reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sie kobitki my nadal sie odczulamy:(nikolas jest uczulony na 16alergenow kacper na 22 najgorzej jest ze tez na cukier i jest masakra nic nie moze zjesc i wypic i chodzi jak szalony szpera szuka coby zjesc:(szkoda mi go ale coz a wiecie ze te moje problemy zkacprem tzn jego problemy emocjonalne zaburzenia snu moga byc spowodowane wlasnie ta alergia ktora siedziala w nim wsrodku bo na skorze nigdy nic mu nie wyszlo.mam nadzieje ze ta kuracja im pomoze i na wyspe wroca zdrowi:)
Tichonku my tez dostalismy takiego meila i jak dobrze zobaczylam na teneryfe obciaza nnas 1.92eod os.ale swoja droga powinni inaczej to zalatwic bo co nas to obchodzi jak ja bilety kipilam pol roku temu
Anineczko rzycze wam powodzenia w przeprowadzcce i mam nadzieje ze bedziesz stala bywalczynia tutaj u nas bo bez ciebie to tak jakos dziwnie wszak bylas tutaj jedna z pierwszych mam jakie poznalam na poczatku:)

Lubiczanka, gratki za zabka!

Gliwa, pozdrow tez Anie od nas :)

Anineczko, lohoho wielkie zmiany przed Wami! Lepszego jutra Wam zycze :)
Dziwnie tu bedzie bez Ciebie :(

Biola oby chlopakom pomoglo odczulanie.

AsienkaM, gratki za mc. Szybko Wam poszlo :)

Bry
Była mgiełka, teraz słoneczko pięknie świeci. Za godzinkę jedziemy do AsienkiM. Moja Ania nadal śpi:shocked2::shocked2::shocked2:. Od kilku dni mówi, że jest zmęczona, niby nic jej nie jest, wesoła, apetyt dopisuje, więc skąd to przemęczenie??

AsienkoM
gratki MC, mówiłam, że tylko czekać:):):)
Biolu masakra, że aż tyle alergenów znaleźli:shocked2:, oby się chłopakom poprawiło

AsienkoR powinnas sie cieszyc ze Ania lubi pospac...bo moj szogun to o 6:30 dzis wstal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze go rozerwe...ilez mozna,no ilez???wlasciwie codziennie to samo...
Kolo 13-14 jest zmeczony,ale polozyc sie nie chce tylko czasem jeczy z przerwami do 20 ....i nic mu nie pasuje:no:rece opadaja czlowiekowi normalnie

Hej.

Dzis dzien mi strasznie szybko leci, długo pospaliśmy z Igorkiem.Wiec sie wyspałam.:tak:Spacerek zaliczony,obiadzik ugotowany.Wiec spijam kawulke.Jutro do Mojego M brata przylatuje famila na wakacje całe,wiec bedzie wesoło.
Barmanko Pozdrowie Anie:-):-).
Biola oby pomogło odczulanie.
AsienkoM TO SUPER ZE DOSTALISCIE MC:tak:
Miłego popołudnia.

reklama
Do góry