reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku aaa, bo ja mam dwie dodatkowe nakładki 7 cm i 3 cm i tym jadę na dole, golę dotąd aż czuję, że w miarę gładko jest i nic nie wystaje. To bikini tym trymerem trzeba, tylko jak centrum to hmmmnie wiem, bo ja mam te nakładki i jedną do nóg jeszcze mam na gładko. Szukam tego kremu, jak znajdę to wkleję Ci linka

reklama
Igorek zasnął,a ja kawke spijam i gotuje obiadek.I tak patrze w okno,jak ten deszcz pada

:wściekła/y:wkurza mnie ta pogoda.Chcialam zis wyjsc do sklepu kupic jakies dwie pomadki,zeby jutro na mecz sie pomalowac z Igorkiem.:-)
Aniaa dobrze ze u Was lepiej,oby Lence jeszcze ten kaszel przeszedł.
Barmanko powodzenia u dentysty.Mi sie w Świeta.obkruszyła szóstka przy jedzieniu ciasta,teraz jak do Polski pojedziemy ide do dentysty.Prawdopodobnie bede miala leczenie kanałowe.
Katrina śliczny ten Twój maluszek.Niech sie zdrowo chowa.:tak:

Ostatnia edycja:
Barmanko-o proszę-jeśli smaczne były nie ma znaczenia jaki kształt mają;)))Nie mam pojęcia czy takie mrowienie to normalka,ale mam nadzieje,że nieprzyjemne uczucia przejdą szybciutko;)
Ewelcia-oj tam oj tam-nie czepiajmy się szczegółów;)))
AsieńkoM-ja też juz mam dośc-choć dziś z Martą pochasałysmy troszkę-nam dyszcz nie straszny;)))
Tichonek-mam nadzieje,że jednak radość powróci-bedzie dobrze...Muzi być;)Gratuluję nabytku...Tylko zdaj relacje z bólu;)))

Lubiczanko ja nie kupiłam epilatora tylko golarkę elektryczną:tak:Bólu więc nie będzie;-)Mam epilator i go nie używam:zawstydzona/y:Raz,że bolałao jak jasna cholera a dwa,że mi się potem bardzo włosy wrastały:confused2:
Mój znajomy złożył księgarnię internetową,dopiero wystartowała,ale z biegiem czasu ma miec podręczniki do polskiej szkoły również i książki na zamówienie:tak:Nie chcę zostac zbanowana za reklamę więc nie wiem czy mogę linka wrzuci (Anineczko?) czy jak któraś chciałaby popatrzec to na priva wysłac?
On mieszka na moim osiedlu więc jakby ktoś chciał zamówic,nie chciał płacic za przesyłkę a będzie za jakiś czas w okolicy Swords to mogę te książki wziąc do siebie:tak:

witajcie czwarteczkowo

Wróciliśmy wczoraj do domku, tak jak dziewczynki pisały - waga 3770g, 53cm długości (dziś ważył 3880g, ale apetycik mu dopisuje). Póki co - kochane dziecko - je, śpi i zużywa pieluchy.

Po pierwszym falstarcie, gdy w poniedziałek się zaczęło, czekałam na spokojnie w domu i tak ok. 16-tej pojechaliśmy do szpitala (godzinkę czasu zajęła nam droga), na Izbie Przyjęć byliśmy o 17-tej, nie całe 15 min. KTG i położna kazała ubierać "dress" SE myślę kurde jaką sukienkę, ja tu na bal nie przyszłam... ale chodziło o koszulę do porodu, poszliśmy z nią na te sama salkę w której urodziła się Alinka (rozwarcie było na 3cm) i o 19.05 Kubuś (szok!!!! jednak Kubuś!!!) był już z nami.

Dziękuję za Gratulacje i serdecznie wszystkie Mamy pozdrawiam, już o kilka kilo młodsza.

reklama
witam ....
w złym nastroju:sorry:
troszkę postaram się nadrobić...

no .. widze że 4 deni temu pisałam..:-p jak ten czas leci... kurde doba powinna być dłuższa!!!
Biola 100 lat dla Nikusia :-)
Katrina gratulacje :-)

coś mi się ciezko zaczepić o jakiś temat :-(
zreszta weny nie ma.. chora jestem :/ boli mnie ucho..
takie do dupppy wszystko :/

Do góry