reklama
biola
szczęsliwa mama
O zesz k..........a szlak mnie zaraz trafi dadza im mieszkanie prace zyc nie umierac to teraz reszta patologi pojdzie w ich slady,brawo to tylko moze byc w pl a za chwile sie okaze ze jednak mala umarla umyslnie i znowu zacznie sie cale widowisko,mam juz dosc tej sprawy i niech ci ludzie lepiej kuz nie zwoluja konferecji czy wystepuja w wywiadach bo zzygac mi sie chce jak na nich patrze.ciekawe ile rutkowski bedzie ich utrzymywal?boze ale mi cisnienie podskoczylo brrrrrr
GLIWA
Fanka BB :)
Miłego wieczorku.
julia28
Mama lutowa 2007
dziewczyny z tej strony booking.com to jest tylko rezerwacja hotelii a przelot ? my bukowlismy kiedys z lastminute.com razem z przelotem a tu jak jest :-(dzis kolezanka sie mnie spytala i w sumie sama nie wiem :-) miłej nocy
biola
szczęsliwa mama
Julia z tej str to tylko hotel rezerwujesz a samolot juz sama
lubiczanka
Witam i miłego dnia życzę
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry:-)
Dobrego dnia wszystkim
Dobrego dnia wszystkim
anineczka
królowa mrówek :P
Witam się
I kawkę spijam.
Zupkę z wczoraj mam,AsieńkaM zapraszam na fasolówkę ;-)
Robię prawie tak dobrą jak moja mama
Jeszcze dzisiaj dwie łazienki umyję i chyba luz mam.
O ile młody mi da bo zauważyłam u niego dziwny schemat.W jeden dzień śpi prawie non stop,a na drugi jest bardzo aktywny i tak ma od jakiegoś dłuższego czasu.A dzisiaj wypada dzień aktywności.
Właśnie się buja w huśtawce i kontempluje
Tichonku ale pyszności pichcisz,no no imprezka będzie super. :-)
Co do Państwa Waśniewskich to nawet nie chce mi się gadac,dzis czytałam,że wyjechali na wczasy
Aaaa dziś przyszedł paszport młodego :-)
I kawkę spijam.
Zupkę z wczoraj mam,AsieńkaM zapraszam na fasolówkę ;-)
Robię prawie tak dobrą jak moja mama
Jeszcze dzisiaj dwie łazienki umyję i chyba luz mam.
O ile młody mi da bo zauważyłam u niego dziwny schemat.W jeden dzień śpi prawie non stop,a na drugi jest bardzo aktywny i tak ma od jakiegoś dłuższego czasu.A dzisiaj wypada dzień aktywności.
Właśnie się buja w huśtawce i kontempluje
Tichonku ale pyszności pichcisz,no no imprezka będzie super. :-)
Co do Państwa Waśniewskich to nawet nie chce mi się gadac,dzis czytałam,że wyjechali na wczasy
Aaaa dziś przyszedł paszport młodego :-)
Witam
Ja zmykam do pracy, tak dziwnie w tym tyg mam godziny bo chciałam mieć weekend off
Lubiczanko ja Cie podziwiam z tymi przeprowadzkami, też bym chciała zmienić dom ale w Galway średni wybór , ostatnio nie nie ma:/
Anieczko to super że juz paszport przyszedł
Biola widzisz i po co się denerwować... Ja nie oglądam wiadomości i tv i jestem szczęśliwsza. Czasem tylko włącze , i co ciekasze informacje wyłapuje. A niestety w Polsce wiele jest informacji przygnębiających, wypadki, afery itp
Tichonku to imprezka się szykuje))
Julia samolot samemu sie rezerwuje.
Miłego dnia
PS mam takie nudy w pracy a Mamy z Irl mi w telefonie nie wchądzą, inne watki tak a ten nie ... duupa
Ja zmykam do pracy, tak dziwnie w tym tyg mam godziny bo chciałam mieć weekend off
Lubiczanko ja Cie podziwiam z tymi przeprowadzkami, też bym chciała zmienić dom ale w Galway średni wybór , ostatnio nie nie ma:/
Anieczko to super że juz paszport przyszedł
Biola widzisz i po co się denerwować... Ja nie oglądam wiadomości i tv i jestem szczęśliwsza. Czasem tylko włącze , i co ciekasze informacje wyłapuje. A niestety w Polsce wiele jest informacji przygnębiających, wypadki, afery itp
Tichonku to imprezka się szykuje))
Julia samolot samemu sie rezerwuje.
Miłego dnia
PS mam takie nudy w pracy a Mamy z Irl mi w telefonie nie wchądzą, inne watki tak a ten nie ... duupa
reklama
Aniaa83
Witam
Lubiczanko ja to Cie podziwiam z tymi przeprowadzkami:-)
Tichonku powiadasz ze przygotowania pelna para
Anineczko super ze paszport przyszedl
biola super ze wakacje zarezerwowane
Podczytuje Was ale jakos weny brak na pisanie ...humoru tez jako tako brak
Dzis musze male przemeblowanie zrobic w salonie bo Lenuska do kwiatkow sie dobiera juz raz ziemie wysypala z doniczki
Obiadek zrobie i wybiore sie na spacer z dziewczynkami pogoda w miare wiec trzeba korzystac
Milego dnia zycze
Lubiczanko ja to Cie podziwiam z tymi przeprowadzkami:-)
Tichonku powiadasz ze przygotowania pelna para
Anineczko super ze paszport przyszedl
biola super ze wakacje zarezerwowane
Podczytuje Was ale jakos weny brak na pisanie ...humoru tez jako tako brak
Dzis musze male przemeblowanie zrobic w salonie bo Lenuska do kwiatkow sie dobiera juz raz ziemie wysypala z doniczki
Obiadek zrobie i wybiore sie na spacer z dziewczynkami pogoda w miare wiec trzeba korzystac
Milego dnia zycze