reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Barmanko witaj :-)to Alicja Ci znowu psikusa zrobila,sprciula :-)dzieki za zaproszonko odwiedzimy Was na pewno ale poki co narazie mamy gosci
Lubiczanko widze ze i u Was obota sie udala ,super
Ewelcia jak synek sie czuje?jak Ty sie czujesz?
Gliwa dzieki za wczoraj:tak:

Milego dnia zycze

Hejoo,
u mnie busy jak we młynie :szok: :sorry2: już wczoraj mieliśmy pierwszą wizytę midwife, dziś aż 2 wizyty - jedna to samo co wczoraj i druga z Baby Clinic, i oczywiście do każdej wizyty trzeba Ale rozebrac do golasa bo każda chce sobie obejrzeć dziecko wg własnych standardów:baffled:
Mi dziś zdjęto szwy po cc, muszę uważnie myć bliznę co by się zakażenie nie wdało, i mam wietrzyć - ciekawe niby jak jak w chacie pizgawa jak cholera:crazy:

Barmanko umnie tez była szybko midwife,zaraz jak wyszłam ze szpitala na drugi dzień.Uwazaj na siebie:tak:Buziaczki dla Alicji.
Dzis przyszedł list do Igorka z przychodni,mamy spotkanie 15maja na bilans.:-)
Dobra zmykam małego nakarmic.Miłego popołudnia.

reklama
Witam z Zielonej Wyspy. Przeżyliśmy szok temperaturowy:):), ale tutaj to mnie nie dziwi, chociaż Wam powiem, że jak Anuśka pierwszego dnia wielkiego grzania na ramiączkach biegała to się baki jakoś dziwnie na mnie na palcu zabaw patrzyły:-p. Od piątku Ania ma kolczyki, jest super:):):) i ona taka dzielna. Jak się ogarnę to będę na bieżąco:-p

Barmanko welcome back, witamy Alusię:):)

Do góry