reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa, jakas Ty dzisiaj torpeta z robota:-)

Asienki, super ze spotkano sie udalo:tak:

Lubiczanka, cos wpadla jak po ogien:confused2:

Anineczka, gdzies znikla? chyba sie jeszcze nie pakujesz cooo? A macie kogos kto Wam wszystkie sprawy socjalne wytlumaczy?

Dziewczyny doradzcie - chcialabym tutaj cos komus wyslac, ale chcialabym miec pewnosc ze ta rzecz dotrze do wlasciciela... Czym to wyslac? Jest tutaj cos takiego (jak w Pl) 'list polecony priorytetowy'?

reklama
Dzień dobry
Barmanko-nie było mnie,a bym podpowiedziała,że o "registered"chodzi-masz dowód wysyłki i zawsze możesz śledzić;))Jak po ogień mówisz...a jakoś tak.Dzieci w domku to i doba przykrótka:(
Marta-nie wiem czy J wczoraj Twoją prośbę wykonał-bo nie potrafił mi wytłumaczyć o czym pisaliście na FB;)
Dziewczynki-no nie do wiary normalnie...Dziś pobudka o 7.55-zaspaliśmy:zawstydzona/y: szaleństwo totalne-nie pamiętam kiedy ostatnio taka rozpusta była...Ale podejrzewam,że w związku z tym dzień 13go w piątek nie będzie nam groźny;)Miłego dnia Wam

Bry
Faktycznie spotkanko u AsienkiM udane, moje dziecko zachowywało się jak należy, więc jestem z niej dumna:-p:rofl2:, potem miałam co robić, bo zakupki w mięsnym zrobiłam i musiałam wszystko poporcjować, potem sprzątanie. Dzisiaj też od rana na nogach, bo zrobiłam pranie, wyszorowałam piekarnik, a zaraz idę się brać za pierogi ruskie
Lubiczanko czasem trzeba zaspać

Dobrego dzionka

Bry:-)
Ulala,Lubiczanko jak Ty teraz ze wszystkim zdążysz?:-DO tej porze,po pobudce o 5-tej już miałaś wsio ogarnięte chyba?:-DMy,żeby nie było dziś też caluśką noc bez niespodzianek przespaliśmy:-)Matt jak padł o 21:00 tak wstał o 7:30:-)Ja się położyłam ok.23:00 więc mogę powiedziec,że się wyspałam:tak:
Idę coś pożytecznego porobic;-)
Miłego...

reklama
Do góry