reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo
Tichonku,gliwa,Asienko dzieki ze pytacie mialam pisac ale jakos wena tworcza mialam :)a wiec ja mam zapalenie krtani juz dochodze do siebie na szczescie obylo sie bez antybiotyku ale lekarz na wszelki wypadek przepisala racepte a co do Lenuski ma jeszcze leki do inhalacji zobaczymy martwi mnie tylko ten kaszel dzis w nocy kaszlala ciagnie sie to juz dobry miesiac szczerze powiem ze mam juz dosc ...
Tichonku Matt z zabkami idzie jak burza Lenka jak miala osiem tak ma na dal nic narazie nie widac,a co do chodzenia to tak jak i u nas przy pachczu meblach smiga wczoraj to nas rozwalila ta bramke co mam na dole podeszla pod nia nie zdazylam nagrac tylko J z kuchni wolal patrz patrz co robi jak byla po drugiej stronie to sie odwrocila i sie smiala rosnie kolejna artystka
Barmanko powodzenia u sadysty,ja jak bede w kraju to ide ale juz na sama mysl sie boje ;/ Lenka ostatnio do Ciebie dzwonila w ostatniej chwili wzielam od niej telefon :-D
Lubiczanko co u Ciebie?u Was?

Pogoda porostu bajeczna wiec tez dzis dzienek tworczy sobie zrobie wczoraj dwie opaski zrobilam,obiad mam takze luz tylko poczekam jak Lenuska pojdzie na drzemke

Milego dnia mimo wszystko

reklama
Ja nigdy nie miałam czarnych plomb, od 15 roku życia to tylko prywatnie leczyłam zęby bo przy moich słabych zębach jakbym została przy leczeniu bezpłatnym to dawno już bym z częściową sztuczną szczęką chodziła:-D
Aniaa dobrze, że wracasz do zdrówka i szkoda Lenki, że tak się męczy bidulka.

Barmanka, Asienka_r fotki wstawiłam na wątek hobbistyczny

Ostatnia edycja:
No dobra...
Chorowitkom-całe mnóstwo zdrówka!!!!
Barmanko-a jakos tak wyszło,że jak po ogień;)Jakoś odtatnimi czasy weny kulinarnej brak:zawstydzona/y:Ale dziś pieczone ziemniaczki z faszerowanymi girami i jakaś surówa:sorry:A jak Ty sie czujesz?Doszłaś już całkowicie do siebie?Powodzenia u dentysty-nie zazdraszczam;)
Aaniu-dzięki,że pytasz:)Jakoś sie miewamy...Jakoś tak mi trudno"dojść do siebie"po tej Polsce:zawstydzona/y:Na szczęście Dzieci szybciej się aklimatyzuja...a dla mnie pocieszenie-inni potrafią mnie"do pionu"postawić;)))trzymam za Was kciuki-oby wszystko ku lepszemu szło:)
Ewelcia-nie eklerki,a gniazdka:pI pewnie,że nie znajdziesz-tożto priva Barmance wydziergałam z przepisem;)))

Lubiczanko oj o gniazdka mi chodzilo:zawstydzona/y:
a masz moze gdzies zapisana ta wiadomosc z przepisem?

ale kiedys jakis link na cos wstawilas i ja zapisalam(chyba) i nie mam go teraz:(

Aniu ciesze sie ze u was juz lepiej...:)

Ewelcia, proszę - 1szkl wody, 100gr masła, szczypta soli, 200gr mąki, 4 jajka. Lukier: 200gr cukru pudru, łyżka soku z cytryny, 2 łyżki wody. Wodę zagotować, dodać sól, masło aż się rozpuście, mąkę mieszkać aż zrobi się klucha. Jak ostygnie dodawać po jednym jajku. Nałożyć do szprycy, robić kółeczka (na papierze pergaminowym), wrzucać na rozgrzany olej (ciasto zdejmować szpatułką do góry nogami), po ostygnięciu nałożyć lukier.
Od siebie dodam że nie robiłam kółeczek, bo nie miałam czasu na zabawę, tylko łyżeczką nakładam na olej, więc w sumie nie przypominały gniazdek a ptysie ;-) ale do wieczora i tak już nic z nich nie zostało :zawstydzona/y:

Biola, jade na blencha, bo stomatolog z tallagh jest na urlopie.

Aniaa, trzeba było dać Lence zadzwonić ;-) pewnie chciała się z Alicją na plac zabaw umówić :-D

Asienka, a to lece już oglądać fotki:tak:

Lubiczanka, dziękuję że pytasz, czuję się dobrze, ranka się zagoiła, tylko tak dziwnie czasem się czuję na brzuchu, takie jakbym mrowienie od środka miała :eek: Ja dziś weny na obiad nie mam. zresztą M dziś robi obiad - za karę że nie zrobił mi śniadania;-):-D

Wizyta do gp przełożona na jutro, pierdziele nie będę moknąć :-p

Witam:-)
Leje,buro,ciemno i o!:sorry:
Barmanko powodzenia u dentysty:tak:Ja tam się nie boję,nie powiem,że lubię chodzic,ale jak trza to bez problemu idę;-)Poród jednak bardziej bolesny i długi:-D
Ewelcia czytałam,czytałam,ale ja ostatnio więcej czytam niż piszę i jak się już zbiorę do napisania to nie pamiętam co komu:eek:Dzięki,ale nie trzeba.Ja potrzebuję malutką naszywkę,taką ze 3cm.długości i z 1cm wysokości bo to małe spodnie i mała dziurka:-DWięcej by Cię ta przesyłka wyniosła niż ja bym na nią wydała;-)Se znajdę,spoko;-)
Lubiczanko a z tymi wczasami to z różnych względów tak...I sprawy osobiste wchodzą w grę i finansowe:sorry:Przeliczyliśmy się po prostu...
...Kupiłam se wreszcie golarkę elektryczną...Tzn.nabyłam za darmo:-DMiałam dużo punktów na Boots Card i zapłaciłam nimi za maszynkę:tak:Do tego z 60E była przeceniona na 38E więc nabytek udany...Buy Philips HP6368 Lady Shaver. at Argos.ie- Your Online Shop for . I teraz tak,Asieńko_r jak Ty się tym golisz?Ja wiem,że i na mokro i na sucho można,ale nie bardzo widzę co golę:sorry::eek:Bo jak się ciachałam jednorazówką to piankę nakładałam i było widac,gdzie golnięte a tu niet:sorry:Druga sprawa:Jak krótkie włoski taka maszynka zgoli,albo jak często jej używasz,żeby skosiła co podrosło?No i czy miejsce intymne też tym oporządzasz?I nie pytam tu o okolice bikini a o samo centrum,że tak powiem:-D

Tichonku ja tak co 3 dni a na dole to jak mam wenę:-p:cool2:, samo centrum jedziesz tymi nakładkami, co tam są, dłuższą i krótszą, M mi trochę pomaga, bo tam na dole to i ja wszystkiego nie zobaczę:cool2::zawstydzona/y:. A pod pachami czy na nogach to w każdą stronę, żeby każdy włosek był golnięty, no i potem smaruję kremem spowalniającym odrost włosków, chciałam taki, żeby nie wzrastały, ale nie mogłam znaleźć:sorry:. Z veeta mam, trochę pomaga i skóra nie jest taka sucha

Tichonek, widziałam w pasmanterii takie naszywki. Sklep nazywa się Hickeys, znajduje się obok sklepu ELC tego z zabawki przy Jervisie. Nie patrzyłam na ceny, ale widziałam że jest tego sporo.

reklama
Asienko_r dzięki,możesz mi pokazac jak ten krem wygląda?:sorry:...A ja nie mam nakładek:no:Tylko dodatkowo trymer i pędzelek do czyszczenia był:sorry:No i jeszcze napisz jak Ty widzisz gdzie golic a gdzie już po:eek:A okolice bikini to tym trymerem hakasz czy jak?...Boszsz...człowiek taki tępy,trza se było kosę kupic:zawstydzona/y:
Barmanko no w stolicy to na bank znajdę,ale po jedną naszywkę się nie wybiorę:sorry:a w mojej mieścinie nie ma pasmanterii:eek:Ale nic to,nie pali się,póki co Matt bez spodni nie chodzi,jak się do Dublina wybiorę to zakupię:tak:Bo przecież jeszcze Radka paszportu nie odebrałam:-pWięc kiedyś pojechac muszę:-D

Do góry