reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka ja swojemu Maxowi podaje tran i multivitamine.
Wiesz on tak mocno nie choruje jak w przedszkolu jak mu to podaje.Tak jakby organizm sie wzmocnil.
Ale teraz cholerstwo go dopadlo_Od pn juz ma temp i nic poza tym.W pon zamiast do szkoly chyba czeka nas lekarz..Bo sie martwie.Za dlugo ma temp... Jakby cos sie dzialo w organizmie zlego..

reklama
Witajcie:)
Barmanka-ja daję dzieciakom żelki vibovita z pl,a tutaj z miejscowych różnego rodzaju syropki typu multivitamina-uwielbiają...i serio mało kiedy jakieś infekcje się ich trzymają(mówię o starszyźnie;))
Ewelcia-nikt niestety Ci nie zagwarantuje jakie dzieciątko będzie miało usposobienie-ale nie możecie z góry zakładać,że mały łobuz się "ulęgnie';)))))Jeden wystarczy;-)
Marta-to K już pojechał????
Połamało mnie totalnie:(((Młoda przed 24tą się obudziła i po pierwszej J zszedł z nią na dół...Myślałam,że se pośpię,ale wszystko mnie boli,więc ani on(J) ani ja nie do życia:((((Ale co?Uśmiech i Miłego dnia:cool2:

Oj cos maly ruch:-)

Ewelcia powiadaja ze drugie dziecie spokojniejsze:-D
To chyba jednak mit.Ja na to liczylam i co?
Jedno owszem nie narzekam (Hania) ale Zoska bije wszystkich na leb :-D
Tylko ze Zoska byla druga:-D

Wlasnie Zoska spi i tym oto sposobem moge zjesc sniadanie ( o 12..)
Hania sie ladnie sama bawi, ale Zosia niestety nie da nic zrobic..

Ostatnia edycja:
a ja właśnie słyszałam, że podobno pierwsze dziecko jest na zachętę a dopiero drugie daje popalić :-D jeśli tak to strach się bać. choć w zasadzie nie narzekam, ale nieprzespane nocki mnie wykończą :/
no młody zasnął więc dopiłam herbatę i też lecę spać bo padam normalnie. a jeszcze dzisiaj wieczorem impreza urodzinowa u sąsiada...

Witam
Kupiłam wczoraj te bilety dzięki:)
Dziś lużny dzień Oli w Polskiej szkole spokój w domu, niech już wraca do szkoły bo sie nudzi jak mops w domu....:/

Ewelcia powiadaja ze drugie dziecie spokojniejsze:-D
To chyba jednak mit.Ja na to liczylam i co?
Jedno owszem nie narzekam (Hania) ale Zoska bije wszystkich na leb :-D
Tylko ze Zoska byla druga:-D

..
dobre:-D
no tak,jakby nie patrzyl Hania druga po Maxie:-D
a ja właśnie słyszałam, że podobno pierwsze dziecko jest na zachętę a dopiero drugie daje popalić :-D ...
dobre jaja....ja pierdziele taka zachete:szok:
:-D

nie ma żadnych zasad dziewczynki...u mnie dwójka starszych zachęcająca,Daniel do 18go mies też(teraz to szok),ale Mikusia...:dry:charakterna a dopiero 5miechów to to ma:shocked2:
u Anineczków byliśmy-dzięki Kochana ,że nas przyjęliście-ba serniczkiem poczęstowaliście a nie za progiem trzymaliście(zwłaszcza smrodasa:/)i powiem synka najmłodszego to Oni"nie mają"-spokojny,grzeczny taki"tuluś"kochany:))))no a Ani w pgóle nie podejrzewałabym o poród od ostatnich 4lat-zazdroszczę normalnie:blink:

reklama
Do góry