reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka!
Witam nowa mamusie:)
Lubiczanko
a co sie stalo ze slodycze odstawilas?
Ja na sniadanie jablko wciagnalem...musli nie lubie bleee...ja czasami jak bylam na diecie to jajka jadlam na sniadanie;-)ale przewaznie jakiegos owoca,bo szybciej.
Anineczko wszystkiego naj dla mezowskiego Twego:)
jak tam zdroweczka wasze?
Gastone i jak Max dzisiaj sie czuje...zdrowka zycze.
Ania normalnie porazka z tymi fachowcami:-(
Marta to lipa ze nie macie UPC...ja tam z eircomu bylam zadowolona,ale potem zaczeli robic problemy z przeniesieniem ze starego adresu na nowy i zrezygnowalismy..oczywiscie kare musielismy zaplacic...ale kolezanka mialam duuuze problemy z nimi...nie wiem czy juz koniec,musze spytac.

U was tez slonko swieci?
pranko nawet na dwor wywalilam...zaraz mlodemu dam obiad i na spacer wyjdziemy...ale nie wiem czy nie poloze go spac,bo wstal przed 8 i juz spiacy:sorry:

Aaniu-no strach się bać-chyba J by landlorda zjadł z butami:wściekła/y:jakby nie patrzeć to jego powinność zadbać o naprawę:tak:
Tichonek-keks:eek:to chyba jak u kogoś skosztuję będę w stanie stwierdzić czy się skuszę na pieczenie:tak::sorry:bo ja nigdy keksów nie dzierżyłam;)
Gliwa-nie,no okolica spokojna,ale ja mam schizę-za dużo horrorów się naoglądałam;)))

Lubiczanko mnie się kojarzy z keksem bo ja dużo bakalii dodaję:tak:Ale jak ktoś nie lubi,może zrobi ciasto marchewkowe bez rodzynek,orzechów:tak:Ciasta samego w sobie jest dośc dużo,ja robię na dużej tortownicy:tak:Bez bakalii poprostu można w keksówce lub mniejszej tortownicy,ale nie namawiam,wiadomo każdy lubi coś innego;-)Ja np.lubię muesli:-p:-D.
...I ciemną,gryczaną kaszę:-DMój P nie może zrozumiec jak można wolec ją od jęczmiennej a przykład,przecież dla niego śmierdzi:sorry::-D...Się nie zna:confused2::-D

Dziewczyn,które robiły przelewy międzynarodowe,jak powinno się wpisac nr IBAN?Tzn.wiem,że to PL,potem dwie cyfry i reszta-24:tak:Ale jak to ma wyglądac?Bo próbowałam wczoraj przelew zrobic i nie dało rady.Pisało invalid IBAN:eek:
Wpisałam: PL95 xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx
PL i pierwsze dwie cyfry razem i dalej jak widac sześc razy po cztery cyfry:eek:
I jeszcze tu szybciochem spytam:czy do chrztu tutaj trza miec szatkę,czy w ogóle ją tutaj użyję?:eek:

Witam

U nas też słonecznie.
My wracamy do żywych,od wczoraj brak gorączki.Chłopaki zaczynają rozrabiac tak więc wracają do zdrowia :eek::confused2:

Młody już taki "dorosły" się wydaje,trzyma głowę sztywno i gadatliwy się zrobił :tak: No i już nie śpi tyle co noworodek,tak więc mniej czasu na BB :sorry:

Lubiczanko gratuluję samozaparcia :tak:
A ciasto marchewkowe jest pyszne,zrobię jak przyjedziecie kiedyś na kawcię :tak:

K2009 witam,witam.
A ile masz przerwy w pracy? Bo czasem to się dziewuch w pół godziny nie da nadrobic,tak produkują posty :-D

dzięki za życzonka dla M,przekaże :tak:

idę,uśpiłam młodego i muszę sprawdzic co młodzieży na górze robi,kombinatorzy :crazy:
Dziś mnie Antek wkurzył bo sobie chciał długopisem po ścianie popisac,tak by "było ładnie" noszzzzz....myślałam,że 6 latek już takich rzeczy nie robi :wściekła/y:

Tichonku szatkę trzeba do chrztu.

hejka, spozniona na przerwe bo pogadanke o zdrowym jedzeniu mielismy ( a ja wlasnie zajadam zurek z chlebkiem), chyba nigdy nie dam rady zjesc owsianki mussli itp, jak dla mnie to porzadna kanapka najlepiej z serem na sniadanie :-). Z tym zdrowym jedzeniem to mi chyba brak samozaparcia.

dzieki dziewczynki za mile przywitanie, niedlugo zalapie kto,co i gdzie.

Gastone: ja osobiscie zawsze mam wyzsza temp ciala niz wszyscy inni, lekarz powiedzial ze taka moja uroda.
Aniaa83: u nas landlord tez w gumki leci ( a dolecial az do OZ) . Z bojlerem elektrycznym jest problem od zeszlego lata i pewnie jeszcze przez jakis czas nie bedzie dzialal. Na szczescie wode grzejemy gazem wiec nie ma problemy, chociaz fakt pozostaje faktem.
Zapomnialam dodac, mieszkam w malej wiosce niedaleko Naas, a moj maly ma na imie Konrad.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry