reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Tichonku super foty widać że mały jest busy chłopak:)
Marta to super że ten list przyszedł.
Biola ja też sobie wynalazłam ćwiczenia, i będe w domu robić żeby do formy wrócić. Bo siatkówka raz w tygodniu to za mało:)
Anieczko ja tez mam ostatnio lenia:)))
Zmykam odrabiać lekcje z hiszpana:)

reklama
padam, głowa boli, brzuchol boli. Dobrze, że dzisiaj obiad gwizdany, P zje jaja sadzone a my makronik z serem białym.

Wizyte miałam zapisaną na 10:15 a do gabinetu weszłam dopiero 11:25. Na piatek umówiłam Zuzie na ostatnie szczepienie, ale to szybko idzie od kiedy zatrudnili nurse.
Ale akcja dzisiaj była w poczekalni. Mała zawsze zaczepia inne dzieci i sie chce bawić no i przyszła chinka z synkiem w podobnym wieku co moja i sie bawią i w pewnym momencie ten mały chciał dać buziaka Zuzi:szok: i był juz blisko ale go odepchnęła:-D

Zuzie też zęby troche dokuczają bo ślini się i ciągle smoka chce a przez to ma naokoło ust krosteczki.

Tichonek śliczne zdjęcia, silny chłoptaś

tichonek Matt CUDO!!!!:-)
anineczko no własnie chyba w dobrą godzine napisałam:tak:ja własnie byłam u GP 4 tygodnie temu spytac czemu tak długo no i list przyszedł:-)

ja tez mam dzisiaj lenia:sorry:ale ogarnęłam chate:tak:a co do obiadu to nie musze sie wysilac,ja cos tam skubne a dzieciaki wszystko zjedzą:-DK nie ma to mięcha nie musze robic:sorry:

Aaniu-jestem,jestem:sorry:
Tichonek-ale Ci kawaler rośnie-cmok 9cio miesięczniakowi:*****
Biola-polecam zumbę...w jakimś fitness też,bo w towarzystwie raźniej,a przecież nikt od razu nie znał wszystkich kroków
Marta,AsieńkoM-polecam 14tą piosenkę w tych układach każdy osobno(play i 3stronka-tzn nie class,nie party tylko 3cia opcja):tak:
Asieńkom-hahaha:-Da co tam do Zuzi jakiś chłop z dziobem będzie leciał:rofl2:
Aaniu-no brawo Lenusi-o jaki to musi być rozkoszny widok taki szkrabek pomykający na pupce:)))
Gliwa-no Waszemu Synusiowi to dobrze:)))
Ewelcia-i co w przedszkolu?Jak na spotkanku?
No...a ja obiad-rybka i ziemniory pieczone(dla mnie znów mój ryżyk:/),chata ogarnięta,pranie zrobione(choć 2kolejne czekają:/)zumba zaliczona,ćwiczenia na brzuch też(fajne znalazłam:)))i...nie mam dziś humoru jakoś:/

Lubiczanko ty to busy jesteś...ja tylko kuraka do rozmrożenia wyciągnęłam dopiero..a reszta w lesie :confused2:
No ale od wczoraj mam pierwszą @ po porodzie i chodzę do tyłu :eek:

Tichonku no jaki młody zajęty nowymi umiejętnościami.
Buziak na 9 miesięcy :-)

MartaF ooo to dobrze,że byłaś podpytac.A co Oliwce dolega,że okulista wskazany?

AsieńkoM śmiechu pewnie było co niemiara.

reklama
Boze dziewczyny umieram od rana mnie mdlilo a teraz rozlozylo na maxa:(nie mam sily na nic nawet wstac z lozka jest zle buuuuuuu ja chce tu mame....r idzie do pracy na 4 jak ja zajme sie dziecmi;(

Do góry