reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
Życzę wszystkim szczęśliwych Walentynek!!!:-)

Ja od rana mordę na P nadarłam a on mi za to piękny bukiet wręczył:zawstydzona/y:Łyso mi było strasznie:zawstydzona/y:Ma się ten pysk niewyparzony:zawstydzona/y:
Na wczorajszej wywiadówce wszystko ok.Radek bardzo przyjacielski,z matmy najlepszy w klasie,angielski bez problemów,tylko bardzo wyrywny i niecierpliwy:sorry:Czyli nie dowiedziałam się nic czego bym nie wiedziała:-D
Marcysiu zdrówka dla Młodego,co mu?
MartaF zdróweczka:tak:
Ewelcia ale szalejesz z dietą:-D
Aniaa biedna Lenka,Ty masz odwrotnie jak ja...Z Radkiem przechodziłam gehennę w czasie ząbkowania a teraz mam spokój a u Was w drugą stronę...Jak najmniej bólu i jak najwięcej spokoju życzę:sorry:

reklama
czeeeść
happy-valentines.jpg

Niestety ja zabiegano-zalatana,więc dopiero teraz
AsieńkoR-ale chamówa:(Mam nadzieję,że w praniu nie utoniecie;)
Ewelcia-bardzo fajny pomysł na walentynkowy wieczór:)))
Marcysiu-zdrówka dla najmłodszej latorośli-co się stało???
Kasiuleczko-na kanecta wybierasz np"zumba party"i tam masz programy 20to minutowe...są 4,5 układów a przerwa między każdym to ok 8sek.I powiem szczerze,że podczas biegania tak się nie wypociłam jak dziś podczas 40tu minut(2programy)do tego brzuszki,sprzątanko i chociaż w wolniejszym tempie,ale leci w dół...A martwiłam się,że będzie przestój-a to dla mnie strasznie demotywujące.Także szczerze zumbę na kin polecam:tak:
Tichonek-no proszę...Może jak ja się podrę na J to coś dostanę;))))Brawa dla Radzia:)))Fajnie tak słuchać pochwał na temat dziecka,prawda?
No dobra-idę włosy ułożyć,bo mokre po prysznicu:szok:Miłego dnia Wam

Lubiczanko landlord właśnie mi napisał, że dzisiaj ktoś w końcu przyjdzie, zobaczymy, dzień się jeszcze nie skończył:-p, patrzyłam na stronę argosa i mają promocje na pralki:-p;-), ponad 100 jurków taniej, więc może nie będzie narzekał, jak fachowiec powie, że nową trzeba

My po spacerku z kuzyneczka:-)i po solarium.Tez sie pochwale,dzis jak sie obudziłam na stole stały piękne kwiatki w doniczce walentynkowej z serduszkami i kartka ślicznie wypisana.
MartaF to Walentynki udane.:tak:
Tichonku to musisz byc dumna z synusia,ze tak sobie daje rady w szkole.
Dziewczynki Miłych Walentynek Wam życze.

Ostatnia edycja:
Katrina świetny ten filmik:-DAż pozwoliłam sobie udostępnic go na FB;-)
Dla info dziewczynek,które znają naszą foremkę Sylcię...Urodziła dziś walentynkowego syneczka:-)Nataniel urodził się o 10.45,waga-3620g.
GRATULACJE!!!

2338.gif

...To żeście trafili z datą urodzin:-D

aaaj dieta:-p:-D..dzien zaczety od diety,ale nie bedzie skonczony tak jak chcialam...wlasnie zjadlam kawalek bagietki z maslem:-p

no a jeszcze m mi kupil czekoladki na Walentynki...ja nie jedm slodyczy,a ten mi kupuje czekoladki/...na urodziny tez dostalam...on jest niezly,bo niby dla mnie a potem sam je:sorry::szok:

Swietny ten filmik z mamuskami:-D

ja jakas zabiegana i zakrecona dzis jestem...
Tichonku ja tez myslalalm ze Szym bedzie walentynkowy...ale trzymali mnie tyle czasu:(

reklama
hejka

Tichonku,lubiczanko- w niedziele przed pojsciem spac,chlopcy sie bawili i Norbert niechcacy uderzyl Nataniela w krocze:zawstydzona/y: i siusiak spuchl jak balon, tak strasznie go bolalo,ze nie pozwolil sie dotknac,wiec szybko na pogotowie. Tam dosc szybko nas przyjeli a siusiak juz zmniejszyl sie ale wciaz bolal i troszeczke krwi mu sie puscilo. Lekarz obejzal i kazal czekac na chirurga, ten sie zjawil po 3 godz. bo operowal. Sprawdzil i wszystko wporzadku,nie ma na szczescie zadnych uszkodzen ale mu sie niespodobalo,ze napletek za malo schodzi:eek: mi sie wydaje,ze caly ale skontaktowal sie z urologiem i do 4 tyg mamy miec wizyte. Wiec cierpliwie czekam co sie okaze. Na szczescie juz go przestal bolec wiec jest ok. i Tak zakonczylismy przyjemny weekend siedzac 6 godz na pogotowiu:baffled:
Ja wlasnie z miasta wrocilam, wkoncu zakupy udane:-)

Do góry