reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Aaniu-to mój J ma tak samo-na 4ech literach nie usiedzi;))))
Anineczko-no fakt-świecące rajstopki nie na byle okazję są;))))A poznać-poznasz mnie,bo lada moment kończę i o utrzymanie wagi i formy ino walczyć będę:sorry2:Dziwne uczucie oglądać info z jakąś tragedią,a potem usłyszeć,że zginął w niej ktoś,kogo się znało:szok:
Ewelcia-zapodaj gołąbka,jeśli jakiś został;)))Zdrówka-nie daj się!!!
Tichonek-a Ty na odwyku bb jesteś,czy co tam znowu??
No nic to-trzeba dzień zacząć.Miłego dnia Wam

[SUP]hej!
[/SUP]Napisalam posta i juz zdarzylo mi wciac..
Cos mi bb slabo smiga...inne strony ok:)

Lubiczanko mam caly garnek golabkowi,bo to na dzisiejszy obiad:)\
Anineczko rewanz bedzie:)

wyszlam na dwor zobaczyc czy zimno czy cieplo i stwierdzam ze jest zimno:baffled:

Hejka.Dzis szybciutko wstałam,ale nawet nie wyspałam.Śniadanko zjedzone,mały oglada baje.Tak sie patrzy w telewizor ,az mi sie chce smiac.:-DPozniej moze sie wybiore do Tesco po obiadku małego,polukać co maja.:-)
Anineczko to synuś Ci rosnie.Waga ładna.:tak:
Miłego Dzionka.

Jestem:-)
Raz,że mi BB coś szwankuje:dry:,nie otwierało mi się okienko odpowiedzi a dwa,że Matta wszędzie pełno:sorry2:Czasu brak jakoś się zrobiło:-p
Lubiczanko po raz kolejny gratulacje:-)I dlaczego nie zaglądasz na wątek wakacyjny?!:wściekła/y::-D
Jak mówię,Matt ma motorek w tyłku i nie nadążam go ścigac:baffled:To przy stole stoi,to pod stołem leży,to przy tv grzebie,masakra jaki jest szybki:szok:Ledwo w piątek zaczął raczkowanie a już mam dośc:zawstydzona/y::-D
A my w niedzielę tez byliśmy u Margaritty ale popołudniu:tak:Pojechaliśmy tylko obrus oddac,ale przecież nas nie wypuściła do domu i tak zostaliśmy:sorry2::-DAle mi dobrze jak tam jestem,wcale jakbym dzieci nie miała:-DRadek z Nikolą bajki oglądają na wyrku a Matta ciotka na krok nie opuszcza i jeszcze co rusz to jakieś gifty dostaje od niej:sorry2::-DDzięki,druga mamo mojego syna:-D
Ogólnie to katar nas wreszcie opuścił,ale Matt jeszcze pokasłuje,Radek cherla nadal:sorry2:
Pranie mi się kręci,idę jakiś obiad wyczarowac,w przerwach pomiędzy ściąganiem Matta z kolejnych mebli:nerd:

Witam
Tchionku widze Mateuszek taki sam szkodnik jak i Lenuska wszedzie pelno my musielismy male przemeblowanie zrobic w salonie co by wiecej miala miejsca do przemieszczania sie

Ewelcia jak sie czujesz?lepiej?

Zmykam bo Lenuska sie drze

Milego dnia

Witam

U nas nocka do bani.Młody gorączkował,kaszle,nie mógł oddychac bo znowu cos mu w nosie siedzi :crazy:
A piac znowu inhalacje trzeba uskutecznic,nóżki ma obolałe po szczepieniu,takie twarde mu się zrobiło wkoło wkłóc.Oj źle przechodzi szczepienia,nie tak jak poprzednia dwójka.

No ale dziś przyszła jego karta MC to człowiek jakiś taki na duchu spokojniejszy,nasze nie wiem kiedy przyjdą,pewnie na dniach.

Dziś wagary zrobiłam chłopakom,bo nocka prawie wcale nie przespana,w dodatku Antek o 6 się obudził z bólem głowy.

Piję kawę,może podniesie mnie i moje niewyspane cielsko.

Nie wiem co na obiad zrobic,wyciągnęłam nóżki kuraka,może jakaś potrawka :confused:

reklama
Anineczko-witam w klubie...ja wstawałam dziś "jedyne"11razy do Młodej i Daniela-na zmiane:/Na szczęście ja nie mam problemów ze zregenerowaniem sił na cały dzień:blink:Buziaczek jeremiemu w nózię:*
Ewelcia-no-mów mi wiecej:zawstydzona/y:
Tichonek-a jakos tak nic się nie dzieje,to nie zagladam:/ale juz napisałam:)))Hehe-i to dopiero wedrówki ludów się zaczynają-zobaczysz co się bedzie działo jak matt zacznie pomykać na nóżkach:))))
Barmanka-jak tam???????
Gliwa-a co sobie bedziesz załować-smacznego:)))
Mi Mika własnie na kolanach padła...Trzeba ja przetransportowac...Dziś robię super deserek lodowy rodzince(w tesco truskawy są half price-czyli niespełna 1.90 za opakowanie:))A sobie zakupiłam tez jakieś cuś w proszku a la deser:/Zobaczymy co z tego wyjdzie:/i jedyne 48kcla:)))

Do góry