reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-noooo-francja elegancja:)))
Gliwa-w miłym towarzystwie czas zawsze biegusiem leci:tak:
Aaniu-i dobrze!Bo to kpina jakaś żeby rodzina z małymi dziećmi przez opierzchłość landlorda marzła!!!!:wściekła/y:
no ja już po rundce-dziś wcześniej wyleciałam:tak:statystyki-:1mila marszu,2.5 truchciku,czas-40min:)))ależ jestem dumna sama z siebie,że silna wola mnie nie opuszcza

reklama
witajcie

Dopiero usiadlam obzarta jak prosiak,naszlo mnie na placki po wegiersku :-) Jakos mi dzisiaj dzien tak szybko zlecial, ze drugie danie przed 7 zjedlismy dopiero:szok:a juz Norbert o kolacje wola,ten to ma przemial po tatusiu:eek:
k2009-witaj :-)
lubiczanko-no no oby tak dalej:-)
Tichonku- sliczny konplecik ale bedzie przystojniaczek z Mateuszka:-)
Anineczko-dobrze,ze juz lepiej sie czujecie:tak:
Aniaa-widze,ze fotografowanie ruszylo pelna para;-)

Tak pozatym musze sie pochwalic, ze w lutym moj brat z zona przylatuja do nas na urlop na 2 tyg a zaraz po nich nasi przyjaciele z dziecmi tak wiec luty bedzie pelen gosci :-):-):-)
lece dzieciom robic kolacyjke ;-)

witam:confused2:

przeziębienie mnie łapnęło ale sie nie daje:tak:nafaszerowałam sie lekami,witaminami i mam zamiar jutro wstac jak nowonarodzona:tak:

lubiczanka jutro mam nadzieje dotrzymam ci towarzystwa

marcysia prosze cie bo cie udusze:confused2:uwielbiam placki po węgiersku a głodna jestem jak...:wściekła/y:ale mimo twojego kusze nia wytrzymam!!!:tak:

brat wysłał mi fotke jak miałam 4 lata:-Ddostępna na FB:tak:uśmiałam sie:-D

Witam dopiero siadłam do kompa bo wcześniej nie działał. Wczoraj wieczorem zainstalował sie jakis program ochronny i nie pozwalał na włączenie internetu. Ale wieczorem siadłam, uruchomiłam go w trybie awaryjnym i tam odzyskałam wcześniejszą aktualizację i wszystko wróciło do normy.

Zuzia dzisiaj z rana ładnie 2 razy pokazała na nocniczek i zrobiła siusiu i kupkę:-), ale potem zajęła sie zabawą i pokazywała nocnik juz po zrobieniu siku:sorry:. Ale sie nie zniechęcamy, ćwiczymy dalej. Bardzo jej podpasowały te pieluszkomajtki, ładnie nóżki podnosi do zakładania.:-)

Gliwa dzieki za odwiedzinki
Aniaa o to nie wesoło, a wieczory i ranki jednach chłodne.
Katrina sliczny brzuszek, wcale nie wielorybi.
Tichonek boskie ubranko, elegancja francja.
k2009 witaj
Gastone to dziwne, że badania ok a on tak często gorączkuje
Anineczka fajnie, że u Was juz ok.
Asienka_r zdrówka dla Ani
Lubiczanka super, trzymam kciuki, ja czekam aż mi się okres skończy to też biorę sie za jakieś ćwiczenia.
MartaF zdróweczka

Ostatnia edycja:
Tichonku śliczny strój:tak:.Mateuszek bedzie bombowo wyglądał.I szatka z data itd.:tak: Mój Igorek miał od chrzesnego świece z imieniem i data.Fajna pamiątka.:-)
Marcysia to bedziesz miała wesoło.
MartaF oby Cie choroba nie położyła,zdróweczka.
Aniaa oj napewno beda sie czapeczki dobrze nosiły Igorkowi.:tak:
AsienkoM jak również dziękuje za zaproszenie.
Lubiczanko racja racja.
Wieczorkiem myknełam sobie na solarium sama.Zrelaksowac sie troszke.

Ostatnia edycja:
asieńkaM trzeba uważac na te programy:confused2:moj 2-letni laptop padł i mam ubezpieczenie ale pan powiedział ze musze zrobic recovery,robiłam juz kilka razy ale po pobraniu aktualizacji system pada:confused2:i co laptopa mam wywalic???:sorry:chyba musze podniesc głos przy rozmowie:wściekła/y::wściekła/y:

Marta-bron boze nie kusze ;-) kuruj sie bys mogla Lubiczance towarzyszyc,bo razem to razniej pozna pora;-)
katrina-wieloryb :wściekła/y::wściekła/y: przeciez Twoj brzuszek to taka mala pileczka:-)

Gaston-u Norberta normalna temp. jest 35,6., wiec moze Max poprostu ma troszke wyzsza-dla jego organizmu normalna. A ile stopni ma podwyzszona temp.??
Aniaa-wspolczucia z tym piecem,oby jednak szybko naprawili ta usterke. Dogrzewacie sobie domek czyms,bo jednak wieczorami jest chlodno :hmm:
wkoncu nastala cisza..............:-):-):-)

pisałyście o wadze dzieci :-)
moje nawet nie miały ciuchów na newborn bo się od samego urodzenia w nie nie miesciły :-p
ani jedna ani druga :p hehe
aniaaa ładnie maleńka waży :-) pół kilo mniej od Emki mojej :tak:w sumie to muszę iść ją zważyć teraz bo była ostatnio n wadze miesiąc temu :-p
tichonku widziałam twoje zdjęcia i powiem Ci ze tez uważam ze schudłaś:tak:
lubicznko czy dobrze przeczytałam?? Ty masz tłuszcz?? gdize:szok:
crea moje szybko rosną i szybko przybieraja :-p wolę lepiej nie pisac :-D
obie na pół roczku wżyły po 9,300 i 9450:tak: także widzisz.. ja mam kolosy w domu a nie dzieci :-p
teraz młodsza wazy 11,5kg miesiąc temu ją wazyłam a starsza zaczęła się wycigać i wży tylko 15 kg a ma 2 latka :-) od roczku zaczęła malusio przybierać :tak:
MartaF współczuję rachunku takiego :no: :eek:
też bym pisąłq wypowiedzenie .. elpiej miec neta bez ograniczeń :tak:
ja nie mam Twojego fb :/
katrina ale fajny brzusio :-)
gastone zdrówka dla Matta
K 2009 witaj :-) z jakiego miasteczka lub częsci ie jesteś?? już doczytałam , to skoro landlord robi takie jaja to czemu się nie wyprowadzicie??
Ewelcia u nas dzisiaj świeciło słońce i było bardzo ciepło:tak: nawet wiatr nie wiał :-D hehe i Vi mogła chwilę beż czapy polatać :tak:
Anineczka współczuję :sorry: a może Antek chciał zwrócić swoją uwagę???

cisato marchewkowe.. jak dla mnie np to niezbyt takie dobre :-p

a u nas dzisiaj była piękna pogoda więc pół dnia spędziliśmy na dworze:-)
miło i słonecznie :-)

ello
Anineczko ojjjj moze faktycznie Antek chce zwrocic na siebie uwage?hmmmm albo poprostu chce zmienic kolor scian:rofl2:.A tak na serio moja tez dzis wywinela numer,malowala malowala, troszke sie pokrecila po pokoju sciagnela skarpety poxniej widze ze kucnela(myslalam ze jej cos spadlo a ta se stopy pisakami pomalowala:eek::-Dskad jej sie to wzielo to pojecia nie mam bo nigdy wczesniej nie miala takich pomyslow zawsze sie pyta czy moze,nigdy wczesniej sie nie pomalowala ani nawet scian nie popisala. Albo wczoraj mi sie pyta czy moze powiesic cos na drzwi i przyszla po kawalek tasmy klejacej-powiesila sobie dwa obrazki poxniej poszlam do kuchni a ta reszte swoich "dziel" posmarowala klejem w sztychcie i przykleila na drzwi:confused2::confused2::confused2::eek::eek::sorry:

Marta F faktycznie cora do ciebie podobna.i zdrowka , mnie kilka dni temu gardlo bolalo jak przelykalam sline to ten bol az w uszach czulam, ale na wieczor zapodalam sobie lempsip rutiskorbin i jeszcze cos na zatoki i rano juz bylo o wiele lepiej katar mnie tylko meczy.
k2009 witaj
katrina brzusio masz ladny i zgrabniutki ja tam zadnego wieloryba nie widze
ania wspolczuje z tym ogrzewaniem oby szybko to naprawili bo noce zimne nadchodzá .

Gastone i jak tam Max nadal goraczkuje.
Tichonek stroj pierwsza klasa ale Mat bedzie elegancki:cool2:

U nas tez dzis slonecznie bylo alleeeee jakos mroxne te powietrze az mi paluchy zmarzly- ale najwazniejsze ze spacer dzis byl i sie czlowiek dotlenil.

reklama
Do góry