reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka
Crazy girl dr sempka odpada:( dr kuczera z medicusa tez:( dr antepowicz super tylko ze jak ja chodzilam w ciazy to tylko gp ciezarnych mogl byc kuczera wiec niewiem moze jak barmanka pisze cos sie pozmienialo,a dr dybdowki ze slyszenia wiem ze tez jest ok i do teko jest endokrynologiem:)
Ale jestem wciekla pierwszy raz od paru dni dzieciaki mi spaly a tu o 6 rano domofon a wali tak ze umarlego by obudzil r poszedl a tu sie okazalo ze jakis sasiad nawalony zgubil klucze:(a co mnie to obchodzi ja mam ddzieci niech sobie wydzwania do kogos innego,kuzwa jak zawsze musza do nas:(no i od 6znowu nie spimy,bo dzieciaki sie pobudzily:(
Lubiczanko dawaj to zdjecie bo matywacji mi brak buuuuuhhh:(

Witam Dziewczynki:)
dziś Dzień Faceta,więc Waszym połówkom i synkom wszystkiego NAJ(mój J już przy łóżku ma śniadanko i kawusię)
Biola-no muszę aktualne zdjęcie zrobić...Momento
CrazyGirl-gratuluję z całego serca:))))
Barmanka-Twojemu synusiowi imieninowy cmokas:*
Kamcia-no to oki...nie ma tragedii:)))już jest woda?
Tichonek-brawo Matiemu!!!!Teraz tylko ścigać go będziesz

U nas nocka...długaaaa-poszliśmy spać o 21:sorry2:ale przynajmniej wyspana jestem:))))
Miłego dnia Wam Dziewczynki

Witam się:-)
Zaś Matt po nocy raczkował,wspinał się po łóżku,głową o szczebelki przy okazji waląc:eek:No nic,przeżyjemy,do tego mu czwórki idą,dziąsła jak banie,palec z ust nie wychodzi,ślina leje się litrami i katar też więc i tak nie jest aż tak źle z tym jego spaniem,wyspanam:-)P ma wolne to dosypia a ja z dziecmi urzęduję;-)
Crazy Girl gratuluję ogromnie,ja tu tylko u Antepowicz byłam w 10-tym tygodniu na USG i tyle mam doświadczenia z polskim ginekologiem:sorry:
Barmanko super,że wynik ok,dzwoniliby tego samego dnia więc masz już spokój;-)Marcelo ma imieninki?Buźki dla niego!
To i ja się pochwalę,choc nie tak spektakularnym sukcesem,ale kolejne 2 kilo za mną:-)Przy moich rewelacjach tarczycowych to i tak cieszy choc jeszcze dużo przede mną
:sorry2:Ale powolutku,do celu:-DMam czas,jeszcze 5 miesięcy;-)
Idę bo Mały japę drze i przy ławie już stoi:eek:Git po prostu:confused2:

Jesuu, jak mnie połamało, jak by mnie Schwarzenegger przeleciał :baffled::baffled:
A tu do miasta trza wyjść...kuśwa no!

Asienka, super że Zuzi przeszło.

Biola, podobno Kuczera już w Medicusie nie pracuje (info od osoby u której był gp), a bynajmniej nie prowadzi już ciąż, ciężarówki przejęła właśnie Antypowicz.

Lubiczanka, imieniny są po urodzinkach, tak? No to chyba nie dziś.. bo glutek jest z maja.. Ale i tak miło mnie zaskoczyłaś, dzięki :tak:

Tichonek jakie plany na wolny dzień mężowego?
Gratki za 2 stracone kg :tak:

Barmanko te 2 kilo to nie brzmi tak hucznie,wiem...:sorry2:Ale w sumie 18kilo i dwa rozmiary mniejsze ciuchy to już lepiej:-)Jeszcze z dyszka i będzie dobrze:confused2::errr::-D
A plany...Ulubione zajęcie mojego męża
:-p...Zakupy:sorry2::-DTrudno,kiedyś trza je robic:sorry2:

Tichonek to teraz już oczy dookoła głowy, gratki dla Matta za postępy i oby ząbki szybko wyszły;-). Zuzia to juz teraz zaczęła ściągać, to co jej się spodoba, ze stołu i blatu w kuchni. Najbardziej to nie lubie swoich palników bo jak się nagrzeją to później dłuuugo stygną i musze pilnować bo nie mam możliwości założenia bramki a krzesło już umie przesunąć z wejścia. Ale szybko załapala, że kaloryfery, piekarnik i kubki są "yś":-D
Barmanka no to dobrze, że wyniki ok:-)

Tichonek-brawo dla Ciebie!!!Kolejne kg lecą:)A ile planujesz zgubić?
Barmanka-a no po urodzinach:/A młodego i tak ucałowac mozesz,a co;)))zdrówka Tobie i niech Cię nie rozkłada:tak:
No dobra-obiecane fotki do porównania-przepraszam za fotki,ale ja nie umiem pozować i nie lubię jak sie strzela z aparatu w moim kierunku:/
dwa dni przed rozpoczęciem diety,o IMG_0952.jpgDSCF8319.jpgDSCF8321.jpgi teraz...choć ubranie tez nie odzwierciedla-najlepiej byłoby w..bielixnie;))))))))))))))

reklama
Lubiczanko pieknie wygladasz...powiem Ci ze jak schudlas wygladasz duuuzo mlodziej...cud miod normalnie...sama bym na Ciebie poleciala:-p
serio dzis dzien faceta????

Do góry