reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka tez mam taką tortownice, co wymieniam spód na forme babki, dobra jest.
Madbebe oby szybko zeszło to co wyskoczyło, mi dzisiaj jakis lekki zajadzik wyskoczył a naprawde już nie pamiętałam kiedy miałam, jeszcze gdzies tak w gimnazjum:baffled:
Biola zdróweczka dla synusia

Też właśnie dzisiaj myślałam o Anii, dawno zaglądała.

reklama
Barmanka - przy atopowym zapaleniu skóry zdarza się, że np. uszka sprawiają wrażenie takich naderwanych. Alinka jak była mała to tak miała. Smarowałam jej to Oilatum Face Cream i bardzo ładnie i szybko się wygoiło. Może spróbuj. U dzieci alergicznych atopia może przybierać różne formy, może i u Ciebie ten krem zda egzamin.

Hello
Madbebe a miałam Ci pisać żebyś kupiła ten plaster Compeete czy coś takiego one są rewelacyjne- no ale już sobie poradziłaś:)
Barmanko a no zęby ok, w ciągu miesiącą bardzo mi się przesunęły i prostują sie jestem w szoku!!:)
Biola zdrówka dla synusia.
Dobranoc

Ewelcia, a nie mam pojęcia czy ten sizal był w sklepie po 2e, nie zwróciłam na niego uwagi w zeszłym roku... Teraz go jeszcze nie widziałam (przynajmniej u nas nie ma), ale będę się rozglądać.

Asienka, ja w Pl miałam taką tortownicę z wymienianym wkładem i masakra była :baffled: najgorzej jak się coś z galaretką na wierzchu robiło, wszystko przeciekało. Jakaś taka nieszczelna była, albo ze starości szpar dostała :sorry2: A że mnie tutaj jakoś z wypiekami jakoś przycisło i akurat byliśmy w Ikea więc kupiłam tą, ale luksusów się nie spodziewałam. A tu proszę - tak miło mnie zaskoczyło :tak:

Katrina, a czy Twoja Alinka też miała skazę białkową? U nas nikt oficjalnie nie powiedział że Marcel ma AZS.. wiem że często skaza przechodzi w atopowe. Dzięki za cynka o kremie, jeszcze go nie próbowałam. Teraz chcę wykorzystać te próbki maści z apteki, jak nie pomoże to kupię to Oilatum. A powiedz mi od którego miesiąca/roku życia jest ten krem?

KAmcia, to super że jesteś zadowolona z efektów! Wg Twojej dentystki jak długo będziesz miała aparat na ząbkach?

Dobra zmykam do łóżka, bo raz - czuje że mi nieźle stopy napuchły, dwa - lodów mi się chce :cool2: a wiem że w zamrażalniku mam pyszne
005149c9.jpg

a tu kurcze post z żarciem przed jutrzejszym badaniem w szpitalu :growl:

Witam:-)
Ewelcia,coś Ty?! Przecież wczoraj rano posta napisałam:-D
Czasu nie mam bo Matt marudzi okropnie,nie da mi na krok odejśc od siebie,Wczoraj byliśmy u lekarza i Matt oraz Radek osłuchowo super.Radek dostał wziewy bo za długo kaszle a Matta mam wziąc na przeczekanie bo kaszle od spływającego kataru a jakby się pogorszyło to mam receptę na antybiotyk,ale nie wykupiłam na razie bo ja daleka od podawania antybiotyków:sorry2:
Barmanko jak ja byłam mała to mi ciągle uszy pękały a nie miałam żadnej skazy białkowej czy innej alergii.Tuż przy płatku usznym,tam gdzie ucho przyrasta do głowy:tak:Zawsze lekarz mówił,że to brak jakiejś witaminy i pamiętam,że mi mama jakąś taką białą pianką psikała to miejsce i szybko znikało,by za jakiś czas znów się pojawic:sorry2:Aż z tego wyrosłam po prostu:sorry2:
A badanie cukru,nie takie straszne,dobrą kanapkę na koniec dostaniesz:-D
No i popisałam,już maruda się włączyła,a jakie ma gile:szok::baffled:

Bry piątkowo
Po siódmej Ania się zaczęła budzić z płaczem, bo zaczęła kaszleć, jakby jakaś flegma jej zalegała:baffled::-(, ma 37,5, co w jej przypadku jest oznaką osłabienia. Mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje. Z dobrych wieści zaczęła wołać, że chce na nocnik, na razie tylko kupka w nocniku od prawie tygodnia, z siku nie zdąża, ale i tak się cieszę, że w końcu coś zaczyna się dziać:-p.

Tichonku zdrówka dla chłopaków
Lubiczanko szkoda nocki, ale może jakimś cudem uda Ci się odpocząć

Dobrego dzionka

reklama
Do góry