reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Chorowitkom zdrowia.

Lubiczanka ja nie wiem czemu Hania nie spala, cos ja meczylo, poplakiwala, krecila sie, gubila smoczka..
Ona tak czasem ma.I tak lepiej juz spi ( od dwoch tyg nie mialam sensacji) po terapii.14 jade znowu :-)

Ja tez rozebralam choinke bo dziewczyny rzucaja bombkami, Hanka zdrapuje zebami brokat a zoska tak dlugo naciska palcem ze plastik peka i dziura.Jakby tak jeszcze z tydz postala to bombki wylizane i wygryzione by mi pozostaly:-D

nooo tyle :-) Ide lulu :-)

kupię lempsip.. jutro bo dziś to nawet nie miałam siły wyjść z domu ...
ale wzięłam febrisan jak narazie.... masakra.. wszystko mnie rwie i ciągnie.... a sliny to nie mogę przełykać..
dobrze ze już nie karmię to moge się na całe szczęście leczyć jak człowiek ....

Witam wieczornie

Szym mi dzis wywalil choinke i co?rozebralam do konca,jak choinke to i pierdulki swiateczne;-):sorry:....
jakas zamulona jestem chyba se kawke walne zaraz...3 juz:eek:

odmulilas sie ;-)
Wiesienka zdrowka zycze Asi

Barmanko dla mnie to zaden problem naprawde...to Cie wzielo niech Cie szybko opuszcza ta choroba

Vikamcia kuruj sie

Zmykam spac dobranoc

dzień dobry
ufffff-wczoraj(dziś) do domku wróciłam o 24.13,Młoda się przebudziła i niespała do 2giej,o 6tej pobudka ...Smary i mnie dopadły a Daniel mi właśnie do mojej herbatki wlał płatki:wściekła/y:a na dokładkę-aby dzień "miło"wystartował na całegowszystką kaskę,którą zarobiłam muszę na olej przeznaczyć,bo w nocy się skończył:wściekła/y:
Barmanka,Vikamcia-zdrówka!!!!
Wiesieńko-Asieńce również poprawy życzę:)
Gastone-oż ta Hania...dzisiejsza noc lepsza?ale się uśmiałam z oblizanych bombek;)))))))))))
Marta-wow...ja po 23godzinach dostałam 210:-)
Gosia-ahaaaa...Nie no nie dość,że lata są tu liche to gdybym w dodatku nie miała tych kilku słonecznych dni to deprecha murowana:sorry:
Miłego dnia Wam

Lubiczanko nie stresuj sie tak bardzo...
dzieczyny a jak wychodzi z olejem,drogo?pytam z ciekawosci,bo my teraz za dwa miechy za gaz mielismy jakies 86e,kuchenke mamy na prad...a za prad chyba 48e :-)...ale sluchajcie na starym domu mialam kuchenke stara i ogolnie lodwke tez i mysle ze one mi tak ciagnely [prad bo przewaznie mielismy okolo 120e,a tu pierwszy rachunek byl 23e a teraz 48:-Dwiadomo,wczesniej mniej czasu spedzalam w domu i nie bylo okresu "zimowego"..

Aniu oj tak,jak wypilam 3kawe to mi jakos przeszlo....;-)
jak tam Lenka?
Kasiuleczko a jak Olivka?
Wisienko a Twoja Asia jak sie czuje?
Vikamcia a Tobie juz lepiej:-D

pewnie kogos przeoczylam,ale na serio nie pamietam...wiec napisze tak...jak ktos byl chory to dawac znac czy z nim juz lepiej:-D:-D a jak ktos nadal chory to zdrowka zycze:)

Witam
Ewelcia a Ty co spac nie moglas wczoraj czy zawsze chodzisz tak pozno spac,pisalam do Ciebie na fb bo widzialam ze jestes
Lenus dobrze inhalacje jej jeszcze mam robic
Barmanko dzieki za wczoraj za goscine i za mile spedzony czas :-)teraz rewnaz u nas takze czekamy jak wrocisz z Polski to meldujesz sie u nas :-)
Wiesienka jak tam Asia
Lubiczanko to chyba ciezki dzien bedziesz miala co?

zmykam ugotowac obiad dla Lenki no i dla nas oczywiscie

Milego dnia

Aaniu-nie,dlaczego?jak już kiedyś pisałam ja mam poranki ciężkie,ale pozytywne myślenie i jest wsio w porządku:)))
Ewelcia-ło matko,ja też chcę takie rachunki:))))
mała załamka-olej właśnie dziś w nocy podrożał:wściekła/y:było84c za litr,teraz 97-ale zaszaleję z olejem:sorry:całe 200litrów zatankuję:dry:

reklama
witam
Ewelcia no z Olivká juz lepiej nadrabia zaleglosci zywieniowe:-D goraczka juz spadla wiec tylko antybiotyk dostaje i jeszcze wapno jej daje bo jeszcze przed podaniem antybiotyku jakies plamki jej wyskoczyly na brzuchu i plecach no i dzis juz ma o 3/4 mniej.

Chorujacym zdrowka zycze
Gastone he he ale agentki ci rosná:-D

U nas jeszcze choinka stoi tak jej nie chce rozbierac bo sie zrobi smutnooo buahhhh a moze do wielkanocy ja zostawic:-D:-D:-D

Do góry