reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
jak zimno na dworze, wyszlysmy przed domek i pobawiłysmy się ze 40 minut i wróciłysmy z czerwonymi nosami:baffled::sorry:. Zuzia nie chciała oczywiście wracać do domu, ale po chwili płaczu siedzi i ogląda bajke. Zaraz zjemy zupke i pójdzie na drzemke, a ja kawke spije

Witam

Siostra poszla z chlopakiem na spacer a ja siedze z dziewczynkami bo sie pochorowaly oszlaec idzie pol nocy dzis nie spalismy ledwo zyje
Lenka dorobila sie kolejnych zabkow dwoch ida teraz jak grzyby po deszczu

Barmanko to odpoczywaj sobie
tichonku gratki dla Matta
Ewelciu to bedziecie mieli juz za soba ospe oby Ciebie nie dopadlo

Natalia cos sie zrazila po ostatnim wypadku w przedszkolu i ostanio nie poszla teraz tez juz mi mowi ze nie idze takze sie nachodzila :-(na sile nie bede jej ciagnela bo nie chce aby sie zrazila,dzownili z irlandzikeigo przedszkola i jest juz na rannej grupie takze sie ciesze

Zmykam do kuchni

Milego dnia zycze

Barmanka moze zamowie Persen w polskiej aptece.Dzieki.

AsienkaM a no widzisz w zyciu bywaja chwile ze wszystko sie sypie i czlowiek nie ma nerwow ze stali.Potrzebuje cos zeby zlagodzic swoj stan.
Nie wiem tak czy siak czy nie wyladuje u GP bo nie jest dobrze:-(((

Pogoda sie poprawia,:-)byliśmy sie z Igorkiem przejsc.:-)Kosmeyczke dzis odwiedziłam,byłam na regulacji brwi.Następnym razem sobie henne zrobie,kosmetyczka mi poradziła.
Gastone trzymaj sie cieplutko.
Aniaa zdróweczka dla dziewczynek.
Miłego wieczorku.

Gastone, lepszego humorku życzę :tak:

Gliwa, zrób sobie też henne na rzęsach, jak dla mnie super sprawa :tak:

A nas koleżanka nawiedziła, miło i przyjemnie popołudnie zleciało :-)

reklama
Do góry