reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Betiaro, dobrze Ci z tym słoneczkiem :tak: u nas pada cały dzień :baffled:

Asienka, dziękuję ślicznie za przepis. Tylko musisz mi coś wyjaśnić bo tak jeszcze nie robiłam... O co chodzi z tym ciastem które należy wsadzić do miski z zimną wodą? Jaka duża ta miska? woda ma zakryć ciasto? Ciasto urośnie w tym? Czym osuszałaś?

Barmanko ja wkładałam do normalnej miski, dobrze jakby zakryło, ale mi trochę wystawało a i tak wypłynęło po tych 15 minutach, powiększyło objętość. Osuszałam ręcznikiem papierowym, tak delikatnie, bo się klei, posyp ręce odrobiną mąki, żeby się tak nie kleiło

hej!
u na leje od rana:wściekła/y::baffled:
szym mi nerwy psuje:no::baffled:....zrobilam sobie kawke na odstresowanie;-).
AsienkoR az musze zajrzec na watek z przepisami...moze i ja kiedys wyprobuje.
AsienkoM ale mialas wyprawe;-)

no wczoraj zmeczona na maxa bylam i juz sama nie wiedzialam co czytam:-Di jak slucham;-)....

u mnie dzis na obiad,krokiety ze szpinakiem a do tego sosik czosnkowy...pyyycha!!!

Kurcze co za pogoda,szaro i buro.W depreche można wpasc.:wściekła/y:Ogółem dzis mi szybko minął dzionek,mimo ze siedziałam w domku.AsienkaM z Zuzia Nas odwiedzili,dzieci sie troszke pobawiły.Igorio juz sie nauczył zabawki zabierac.Mały cwaniaczek.
Miłego wieczorku dziewczynki.

reklama
Witam
Miłego weekendu życzę , ja zawiozłam dziś mame i Oliego na lotnisko no i już się grzeją w Polsce. Jeszcze jeden dzień pracy i wolne , i w końcu wakacje!:)

Do góry