reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola, w sumie może u Was to tylko nietolerancja jakąś, oby... Jak to Baranowska nie przepisuje mleka? Od kiedy? Głupoty jakieś. Jest lekarzem, ma uprawnienia. To tak jak ktoś by jej zabronił przepisywać antybiotyków. Ona była naszym gp dopóki nie mieliśmy mc, nigdy nie było problemów z receptą. Baranowska nie ma uprawnień na mc, dlatego - niestety - już nie jest naszym gp. Ale z naszą obecna gp nie mamy problemów, dostajemy receptę na nutramigen.
Nie możesz sobie niczego wrzucać! Ja też u Marcela nie rozpoznałam objawów skazy... On miał zaczerwienioną szyję..a ja myślałam że go ciuszku uwierały, że się spocił, że źle pranie wypłukałam.. Mądry Polak po szkodzie.. Dobrze że już teraz wiesz na stówę że jest coś nie halo.

Gliwa, jak ja tęsknię za takim beztroskim łazikowaniem po sklepie. Korzystaj póki możesz bo niestety nic nie trwa wiecznie ;)

Anineczka, to jest taki pas co na wierzch na bluzkę zakładasz. Ogólnie mam mało ciążowych bluzek (spodni, czy getrów mam ci pod dostatkiem), więc cioram te moje stare bluzki (potem będę miała radochę jak sobie nowe bluzki będę kupować :) ), a niestety brzuch już na wierzch wyłazi więc ten pas daje mi - oprócz uroków wizualnych - ciepełko :))
O taki mam pas

Załączniki

• fioletowy pas.jpg
    fioletowy pas.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Barmanka-świeżutkie...i nawet mają smak(a tu to rarytas prawdziwy;))Co do domku-taaaaa...niby szansa jest,ale póki co ciiiisza:/
A ja w końcu te deserki zrobiłam i upiekłam babeczki kokosowe z malinami...jedną nawet zjadłam i-pyyyyszka:-D

Anineczko dalam mu dzis rano jogurt i masakra caly dziem maruda jeczy steka no i ta glowa:(masakra ale przez ten tydz jak mu nie podawalam jogurtu to bylo lepiej tzn skora byla jasniejsza ale poliki ciagle w krostach wiec niewiem jak to jest z tym mlekiem
Barmanko to napewno ta znajoma chciala mleko za free a baranowska nie mogla jej dac,ogolnie b lubie ta dr leczyla kacpra astme;)
Jak myslicie jakie mleko by bylo dobre dla nikusia bo ja bym obstawala przy aptamil pepti

Lubiczanka, hihi to jutro do tesco lece :evil: jeszcze tylko śmietane dokupię, taką w spraju będzie w sam raz :-D
Aleś dowaliła z tą chatą :wściekła/y: a żeby Cię...:-p

Biola, nie doradzę z mleczkiem, bo ja tylko nutramigen znam.

Lubiczanka ale chata... i ta cena, też mi teraz ściska :-D

Biola a odnośnie tego zerwania umowy na podstawie grzyba, myślisz, że można tak zrobić bez problemów?
myślimy, żeby nie zapłacić teraz czynszu tylko w ten sposób odebrać sobie kaucję, bo wiem, że często robią problemy z oddaniem kaucji

Dobra romansidlo sie skonczylo(M jak Milosc_):-D

Barmanko a za ile kupilas ta smycz?nie chodzi o to ze bym chciala zebys mi odsprzedala,ale o to ze moze sa nie drogie poprostu zamiast placic Tobie za przesylke,a potem ponownie zebym Ci odeslala to wyjdzie na to samo...chyba zakrecilam,ale mam nadzieje ze wiesz o co chodzi?;-)

reklama
Baby 55 to wlasnie zalezy jacy sa lanlordzi czasami bez problemow oddaja kaucje czasami wlasnie je robbia.jezeli grzyb jest b widoczny porobcie zdjecia i np mozecie powiedziec przy zrywaniu umowy ze juz nie dajecie rady ze dziecko b choruje przez wilgoc i ze te mrowki nie znikly mimp ze je pryskaliscie.widzisz naprawde to zalezy jakiego macie lanlorda a jezeli nie zaplacicie to beda was caly czas nawiedzac.niewiem jala jest przy tym procedura bo oni uznaja ze nie placicie bo chyba nic nie wiedza ze chcecie sie wyprowadzic.sprobujcie dogadac sie z nimi ze sie wyprowadzacie dajecie im miesieczne wypowiedzenie ze mieszkanie nie nadaje sie do zamieszkania z dziecmi.mieszkasz w dublinie a dokladnie gdzie?

Ostatnia edycja:
Do góry