reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no to niezła spryciula barmanko !!
super ze już jestes po :-) musisz koniecznie pokazać zdjecia !

u nas pogoda ładna ale wieje... buuu ja chcę znów te nasze upały co były miesiąc temu :-p

Barmanko witamy w domciu ja tez nie moge uwiezyc ze masz corcie i niewiem za b dlaczego ale chyba twoje posty o dzidzi odnosily sie jak do chlopca;)u mnie tez w rodzinie same chlopaki tzn moja mama ma 3cory a teraz ma samych wnukow i dotego juz 5;)
Ok lece sie szykowac bo lecimy na miasto:)

ale szał w niedzielę tu widze;))))
my godzinę temu pożegnalismy gości z Dublina-AsieńkoM miło było Was widzieć,dzięki ogromne za wizytę.Zapraszamy częściej:tak:Zuzia jest chodzącym cudeńkiem,gratuluję Wam:tak:
Biola-moja Mika jest 17wnuczęciem moich rodziców;)))))
Wszyscy już pokąpani-ze mna włącznie-trzeba połozyć towarzystwo spać(Mika juz chrapie od pół godziny)
miłego wieczorku Wam

Barmanko witaj!
Mala ci niezla niespodzianke zrobila...w kotka i myszke sie z Toba bawila;-)

u was tez tak wialo caly dzien jak u nas?///ciekawa jaka pogoda jutro bedzie?

Hej

Barmonko witamy na forum i fajnie, że już w domku, a z Alicji to faktycznie sryciula że tak się wierciła
Lubiczanka my dziekujemy bardzo za gościnę i mam nadzieję, że nie siedzieliśmy zbyt długo. Dominiczka to taka kruszynka wręcz okruszek, ale taka spokojna i uśmiechnieta. Wogóle macie udane te dzieciaczki. Mnie w drodze powrotnej tak głowa rozbolała, aż mi niedobrze było, że P musiał na stacje zajeżdzać po tabsy i do domu przyjechałam jak błoto. Ale na szczęście już lepiej. P podgrzał rosołek. Zuzia przespała całą droge i śpi już spokojnie w łóżeczku.
Ewelcia u nas rano było fajnie ale około połudia zaczęło wiać a teraz to juz pada i wieje

Hejka.My dzis mielismy wycieczkowy dzionek z Aniaa i jej familia:tak:Bylismy w paru miescach,ogolnie bylo bardzo fajnie tylko pogoda nie dopisala nam.:no:
Barmanko Witaj Kochana.To mala spryciura.Widziałam na zdjeciu Wasza córcie,śliczna jest.:-)
Lubiczanko fajnie ze Cie odwiedzila AsienkaM
Zmykam.Spokojnej Nocki.

Witam poniedziałkowo:)
AsieńkoM-dobrze,że ból szybko przeszedł.I jeszcze raz ogromne dzięki za wizytę:tak:
Gliwa-moze któregoś razu zrobicie wypad do nas razem????
Madbebe-a Ty nam sie tu melduj czy juz w nowym domku?
Margaritta-a Ty sprawozdanie z soboty zdawaj;)Mam nadzieje,ze było przednio-ba...nawet watpliwości nie mam-skoro Ty tam byłas;-):-)
Ja od wczoraj sie pakuje i oprócz tego,że w sypialni bajzel nieziemski,to nic a nic nie spakowałam:rofl2:
Miłego dnia Wam

Hej
U nas słoneczko czasem przedziera się przez chmury ale ogólnie jakoś tak buro i pochmurnie, wieje też

Asienka_r witaj na wyspie, fajna pogoda co??
Margaritta no właśnie jak było, czy wszystko sie udało??
Gliwa nie ma to jak grupowy wypad, szkoda, że pogoda była kiepska.

Zuzia siedzi z moim telefonem i woła "baba, baba"

reklama
Do góry