reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie :-)

W koncu znalazlam chwile,zeby do Was zajzec :tak:

Lubiczanko- sprawnej przeprowadzki :) ale znajac Cie to pojdzie Ci to raz-dwa ;-)Badania powinni Ci zrobic bez problemu, wkoncu raz na jakis czas trzeba sie przebadac ;) Na szczescie ja juz mam to za soba:tak:
Katrina-oj juz niedlugo,zleci szybciutko. No te ostatnie 2 mies sa najbardziej wyczerpujace ;-):rofl2:
Barmanko- Ty tez sie oszczedzaj i torbe pakuj, bo jak przyjdzie para to nie bedzie na to czasu ;-) Mnie tez grzebanie w kwiatkach uspokaja:laugh2:
Biola-powiedz mi od kiedy Nikus ma ta wysypke na glowce??bo moze to nie mleko go uczula?ale dobrze,ze jedziesz do pl porobic badania, bo strasznie dziecko cierpi :-(wiem bo moi mieli alergie i co chwile drapali sie do krwi a Gp mowil ze im nic nie jest:wściekła/y:Na szczescie juz im przeszlo i teraz moga jesc wszystko:-)
madbebe-a co Ty taka zabiegana??;-)
AsienkoM-zdroweczka i zeby gardelko szybko przeszlo :tak:

reklama
Marcysiu-o,jak miło Cię"widzieć":))))idzie,idzie-już się urządzam-tylko ogrom tych maneli do przewiezienia mnie przeraża:szok:
Katrina-no właśnie mojemu J powiedziałam,że pewnie przy konsulacie u fotografa wylądujemy:tak:
Tichonek-generalnie na początku przyjmowałam suplemynty,ale...ciągle zapominałam i tak jakoś wyszło:zawstydzona/y:

Marcysiu nikos ma to tak gdzirs od 3mz prsyszlo to wraz z ciemieniucha i do tej pory myslalam ze to trz jest ciemienuszka bo z czubka hlowy zeszlo tak kolo styczen luty a po bokach caly czas jest.i raz mniej raz wiecej.stawiam na ta egzeme tylko musze znalesc co go uczula.niestety za szybko sie cieszylam ze wczoraj zjadl jogurt i nic mu nie bylo:(znowy go wysypalo:(

biola- egzema wyglada inaczej i przewaznie wystepuje na ciele niz na glowie i skora wtedy jest zaczerwieniona, sucha i swedzaca. Moi chlopcy tez mieli takie jakby stropki na glowie (tez myslalam ze to ciemieniucha i gp tez tak mowil:wściekła/y:) a to bylo zapalenie skory wywolane alergia. U mnie Norbert mial alergie na bialko kurze a nataniel na mleko. Sprobuj mu narazie odstawic produkty mleczne a jakby mial na nie uczulenie to i tak mu wyjdzie z wynikow. A Ty go karmilas piersia czy od poczatku na butli??

lubiczanko-jakos tak wyszlo:sorry:czasu brak. Milo, ze ktos sie cieszy z mojego pojawienia ;-):-):-) a manele sie zbieraja,z roku na rok coraz wiecej :baffled:

Marcysiu miesiac nikus byl na cycu a pozniej butla,narazie nie za bardzo mogge mu ograniczyc czy calkowicie wykluczyc niektore produkty bo za tydz lece do pl i bede robila mu testy,ale po testach dieta murowana a do tego jeszcze tak mecza go zeby ze szok :(biedny ten moj synalek;(
Ok lece ogladac kuchenne rewolucje:)
Aaa ogladalyscie fakty mowili o malej madzi szok sprawiedliwosc istnieje prawdopodobnie matke zamkna i jestem w szoku co mowili wiecie ze zabezpieczyli ich kompa i mowili ze ktos pare dni przed ta cala sprawa szukal ile kosztuje mala trumienka ile kasy dostaja rodzice za smierc dziecka i jak zorganizowac pogrzeb,jestem w szoku ta zdzira to planowala,mowili jeszcze ze mala nie umarla odrazu i ze napewno ktos matce pomagal.sluchalam i nie wierzylam co mowia jak tak ona mogla:(kurcze niewiem czy oni nie maja byc w rozmowach w toku,ale nie jestem pewna ciekaee co jeszcze maja co powiedzenia

reklama
Do góry