reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku
ja zawsze tez wieczorkiem zalewał termos wrzątkiem,i zanosze do pokoju.Zeby rano nie złazic.Ciach mach i mleczko zrobione.Jeszcze zawsze ma troche wody przegotowanej zimnej,w razie czego zeby zmieszac.Polecam.
AsienkoM za dobrze oni z Toba maja.Masz duzo cierpliwosci.
Lubiczanko :-Dpewnie do męża trzeba sie przytulać.:tak:
MiłegoDnia.

reklama
hejka
Gliwa
[*]:-(
Tichonku w takim razie daj znac czy ten karoten pomogl cos?
Lubiczanko amore od rana Boziu i Ty masz jeszcze sily przez caly dzien:szok:Ja mojemu powtarzam wieczorkiem albo teraz albo wogole:-D bo mnie rano to tak dobrze sie spi i jak mnie budzi to poxniej jestem zla jak osa.Ah te hormony po ciazowe( co nie Tichonku?) kiedys to czlowiek mogl o kazdej porze a teraz to lepij sie wyspac:laugh2::-D

wczoraj sobie farbnelam wloski wieczorkiem na braz bo juz masakra 3 kolory na glowie mialam odrosty,poxniej jakis jasny a od polowy czerwien sie przebijala.No i se masakre zrobilam-za krotko ciachnelam grzywke-ehh teraz co najmniej 3 tygodnie bede musiala tak chodzic poki nie odrosná.:eek:.
spacer zaliczony od rana bo poxniej ma ponoc padac a teraz ide zupke ugotowac:baffled:

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko-dawaj fotę!!!!co do porannych amorów-wolę być tak budzona niż przez wyjca małego;)z dwojga złego to pierwsze przyjemność sprawia;)))
dnia dobrego ciąg dalszy-zakupki porobiłam,obiad upichciłam...zaraz mnie z nudów wena na ciacho weźmie...jakąś drożdżówe trzasnę,a co?;)))

hej!
Tichonku kup koniecznie termos..ja robilam tak jak dziewczyny...zdawalo egzamin,u Ciebie tez pewnie zda:)
Mnie w niedziele kolezanka mowila o wyprzedazy w Next...ale nie wiem czy pojde...moze popoludniu,chcialabym kupic Szymkowi jakies lachy na przyszly rok;-)..ale nie wiem co z tego wyjdzie..

Lubiczanko,ja z rana nie lubie,ale w nocy czemu nie?:-):-D:-D

Kasiuleczko dawaj fote:)
tez musze sie ufarbowac,bo juz 7 miesiecy farby na glowe nie kladlam...musialam dac odpoczac moim kudelka,bo strasznie wypadaly i lamaly sie:baffled:

Boszsz...ja byłam u fryzjera ostatnio przed chrzcinami Matta czyli prawie 5 miechów temu i jak miotła już wyglądam:zawstydzona/y:Ale jestem już zapisana na odnowę czupryny wraz z mym synem młodszym:-D
A ja,jako,że obiad miałam od wczoraj,umyłam wreszcie lodówkę bo już na nią patrzec nie mogłam:sorry:Poodkurzałam jak Matt zasnął bo przecież sra po gaciach na sam widok odkurzacza:confused2:Jak wstanie to obiad podam i idziemy na dwór bo nie pada...Za to mnie na łeb coś padnie jak gdzieś nie wyjdę,wczoraj cały dzień doma siedzieliśmy:sorry:
A w ogóle dostałam maila odnośnie mojej rezerwacji biletów do Hiszpanii.Okazuje się,że Hiszpania podniosła podatki i wszystkie bilety zakupione przed 1 lipca a będące do wykorzystania po 1 lipca drożeją:sorry:No i z kart nam ściągną tę dodatkową kwotę:sorry:Na szczęście do Reus to tylko 1,72E od osoby ale już do samej Barcelony 8,95E:szok:A do Madrytu 9,12E:baffled:

Margaritta-nie mogę do Ciebie wysłać sms'a:wściekła/y::no::zawstydzona/y:
Tichonek-a to chamówa z tą podwyżką!Co Was to obchodzi,ze zmieniły się podatki:eek::crazy:przecież po to się rezerwuje wcześniej:sorry:
A my sobie własnie wróciliśmy z pokazu munstertrack-głównie motory,ale dwa auta na ogromnych kołach też były;)Dzieciaki się cieszyły jak szalone jak tak kicali na tych motorach...a teraz trzeba się wymyć i miło spedzic czas-moze powtórka z poranku na dobranoc;))))Miłego wieczorku Wam

reklama
Do góry