.Spacerek dzis zaliczyliśmy z AsienkaM i dziecmi,pod wieczór wyszłam jeszcze na rowerek z Igorkiem.:-)
AsienkoR
ale narobiłaś ochoty na pierogi.:tak:
AsienkoM
oby badania siostrze dobrze wyszły.
Miłego wieczorku.

reklama
AsieńkoM już kiedyś pisałam,że mój P często powtarza,żebym gdzieś wyszła a on z dziecmi zostanie,ale ja nie mam z kim:sorry:Koleżanki na disko chodzą a ja nie chcę na disko,do pubu na piwo to bym poszła,ale chętnych niet:sorry:Jak mam wychodne to z całą rodziną;-)

Witam
AsieńkoM-mam nadzieję,że dzis samopoczucie lepsze dopisze:)Trzymaj się!!!
Tichonek-ja chętnie bym się tez poszlajała z kimś,ale właśnie ani na disco ani do pubu-najchętniej po sklepach;)))Albo tak nawet jakis babski wieczór w domku-fajnie by było...dlatego tak się podniecam jak np.siostra ma przylecieć:sorry:
Wiesieńko,Barmanko-miłego spotkanka Wam:)))
AsieńkoR-jak są wakacje nie brakuje Ci tych zajęć sobotnich?
Dzis znowu się wyspałam-pobudka o 7mej.Chyba rzeczywiście Młodej się normuje;)
Miłego dnia Kobietki

Wiesienka, oczywiście że mi pasuje :tak: nie wiem czy zdążę jakieś ciasto ukręcić bo się wybieram na miasto:zawstydzona/y: ale sałateczkę już produkuję ;-)
Byłaś w Next? Jak Cię znam to pewnie już o 5 tam byłaś ;-):-) Co kupiłaś fajnego?

Tichonek, mężowy niech korzysta póki może :tak: a do pubu na piwo to możemy razem pójść :tak::-) ja na disco też się już nie nadaje :eek: tak dawno na jakiś tańcach ruszańcach że chyba ruszałabym się jak robot :szok::-D

AsienkaM oj ja też czasem mam takie dni.. wtedy mam ochotę pod żyłe podłączyć sobie kroplówkę z kawą :-D:-D
A siostra to może niech zasięgnie konsultacji innego lekarza, no wiesz tak dla własnej "spokojności"...

Lubiczanka, wieczorki w domku wśród znajomych tez lubię. Boszzz nawet nie wiesz jak mi się tęskni za dwoma bardzo dobrymi kumpelami które już jakiś czas temu wróciły do Pl :-( jak sobie przypomne te babskie wieczorki.. te zwykłe, plotkarskie wieczorki...i te imprezowe, zakrapiane...

edit...
zapodam Wam przepis na fajną sałatkę, szybko się robi i jest pyyyszna

Hej

domek już posprzątany, obiadem się nie martwie bo będą kartofelki i jajeczko sadzone.
Ja dalej jakas wypompowana

Barmanka to siostra była u 3 lekarzy i dwóch ostatnich ma to samo zdanie, że trzeba zrobic te badania i leczyc farmakologicznie.
Tichonek no ja na disco też się nie nadaje, a z reszta nigdy nie przepadałam za dyskotekami.
Lubiczanka no tak babski wieczór to jest to, a jeśli jeszcze z najlepszymi psiapsiółami.

Miłego weekendu

Barmanka,AsieńkoM-nooo-widzę,że się rozumiemy:tak:
Barmanka-o jaka idealna Pani domu-sałatkę od rańca kręci;)Smacznego w takim razie;)
AsieńkoM-do obiadku Twego dorzuciłabym jeszcze mizerię z ogórka-mniaaaammmm:tak:

Bry
Lubiczanko brakuje brakuje, przyzwyczaiłam się, że w soboty mnie nie ma, w piątek kombinowałam obiadek na sobotę, to pakowanie, przygotowywanie się do zajęć i dzieciaki. Im chyba też brakuje, bo mi piszą na fb, że do szkoły chcą:-p:rofl2::rofl2:
AsienkoM a co Ty taka wypompowana, czyżby pogoda taka na Ciebie działała? Ani już przemęczenie przeszło.
Barmanko, Wiesienko udanego spotkanka

Udanego weekendu

barmanko- pewnie ze bylam skad wiesz;-):-p kupilam Asi kilka fajnych rzeczy- najbardziej podobaja sie jej butki takie ala cross z kwitkiem na srodku- i nawet nam tym razem cos wpadlo:-D

reklama
Asienka_r a żebys wiedziała. Pogoda mnie męczy do tego znowu ósemka wyłazi. Wszystko mnie denerwuje. Może do jutra mi przejdzie bo musimy na zakupki jechać bo młoda ze wszystkiego wyrosła, tak ostatnio skoczyła. A jak będe klapnikęta to i zakupy będą męczące dla całej trójki.

Do góry