reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Byłam sie z małym przejsc na miasto,troszke mzawka padała.Ale ogólnie zimno nie jest,tylko szaro i buro.Igorek zjadł obiadzik i poszedł spac,a ja koncze robic obiad dla Nas.I luzik na dzis z gotowaniem.

Kasiuleczko poprawy humorku życze,taka pogoda to człowieka dobija.

:-D

Aniaa no to super ze dziewczynki zadowolone z prezentów.:tak::-)

reklama
Ale cisza w domu:szok: mezowy pojechal gdzies autem, zabral starszaka, mloda spi, a ja produkuje czapulke dla niej i kuswa czym bardziej sie staram tym wiecej ja pruje i robie od nowa:confused2: poprzednia robilam byle jak i ani razu nie spruwalam rzadku - paradoks jakis czy co....?:eek:
Marcelowi dzis przyszedl zalegly prezent urodzinowy od chrzestnej:tak:

http://mistrzostwaeuropy.com/pilka-euro-2012-tango-12.html

Ostatnia edycja:
witajcie

Mam jednak nadzieję, że tydzień to bardzo pesymistyczna wersja, liczę na szybciej.

Kasiuleczka - sprzątanie (nawet zabawek na kolanach), chodzenie po schodach z dość ciężkim praniem i takie tam.... nic nie pomogły niestety.

Barmanka - tak po cichutku liczę na to, że córcia, ale tego nie wiem.

Barmanko no super prezent :tak:
Moi mają kubki euro2012 od mojej cioci "Tak by o Polsce nie zapomnieli" :-D
A i też piłki euro,ale takie lekkie,gumowe,za całe 4 e w Tesco :-D

Młody też śpi,a ja robię porządki ze zdjęciami. :tak:

Anineczka, to jak zrobisz swoja robote to zrob jeszcze moje fotki, plisssss. Ja niecierpie tego robic:no:
Myslalam by dokupic mu jeszcze stroj pod euro, spodenki plus koszulka.

Kuswa jaki bol z zatok mnie zlapal,, to az mi na wzrok padlo. Dodam ze czuje sie tak jakby mi kto gebe obil:eek::confused2: normalnie z bolu az mi sie chce wymiotowac...

Katrina-polecam rycynkę:tak:
Anineczko-dobry pomysł-muszę się pobawić ze zdjęciami:tak:
Kasiuleczko-zapraszam-trochę zupki się ostało:)to widzę ,że u Was dyszcz naparzał porządnie...u nas na szczęście mżawka tylko;)
Barmanko-fajnie,że chrzestna pamięta o swoim"synku":))))

Hejka ja sie kuzwa zastrzele juz nie bede sie powtarzac bo juz zapewne nie jedna z was pomysli ze ma dejvi (czy jak to tam sie pisz)a wiec ja na antybiotyku a nikus goraczkuje,no normalnie szok ale mozna chorowac lekarka kazala nikudiowi podaeac wziewy na kaszel :(
Barmanko superowa pilka no i szacun dla chrzestnej ze pomyslala bo u mnie to raczej nie ma szans zeby dzieciaki cos dostaly bo przeciez nie ma ich w pl a na imprezy ich nie prosze.bardziej mi tu chodzi o chrzestnego kacperka no ale moj r jest chrzestnym u jego synka wiec tez sie nie bede kosztowac a co;)a teraz sie wycwanie i zrobie ur chlopakoom wspolnie w pl i prezent bedzie musial dac heeeee

reklama
Ashiarona-są specialne sklepy ze zdrową żywnościa...a tak poza tym w każdym sklepie(tesco,dunnes,centra,super valu)są półki z takową żywnością:tak:Buziak córuni na 9miesięcy;)
Biola-zdróweczka Wam!!!I dobrze pomyślałas z tymi urodzinami!Przynajmniej raz do roku chrzestny wie,że ma chrześniaka:)))

Do góry