reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniaa racja nie ma co patrzec na ludzi.Trzymam caly czas kciuki za Twoja Fotografke.:tak::-)
Tichonku buziaczki dla Mateuszka za ząbka,jestem ciekawa kiedy u Nas wyskoczy jakiś zębolek.
M gdzies za 40 min.bedzie juz z pracy,podjedzie swoim autkiem firmowym i umyje mi okno.Bo ja nie dam rady umyc bo za wysoko.Po niedzieli sobie firanke i zaslony wypiore,i bedzie spokoj na jakis czas.
Miłego popołudnia.

Witam
Wróciłam z PL wczoraj wieczorem wszystko załatwione napięte kilka dni:/ A zimno tam brrr załatwiłam się i oczywiście wróciłam i zatoki mi siadły i gardlo, po prostu super. No nic będę się leczyć jakoś sama...

Witam nowe mamuśki:)

Sto lat dla solenizantów Mareczku no i ewelcia.

Tichonku gratuluje ząbków!!

Co do dzieci to fakt pomysły maja i nie ważne czy 2 lata czy 6 :)

zmykam bo robota czeka , a tak mi się nic nie chce:/
Miłego weekendu

hejka:-)
Kurcze masakra dzisiaj jest na dworzu a z domu cieplo moment ucieka:-(i jeszcze mnie katar wzial na calego:baffled: Przynajmniej Norbert juz jest prawie zdrowy. Wczoraj bylam z nim na kontroli i oskrzela czyste,jeszcze troszke pokaszluje ale antybiotyk wezmie do konca i bedzie ok.
zaras rosolek nastawie,i kasze ugotuje, gulasz z wczoraj zostal wiec obiadek prawie zrobiony. Musze poprasowac,bo sie naskladalo :szok:.
Kamcia-no to migiem sie wyrobilas :))
Aniaa-nie ma sie co przejmowac ludzmi, zawsze cos sie komus nie bedzie podobac. Ty rob swoje skoro tak to Cie cieszy a tak przy okazji Aniaa,Gaston-jaki aparat lustrzanke polecacie dla amatorow?? bo tak sie ostatnio zastanawialam nad takim aparatem,a nie mam zielonego pojecia na jakie parametry i funkcje zwrocic uwage:confused::baffled:
Tichonku-gratki dla Matiego,nono idzie jak burza z zebolkami:-)
lubiczanko-oby humor sie poprawil szybciutko:tak:
lece cos porobic albo sie pokrecic po domku :-D:-D:-D
milego dnia:-)

lubiczanko fak dawno się nei widziałysmy ale nie uwierze w twój tłuszczyk :-)
ewelcia 100 lat :*

a malowaniem się nie przejmujcie :-p
zobaczcie na to jakie dzieci potrafią być zdolne ;-)

obrazek.jpg

ello u nas od rana nie zaciekawie, mloda przyszla do mnie nad ranem ze ja uszko boli a poxniej juz z godziny na godzine bylo coraz gorzej biedna non stop plakala a ja razem z niá z bezradnosci bo sie naczytalam ze czasem dzieci traca sluch wiec szybko trzeba isc do lekarza, Dzis Gp nie przyjmuje u nas wiec wyladowalysmy w szpitalu,naszczesie szybko sie niá zajeli podali leki przeciwbolowe, lekarka nie mogla zobaczyc czy jest infekcja wiec jak narazie przepisala krople do uszu na oczyszczenie i zalecila podawac leki przeciwbolowe. w poniedzialek odstawic i sprawdzic czy bol wroci jak tak to mam isc do Gp po antybiotyk.

ehhh wlasnie siadlam na tylku i jestem wykonczona.
jeszcze rano mnie sms obudzil ze moja najblizsza kuzynka urodzila wczoraj dziewczynké -mala wazyla 4100:szok:
musze tam do niej dryndnac i pogratulowac teraz kolej na mojá siostre bo ona ma termin na 10lutego.

Ewelcia spelnienia najskrytszych marzen.
Aniu wlasnie udziel jakis rad dotyczacych aparatu, bo mnie sie marzy jakis lepszy niz cyfrówka bo uwielbiam mlodej pstrykac fotki.
Lubiczanko ha ha ha raczej nie podpatrzyla szczerze to juz nie pamietam kiedy malowalam paznokcie u nog, ha ha chyba w tv widziala jak te hinduski sie malujá i postanowila sobie narysowac taki wzorek(nie pamietam jak to sie nazywa):-D

Kamcia zdrowka

Kasiuleczko-henna:)Może i tak:)))Zdrówka dla Oliwki-a Ty się tak nie stresuj:)
Tichonek-Gratki dla Matiego-nooo-zabek na 6tkę jest;)))
Vikamcia-hehe-też chciałabym nie wierzyć-niestety lustro i waga sprowadzają mnie na ziemię;)
Marcysiu-zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
Dzisiaj mam jakiś kryzys-zżarłabym wszystko co się pod rękę napatoczy:zawstydzona/y:Jak to przetrwam to chyba będzie oki;)

Bry
Ewelciu wszystkiego dobrego
Tichonku gratki ząbka, Mati chyba Radka chce dogonić i pędzi jak burza
Kasiuleczko zdrówka dla Oliwki, bidulka z tym uszkiem
Kamciu zdrówka

Ania zaczęła wczoraj jakoś brzydko kaszleć, więc dzisiaj została z tatusiem w domku, zobaczymy, co będzie do poniedziałku, jak nie to chyba do Gp trzeba będzie się przejść, żeby sprawdził, czy osłuchowo czysto. My z M tez podziębieni, gardło i katar, M nawet usnął, więc nie jest dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
hurrrrra!!!!dziś4mile zrobione!!!!!Przepraszam,że tak Wam ciągle o tym rozpisuję,ale jak mam się gdzie pochwalić to mam większe motywacje:))))))))))
Kamcia-witaj"w domku"...i nie choruj!
Asieńko-Wam też szybkiej poprawy:)))
Ewelcia-przyznaj się jak urodzinki spędziłaś...był torcik?

Do góry