reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Niedziela mineła miło:-)i zakupowo,więc jestem zadowolona.Po drodze zajechaliśmy do Aniaa,troszke posiedzieliśmy.Igorek dziś markotny i krzykliwy,napewno przez zebolki.Dziewczynki dziękuje za buziaczki dla Igorka.
AsienkoM zdróweczka dla Zuzi.
Miłego wieczorku.

reklama
Witam
Miłego dnia Wam:tak:
Młoda od 5tej na pełnych obrotach:/Daniel też...co za czasy...A ja oficialnie zaczynam tydzień z -20kg na koncie....Ale powiem Wam,że coraz mniej mi się chce:( Tzn już mi się chce jeść normalnie np:/no nic to-idę chatkę ogarnąć,bo dziś w biegu,więc dobrze zająć się chatą przed wyjazdem do szkoły:/

Ostatnia edycja:
Hejooo,
dziewczyny doradźcie coś...
Marcelowi strasznie pęka skóra pod uchem, smarowanie diprobase nie pomaga (zawsze nam pomagał do tej pory).
Jaką maścią można by mu było smarować?
Czy z Polski maść z witaminą A sprawdziła by się? Czy tutaj jest coś podobnego?

Witam w słoneczny, ale mroźnawy ranek:-). Nowy tydzień czas zacząć:-p. Z wieści co u nas to zostałam z samego rana ciocią, ale co się szwagierka namęczyła to jej:confused2:. Dwie doby rodziła, znaczy spędziła na przedporodowej, w końcu dostała kroplówkę z oksytocyną i się ruszyło, ale mało się nią zajmowali. I to w Rotundzie:baffled:. Dwa pranie na dworze rozwiesiłam.

AsienkoM biedna Zuzanka:-(, zdrówka dla niej, daj znać po wizycie
Barmanko hmm, maść witaminowa niby jest gojąca, ale nie wiem, czy na takie coś pomoże

I ja sie witma:)
Asienko gratulacje zostania ciocia:-D
Barmanko a moze zwykla wazelina wystarczy?nawilzy i przestanie pekac?sprobuj:)
Lubiczanko gratuluje 20kg to duuuzo!!!
ja chce 4kg jeszcze zrzucic,a nie mam czasu:-D

my dzis od 7:30 na nogach...nie tak zle,bo ostatnio przed 7 zaczal sie budzic:baffled:

Witam
Piękny dziś dzionek więc zmykam w teren:)
Weekend udany , impreza udana:)
Barmanko spróbuj może oliwką, bephanten może...
Miłego dnia

Hejka

Dzisiajsza nocka była ok. Oddalam małej swoja poduszke i spała wysoko. Tylko z 2 razy sie przebudzała i jęczała. Potem wstała o 6 ale wypiła mleko i jeszcze później zasnęła. Mała ma sie lepiej, mniej kaszle ale katar żółty sie zrobił. Wole jednak to sprawdzić. Wizyta dopiero o 13. Ale nie ide do swojego gp tylko jade do polaka do swords. Tak i tak za wizytę musze płacic, czy tu czy tu.

Asienka_r gratulacje.
Barmanka mój P stosował maść witaminową jak mu skóra na dłoniach pękała po pracy i pomagała mu. Ale maść miałam z polski.
Lubiczanka wooow 20 kg:szok:. Ja narazie 2 schudłam.

reklama
Do góry