Aniaa83
Fanka BB :)
Hejo
Tichonku,gliwa,Asienko dzieki ze pytacie mialam pisac ale jakos wena tworcza mialam
a wiec ja mam zapalenie krtani juz dochodze do siebie na szczescie obylo sie bez antybiotyku ale lekarz na wszelki wypadek przepisala racepte a co do Lenuski ma jeszcze leki do inhalacji zobaczymy martwi mnie tylko ten kaszel dzis w nocy kaszlala ciagnie sie to juz dobry miesiac szczerze powiem ze mam juz dosc ...
Tichonku Matt z zabkami idzie jak burza Lenka jak miala osiem tak ma na dal nic narazie nie widac,a co do chodzenia to tak jak i u nas przy pachczu meblach smiga wczoraj to nas rozwalila ta bramke co mam na dole podeszla pod nia nie zdazylam nagrac tylko J z kuchni wolal patrz patrz co robi jak byla po drugiej stronie to sie odwrocila i sie smiala rosnie kolejna artystka
Barmanko powodzenia u sadysty,ja jak bede w kraju to ide ale juz na sama mysl sie boje ;/ Lenka ostatnio do Ciebie dzwonila w ostatniej chwili wzielam od niej telefon![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Lubiczanko co u Ciebie?u Was?
Pogoda porostu bajeczna wiec tez dzis dzienek tworczy sobie zrobie wczoraj dwie opaski zrobilam,obiad mam takze luz tylko poczekam jak Lenuska pojdzie na drzemke
Milego dnia mimo wszystko
Tichonku,gliwa,Asienko dzieki ze pytacie mialam pisac ale jakos wena tworcza mialam
Tichonku Matt z zabkami idzie jak burza Lenka jak miala osiem tak ma na dal nic narazie nie widac,a co do chodzenia to tak jak i u nas przy pachczu meblach smiga wczoraj to nas rozwalila ta bramke co mam na dole podeszla pod nia nie zdazylam nagrac tylko J z kuchni wolal patrz patrz co robi jak byla po drugiej stronie to sie odwrocila i sie smiala rosnie kolejna artystka
Barmanko powodzenia u sadysty,ja jak bede w kraju to ide ale juz na sama mysl sie boje ;/ Lenka ostatnio do Ciebie dzwonila w ostatniej chwili wzielam od niej telefon
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Lubiczanko co u Ciebie?u Was?
Pogoda porostu bajeczna wiec tez dzis dzienek tworczy sobie zrobie wczoraj dwie opaski zrobilam,obiad mam takze luz tylko poczekam jak Lenuska pojdzie na drzemke
Milego dnia mimo wszystko