reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka ja jak sie jednego dnia obzarłam to miałam 0,5kg na plusie i teraz uwazam:tak:a tak wogóle to my jutro do Waterford do szpitala z Kaśką ale Bangela dzieci odbierze:tak:

reklama
Kobietki czy ja dostanę tutaj nadmanganian potasu?? jeśli tak to jak się nazywa po ichnijszemu. Walczę z odparzenie u Ania takim, że masakra. W dodatku moje dziecko usnęło:eek::confused2:, prawie rok nie sypia w dzień a tu masz....

a szym tez ma doopinke odparzaona,ale na "policzkach":-D...ma takie lekko czerwone i suche...gamon jak robi kupe na nocniku to siedzi tam z 15min,narobil full a potem rusza sie na tym nocniku i czasami cala dooopa wysmarowana:baffled::sorry:

Tichonku sliczny Matt....a jki sprytny;-)
Lubiczanko to nie zebranie bylo...musialam tylko forme wypelnic...tzn dane rodzicow,dziecka dane,nr.telef.adres,dane lekarza...ale chyba na darmo:sorry::cool2:
Biola zdrowka dla Xiebie zycze...dasz rade!

jakas wypompowana sie dzis czuje...mialam synka kolezanki przez 3,5h...dobrze ze dosc grzeczni byli...
zrobilam dla mlodego zupe pomidorowaz,jadl miche a pozniej mowi ze chce jeszcze bliny..wiec i bliny smazylam..nawet pozl zjadlam ze smietana i z cukrem:-p:zawstydzona/y:

Ewelcia-dlaczego na darmo????????????????
AsieńkoR-oby nie na chorobę się pospała(tfu tfu)...u mnie każde nadplanowe spanie u każdego jednego to choroba murowana:(w aptece na pewno dostaniesz puder johnson&johnson)
Kobitki doszłam do -16kg....z górki teraz:tak::-D

Ostatnia edycja:
hejka melduję się :)
Czuję się dobrze, w sensie fizycznym. Po pracy próbuję ogarnąć młodego, boszzz ile on energii ma:confused2: na kompie gówniarz nie da posiedzieć :cool2::-D a ja jak na złosć coś sobie wymyśliłam że chcę porobić i potrzebuję kontaktu z allegro ;-)
Poza tym doba mogła by być dłuższa, albo junior mógłby chodzić spać po 6 :laugh2: to może wtedy bym się wyrobiła ze wszystkim. Ale od jutra już wolne więc pewnie nadrobię zaległości.
Jutro mam wizytę u gp, nie mogę się jej doczekać, mam nadzieję że doradzi mi coś sensownego bo tak bardzo dokuczają mi skurcze nóg że wierzcie mi czasem z bólu mam ochote odgryźć sobie nogę :cool2:

reklama
Wykąpałam ją w krochmalu, zobaczymy, no masakra jakaś, a histeria jaka dzika...

Lubiczanko no mówię Ci w szoku byłam, jak padła, ale gorączki nie miała, chyba ją ta pupcia tak zmorzyła... i gratuluję kolejnych zgubionych kg

Do góry