reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola, dzięki za kontakt :tak:
Powodzenia w szpitalu.

M chce jechać do znajomych na kawę, a mi w taką pogodę nie chce się tyłka z domu ruszać :sorry2:

reklama
Mąż ma jutro urodzinki, ale bardzo dziekuje za dzisiajesze życzenia.

Gliwa
ustapiłam bo nie chiałam kłócić się, wnerwiła mnie tonem i sposobem pisania do nas i tym że chociaż raz ona nie może się podporządkować do planów innych. A przecież będzie w lipcu na wakacjach w Polsce, a my nie lecimy więc co to za problem pójść nam na ręke. Nie chce mi się nawet o tym pisać bo jak myśle o tym to mnie trafia.
Przysięgam tu przed Wami, że po raz osatni poszłam z nimi na jakiś układ, bo juz mam dość nerwów przez nich.

hejka
Biola zdrowkaaa dla synka i wszystkiego doberego na ten 1wszy roczek.
Lubiczanko, Marto ,Anineczko super ze imprezka udana mimo okropnej pogody
AsienkoM sto lat dla drugiej polowy.

U nas jak narazie pochmurnie ale jeszcze nie leje moze dlatego ze wczoraj i poprzedniej nocy non stop padalo- albo to taka chwilowa przerwa i tez bedzie dzis lac:baffled:.
ehhh co tu robic?

Melduje sie i ja
Biola najlepszego dla synka Twego duuuuuzo zdrowka,odezwij sie na gg jak bedziesz miala wolna chwile
Lubiczanko,Anineczko fajnie ze grillowanie sie udalo
Barmanko oj mi tez nie chcialo sie ruszac zwlekalm sie o 10 dopiero,udanego kawkowania :)
Asienko najlepszego dla Twej polowki i sie juz nie stresuj :)

Ja chora mowic nie moge gardlo boli Nacia wogole mnie nie rozumie co moiwe do niej,Lenka bierze 5 dzien antybiotyk i co i dupa nie pomaga jej co prawda w nocy ja kaszel nie meczy jak wczesniej ale w dzien kaszle malo tego tak na nia antybiotyk dziala ze ma odparzona dupcie biedna jak chce jej zmienic pampka to drze sie w nieboglosy

Milego dnia zycze

Aniu zdroweczka kochana:)odezee sie jutro bo dzis padam i masakre mamy w domku
Tichonku twoj mezulek jutro niech podjezdza do mnie siedze caly dzien w domku wiec kazda pora mi pasuje:)
W szpitalu powiedzieli ze nikus ma ostre zapalenie migdalow dostal nowy antybiotyk nurofen calpol i mamy czekac i go obserwowac mam nadzieje ze ta goraczka juz nie wroci:

reklama
Do góry