reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No ja z Zuzia właśnie wróciłyśmy do domku. Byłyśmy u Gliwy. Wypiłam kawusie, Zuzia "pobawiła" się z Igorkiem. Dzięki za zaproszonko, pogaduchy i kawke.
Potem poszłysmy jeszcze do sklepu po zakupki. W drodze powrotnej spotkałam sąsiadke więc miałam z kim pogadać.

Hej dziewczynki witam sie po dluzszej przerwie,troszke sie opuscilam w pisaniu ale to przez te choroby.jak juz niektore wiecie kacper znowy ma zawalone migfaly z czwartku na piatek mial ponad 40st goraczki,majaczyll nie spal itd koszmar,lekarz go zapisala do sprcjalisty ale wizyta moze byc dopiero za 8m bodajze sie tyle czeka.ale jezeli mu nie przejdzir do wakacji i bedzie nadal tak chorowal to chyba mu zrobie zabieg w pl prywatnir bo naprawde boje sie o niego jak ma taka wielka temp i za zadne chiny ludowe goraczka nie chciala spasc i znowy kolrjny antybiotyk:(a do tego ja w weekend umieralam tak mnie wzielo ze szok a na dobitke w poniedzialek bylam u lekarza z nikusiem i tez maly ma antybiotyk:(ja sie wykoncze z tymi chorobami.(
Anineczko mam pyt ile wy czekaliscie na wizyte do laryngologa i ilee na operacje,napewno bede miala jeszcze mnostwo pyt dotyczacych migdalow ale to pozniej;)
Tichonku mlody jest przeslodki na tym zdjeciu paszportowym i uswiadomilas mnie ze juz czas zebysmy my zaczeli powoli zbierac dokumenty na paszport dla nikusia:)
I cos tam mialam jeszcze ale nie pamietam
Aaaaa zaczelam znoeu sie odchudzac bo szok juz do 60 doszlam;)no i cwiczenia :)po wwczorajszym dni mam takie zakwasy ze szok:)
Lubiczanko pisalas cos o zumbie ze cwiczysz czy chodzisz gdzies czy w domku?czy masz jakas plytke?kurcze powiem wam ze strasznie mi sie podoba taki areobik i jest mnostwo clubow gdzie prowadza takie zajjecia ale no nie mam z kim dzieci zostawiac buuuu;(

Witam wieczornie
dzis jakas wypompowana jestem zawsze tak mam jak pojedziemy do Dublina nic mi sie nie chce...
rano o 10 kolezanka na kawce byla pozniej kolega przyjechal do J i tak dzionek zlecial

Ewelcia to juz zebranie mieliscie czy jak ? My musimy nasza zapisac do szkoly bo tutaj u nas ciezko o miejsca

Biola ​zdrowka dla Was

Zmykam bo jaks weny nie mam na pisanie...
Milego wieczorku

hejka

u nas od południa ładna pogoda była:tak:

biola zumbe mamy na xbox kinect i nikomu nie radze isc na zajęcia do klubu:no:a to dlatego ze obciach!!!ja skacze przed tv(dzisiaj 40min)i moje dzieciaki sie śmieją:-Di zdrówka twoim chłopcom

Marta a czemu obciach?:-D
Biola ojej...ale was wzielo...zdrowka zycze:)
czyli u sis nie bylas?

Aniu,nie zadne zebranie...bylam tylko forme wypelnic...wpisac imie dziecka ,dane rodzicow adres,telefony,lekarza ...

reklama
Aaa marta to ty pisalas o zumbie a mi sie pomylilo ze to lubiczanko a wlasnie dlaczego obciach?znalazlam na yotube pare krokow i strasznir mi sie podoba i tak strasznie bym chciala sie ruszac tak jak one hmmm bo narazie to kacper peka ze smiechu a ja sie czuje jak terminator:)
Eweciu bylam u siostry i sorki ze sie nic nie odezwalam ale jakos czasu nie bylo nawet u bodziow nie zajrzalam az wstyd:(ale jakos tak wyszlo,a pozniej te choroby przylazly i tak jakos tydz zlecial;)

Do góry