reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia, a raz Lubiczanka mi podala przepis:tak:
Tak do Pl chce pojsc, mam dwa kontakty, zobacze gdzie bedzie wolne miejsce.
Ojjj co tam sie nie piszesz:-p nie taki diabel straszny:-)

reklama
Katrina gratulacje :-)
Barmanko alcccc oby ci udalo znalezx miejsce u denstysty, i juz nie kus tymi gniazdkami:wściekła/y:

ekem czyli co wychodzi ze ja mam sie do roboty brac:baffled:bo mam jedno:-D, ostatnio sie natrzymalam tyle bobasow ze nawet przez chwile mialam chec na drugie, ale jak sobie przypomne opowiadania ze rodzenstwo sie rozni ze jak masz jedno niegrzeczne to drugie jest jak aniol lub pierwsze jest aniolkiem a drugie malym diabelkiem to juz mi odchodza takie mysli. bo me dziecie raczej nalezalo do tych grzecznych wiec drugie dziecie daloby mi zapewne w kosc:baffled::szok:
Aj tam Ewelcia wiec nie czekaj tylko do roboty:-D teraz to bedziesz miec aniolka;-)spokojnego;-)

Hej

o pogodzie wspominać nie będe bo to już monotonne się robi.
Tichonek gratki dla Matta za ząbka, Zuzia teraz pewnie znowu będzie miała troche przerwy zanim kolejne wyjdą, choć swędzą ją dziąsła czasami.
Asienka_r czapulka skończona

Młoda w nocy jakiegoś lekkiego katarku dostała.

Miłego dzionka życzę

Ostatnia edycja:
Bry
AsienkoM ale że jak całą??? To Ty siedziałaś i całe popołudnie robiłaś???dziękuję bardzo. To odbierzemy następnym razem, jak się spotkamy. Dobrze, że P jednak Was zabrał, bo byście zmokły baaardzo. Mam nadzieję, że ten katarek to nic poważnego
Barmanko o masz, współczuję z tym zębem, ja póki co mam wszystkie poleczone, powymieniane stare plomby, bo już nieszczelne były

Dobrego dzionka

Kasiuleczka, Ty taka zdolna jesteś (w sensie hobby i zainteresowania) że żal byłoby talent przekazać tylko jednej córce :-p więc nie pitol tylko bierz się do roboty :sorry: Ewentualnie mnie możesz zaadoptować i będziesz mnie uczyć wszystkiego w długie zimowe wieczory :-)

Tichonku, gratki za kolejne ząbki :tak: wczoraj miałam napisać i mi umknęło :zawstydzona/y:

Lubiczanka, a co Ty wpadasz jak po ogień cooo?:-p Gadaj szybko co tam porabiasz? Jakieś kulinarne nowości czy co?

Asienka, pokaż czapkę :tak: wiesz że my tu wszystkie łase jesteśmy na hobbistyczne robótki :tak:

Wczoraj słonko świeciło, dziś deszcz :confused2: a ja do gp mam iść, i to na patach bo stary fure do opla wstawia:nerd:
Do dentysty jestem na sobotę umówiona, bo jutro była dosyć późna godzina i obawiałam się że się nie wyrobimy przed m pracą. Wogóle to mnie rozwala to że do któregoś tam zęba mogę mieć białą plombę za free a potem to tylko czarna:confused2: a czym się kurka różnią te zęby:cool2: ząb to ząb!

Barmanko pamietam tego linka z tymi eklerkami ale gdzies posialam,nie moge znalesc-podrzucisz dobra kobieto?
Tichonku gratki dla Matta za zabka:)
Chyba nie czytalalas mojego posta ostatnio?:evil::growl:
pytalam czy chcesz ta naszywke?

o pogodzie sie nie wypowiadam..wole sie nie denerwowac!!

miego dzionka...
ide ziemniaki skrobac =...dzis kluski slaske na obiad z gulaszem

Ostatnia edycja:
Dzien dobry coz za pogoda:(ale ciesze sie ze wczoraj tak nie bylo bo kacper mial wycieczke do zoo a dzis pierwszoklasisci jada na farme oj oj wspolczuje dzieciakom:(
Barmanko i gdzie sie zapisalas?a co do plom to tak jest i w pl tez ze na fundusz masz bodajze do 4 biale a reszte plomby czarne bo wiesz uwazaja ze tych po 4zebie nie widac;)i mozna je latac na czarno:)
I cos tam mialam jeszcze ale nie pamietam ok zmykam sie wygrzac bo zmoklam jak ........;)

reklama
Biolu teraz raczej się chyba i w Polsce odchodzi od tych czarnych, ja tam wolę zapłacić i mieć ładne, kiedyś mi pozakładali te czarne, jak byłam jeszcze w podstawówce a teraz wszystkie wymieniam, żeby jednak ładne plomby mieć a nie mieć wrażenia, że mam dziury w zębach

Do góry