reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanko ortodonta wyznaczył leczenie na 2 lata, na przednich zębach widać już efekt, teraz najdłużej potrwa przesuwanie tylnych zębów:)
Tichonku to witaj w klubie , masz racje nie podawaj antybiotyków bo nic nie pomogą. U Oliviera też mówiła że to spływający katar , ale on nie miał kataru.. Potem antybiotyki nie pomogły, no i teraz wziewne bierzemy może będzie jakiś efekt...

Lubiczanko nie zazdroszcze nocki , ale dasz rade:)
Kurdę a ja chyba mam przerwe w dostawie wody, roznosili informacje tydzień temu. Tylko przydałoby sie naczynia umyć:/
CO do badań krwi ja sobie robie raz w roku, nie jest to przyjemne ale jak nie patrze na igłe i samo wbijanie to jest ok:)

reklama
Witam

Jestem jestem :-)ale brak czasu na neta raz ze Lenuska tak sie rozkrecila z przemieszczaniem sie ze oczy musimy miec dookola glowy wczoraj doszla do kuchni odwazniej juz po calym dole sobie przemieszcza sie az sie boje co to bedzie jak zacznie chodzic normalnie, a na dokladke maruda z niej straszna zeby jej ida marudzi jak cholera a dwa brak czasu wieczorem jak dziewczynki spia to ja odpoczywam sobie w towarzystwie mezowego ;-)
J mial teraz dwa dni wolnego wiec czasu na net nie bylo zbytnio,wczoraj dziewczynki do szkoly juz zapisalismy jeszcze do kilka szkol musimy jechac bo u nas w miasteczku ciezko jest sie dostac
AAAAbylismy na bilansie z Lenka wsio perfect :-)
Tichonku to my dziekujemy za zaproszenia i za uroczyste przjecie,zdrowka dla chlopcow
Margaritta milo bylo Cie poznac i Twa rodzinke
Lubiczanko jak tam pakujecie sie juz?
Biola zdrowka zycze
Barmanko powodzenia na badaniu odezwij sie na gg

Uciekam wziasc sie za obiad,milego dnia zycze

AsieńkoR-nie ma takiej potrzeby zebym odpoczywała-dziś w nocy odeśpię.Na szczęście mój organizm ma jakieś"czary-mary",ze nawet po nieprzespanej nocy on nabiera energii na cały dzień:))))oby Anulce w nic powazniejszego sie nie przekształciło.No i gratuluję nocnikowania-zuch Dziewczynka:)
Kamcia-ale Was załatwili z ta wodą...Ja bym do wiader i wanny wody nalała.A długo ma jej nie byc?
Aaniu-no jak miło Cię "widzieć":)))Pakuję się juz-a jakże...Niestety wczoraj babsko nam powiedziało,ze klucze dostaniemy dopiero na tydzień przed zamieszkaniem...czyli od nowa liczyć musze-dwa tygodnie...A ja już na kartonach śpię:baffled:
Tichonek-no ładnie Ci się chłopcy rozkładają...Buziak dla nich i precz zarazki,bakterie i insze inszości;-)
No a ja przed chwilką wróciłam z dietetycznego deserku,na który zostałam zaproszona-no cud,malina-zwłaszcza jak się jest tak stesknionym za łakociami...i obzarłam się niemiłosiernie-najchetniej teraz bym legła z bebzunem na wierzchu;))))

Zrobiłam młodej syrop z cebuli i miodu, potem poszłyśmy do sklepu i do banku, ale szalała, nie usiedzi i nie ustoi 5 minut:baffled:. Syropek wypiła, ale tylko łyżeczkę i jej ulubiony zwrot od kilku dni: innym razem wypiję i np siku zrobię, albo zjem:-p:cool2:

Hejka kobitki nikus chyba juz lepie przespal nocke :)i o 1pm mial tylko 37goraczki ale co mnie martwi to lzawiace i zaczerwienione lewe oczko i tak ma juz w2dzien,niewiem moze ta goraczka jest cos zwiazana z tym oczkiem.wzielam sie wreszcie za wyrobienie nikusiowi paszportu irl i bede miala napewno kupe pytan ale to juz na innym watku:)
No to juz sobie popiasllam super mlody krzyczy starszy cos chce :(zycie matki jest ciezkie,i niech jakis facet mi powie ze sie lezy i nic nie robi to w leb odrazu;)lece

Asieńko_r hehe,dobra Ania jest:-D
A ja wpadam się pochwalic,że Matt zaczął raczkowac:-)Do tej pory pełzał wszędzie,albo na pupie się przesuwał a od dziś zaczął raczkowanie takie z prawdziwego zdarzenia:-DTo będę miała teraz więcej czasu na kompa:baffled::-DDo tego podciąga się już wszędzie gdzie się da:tak:Bawił się u Radka w pokoju,wyszłam na moment po chusteczkę,wracam a ten stoi przy Radka łóżku i w pościeli miesza:szok::-D

reklama
Do góry