reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)

jak dobrze,ze weekend juz minal :-D:-Dprzezylam;-)nawal gosci to i przygotowan masa ale bylo b milo. Dziobka umoczylam delikatnie tylko w 2 kieliszkach wina:blink:
marta-cos ostatnio sie zgrywamy;-)My tez wczoraj wyladowalismy z najmlodsza latorosla na pogotowiu:szok::zawstydzona/y:na szczescie wszystko juz jest wporzadeczku. Zdrowka dla Was:tak:
lubiczanko-dobre buty to podstawa do biegania i dobrze,ze sobie odpuscilas na razie,nie ma co ryzykowac:tak: a zumba podobo super sprawa;-)A jak Dawida noga boli go jeszcze??
Margaritta-super,ze imprezka sie udala;-) Wszystkiego naj dla Nikusi:-)
AsienkoR-no to przeboje z pralka od rana :baffled:
Tichonku-uuuuuu to sie maz popisal,ja tez nie mialabym nic przeciwko zjedzeniu obiadu na miescie:-D Oby nastepnym razem wyzbieral sie na czas;-)

Gastone-no ma twoj Max wyobraznie;-)dobrze,ze przynajmniej juz wie, ze musi wiecej jesc- jedno jablko wiecej:laugh2::laugh2:

reklama
Margaritta wszystkiego najlepszego dla Nikusi:)
Lubiczanko bylam na miescie i wlasciwie nic nie kupilam...tylko fajne swieczki w pennym w ksztalcie serca...chyba kupie jutro jakies winko,zapale swieczki...i tyle..pomyslu jako takiego brak:-p...aaa kartke walentynkowa zakupilam:-D

taaaa dieta.....rano tylko:sorry2::baffled:...

nie mialam neta dzis przez pol dnia...ale juz mam na szczescie;-)

marcysia zdrowka dla najmłodszego:tak:a pobyt w szpitalu wykańcza:baffled:mi dzisiaj słabo było w pracy bo zjadłam o 14 wczoraj a potem nic:baffled:dzisiaj temperatura u mnie 35.7:baffled:

Margaritto wszystkigo najslodszego dla Nikoli
MartaF Marcysiu zdrowka
Gastone dostalas oststnio moje priv-y???
Lubiczanko dobrze ze przerwe zrobilas,i oby zmiana obuwia pomogla.A ta Zumba jak wyglada na kinekccie-chodzi mi o to czy szybko tam trzeba sie ruszac, bo widzialam raz cwiczenia i jak dla mnie byly takie sobie nie wiem za czesto przerwy byly.

Znikam wode na kawe wstawic bo o 10 kolezanka Olivy przychodzi z mamá( wiec sie troche dziewuszki pobawiá)- bo moja juz narzeka ze nie ma sie z kim bawic:eek:

reklama
Do góry