reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
dzisiaj wikszosc na dywaniki lidlowskie poluje:-D
ja wlasnie wrocilam i przytachalam mlodej posciel i poduszke z Dzwoneczkiem :tak: ( bo dla niej mialam tylko jeden komplecik poscieli z ksiezniczkami i zawsze musialam suszyc zeby wieczorem zalozyc. )Luknelam jeszcze do sklepu za jakoms sukienká (bo 13 maja bede na komunii) jedna mi w oko wpadla ale bylam obladowana zakupami ze nie mialam sil ladowac sie z tym wszystkim do przymierzalni ehhhh ale kiecka 50e:szok::confused2::baffled: do tego zakiet 40e:nerd:

Barmanko wlasnie gdzie te fotki.
Asienko M gratulacje

reklama
ja na chwile...potem wpadne..

bylismy z mlodym u lekarza,bo ja juz zglupialam czy to ospa czy nie ospa...
do wczoraj wygladalo jak ospa,a dzis rano jakos inaczej i w ogole,....
co sie dowiedzialam....maybe chickenpox maybe not!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.....pochlastac sie idzie normalnie.../.
Mam dalej smarowac i obserwowac i jak cos to wrocic w poniedzialek...ale zakaz wychodzenia z domu mamy...zwariuje...

My wrocilismy z Lidla,kupiłam dla Igorka dywanik z MCQUEEN,kurcze całe szczescie ze poszłam szybciej bo wziełam ostatni:-).Wszystko juz było poprzebierane.Chciałam jeszcze wziasc dla brata komplecik na lato,ale zostały małe rozmiary.
Barmanko a tak jakoś.Wstawiaj fotki Alicji.
Ewelcia zdróweczka .
Dobra zmykam małemu obiad wstawic.

witajcie czwartkowo,

Mam srawę do tych Mam, które mieszkają w Dublinie. Potrzebuję namiar na jakiś niedrogi hotel lub coś podobnego na jedna noc. Musimy jechać do Dublina i tam zostać, a nie mamy żadnej rodziny. Tak więc jeśli któraś wie, gdzie można się zatrzymać z dzieckiem w niedrogim miejscu to bardzo proszę o namiary.

widze ze zakupy w Lidlu udane:-);-)...

Pisalam wam ze ja raczej na ospe chora nie bylam,od 3-4 h mam objawy grypy:baffled:pieknie...juz chodze nabuzowana i wystraszona,czy mnie czasem ospa nie dopadla

Anineczko gdzie Cie wcielo?jak sie czujesz?

Hejka czwarkowo witam sie i ja:)
Tivhonku a dziekuje czuje sie lepiej no u pomalu lazienke przygotowuje do malowania,wiec padam na pysk;)
Bwrmanko no wlasnie sie zadtanawialam czy przegapilam fotki ali czy ty nie wkleilas jeszcze ;)wklejaj tu szybciutko i to juz:)
Katrina jedyny hotel jaki znam to tara towers w dublin 4 moj r tam kiedys pracowal a ceny chyba nie kosmiczne maja,na ich stronie powinnas sie dowiedziec jakie sa ceny
Ja zostalam sama r dzis wyjechal do polski,no i musze sie czyms zajac zeby nie myslec i nie tesknic,oooo wilku mowa wlasnie dzwoni :)

reklama
Katrina Trawelodge też ma przestępne ceny:tak: Travelodge | Cheap hotels throughout the UK & Ireland
Ewelcia ja przed ospą też miałam 2 dni gorączkę a potem mnie franca dopadła:sorry:No,ale może jednak miałaś a teraz to jakieś przeziębienie:sorry:
Niedawno do domu wlazłam ze spaceru,nogi mi w tyłek włażą:-pJakoś tak wczoraj i dziś się pogoda dopiero po 17:00 zrobiła więc łaziliśmy do wieczora:tak:Idę szybko dzieci wyprac;-)

Do góry