reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hehe u nas w polszy w Lidlu nabywałam Igristoje za 6 zł :-)
zawsze był nabór na sylwestra :-p
ciekawe jak tam mój trunek z bombelkami będzie smakował :-p

Barmanka nom moderuję już od ponad roku :-)
a nie pochodze z samej Łodzi ale mam blisko :-)

poza tym mąż włańsie kąpie dziewczyny a ja siedze bo sobie poparzyła rękę.. robiłam krokiety i jak mi chlusnęło tłuszczem z patelni to mam pół dłoni czerwonej :-( psiknęłam sobie specyfikiem w piance na opazenie.. i mam nadzieję że zaraz przejdzie :-)
bo chcę poświętwac sylwka ...
i nasza orocznicę :-p

reklama
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

szczesliwego_nowego_roku_2012_4.jpg623.jpg

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie no pilam tego szampana,ale jakos nigdy nie zwrocilam uwagi na to jak on sie zwie....wstyd mi no!!!:zawstydzona/y::-p
Anineczko to i od nas go oblej szampanem,coby sie dobrze autko sprawowalo;-):-)

Barmanko o tak Dorato też chodliwe:tak:Ale jak Sylwek się zbliżał to popytu na Igristoje (Sowietskoje bądź Russkoje:-D)nic nie przebiło:-p:-pPrzynajmniej "u mnie" w sklepie,jak pracowałam tam 6 lat to sprzedałam dwa razy więcej Igristoje niż Dorato:tak::-DO i Michael Angelo jeszcze miało branie:laugh2: Anineczko ale macie speeda z tym handlem autami,ledwo jedno zbyli,już drugie stoi:szok::-DFaaaajne:-pJa bym też chciała takie duże:sorry2:Ciasno nam trochę:baffled:Że WV to wiem,ale oświec mnie jaki bo ja się nie znaju:zawstydzona/y:Pasek?

Ostatnia edycja:
Barmanko-no śmietany możesz nie nabyć,ale murzyna sobie nie sprowadziłas;))))))))))))))))))))))))))
Anineczko-fajniusi nabytek-oby wspaniale się prowadził:)
Vikamcia-jaka rocznicę?Poznania?bo na suwaczku insza jest data-zreszta jeśli mnie pamęć nie myli,to "niedawno"ślubowaliście,tak?Znam ja ból oparzenia tłuszczem-mamy taki spray na to;)oby nie bolało
A u nas Sylwek prawie na pogotowiu się skończył-nikt ino telefonu nie odbierał-jakgdyby świetowali Sylwestra-łosie!!!!!Dawidek źle się czuł od rana-ból głowy i taki snący...Popołudniu 38.8-nurofen,gorączka spadła...ale po 17tej zaczął się telepać-sinozielony się zrobił(autentycznie jak trup),ciśnienie 154na 110...po kilku minutach to samo...znów 38.8-a zimny jak diabli...nurofen,wyrko-bo oczywiście nikt nie odbierał na emergency...poleżał godzinę i jest oki-oby już tak zostało...
Wybawcie się Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niech cały Rok będzie 100razy lepszy niż noc witająca Nowy Rok-buziakuję Was wszystkie razem i każdą z osobna!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja dzis mowilam do m ze nie kupie gotowej bitej smietany tylko smietanke 30%,niech kokota wyciaga i ubija...niech se chlop nie mysli ze tak latwo bedzie miall...
zone nasmaruje i i polize,....nie,nie,nie trza se zrobic....

Ewelcia no a jak,niech się pomęczy :-D:-D

M mi robi drineczka,leciutkiego takiego.:sorry2:

Lubiczanko co ty gadasz? Nikt nie odbiera?? Oby Dawidkowi się polepszyło.:tak::tak:

Tichonku tak passat.:tak:
W szoku jestem,że w jeden dzień to załatwiliśmy,no ale jak mój M napali się jak szczerbaty na suchary to nie ma zmiłuj się :baffled:;-)

Anineczka, no fakt są jeszcze kolki, my na szczęście też ich nie zaznaliśmy. Ale ze skazą pewnie będzie trudniej ominąć:-(, Marcel miał, niby wiem że nie jest nic przesądzone, ale również zdaje sobie sprawę z większego prawdopodobieństwa wystąpienia teraz. Też dużo dobrego o Aptamilu słyszałam.:tak: Ale niestety my na wstrętnym i drogim Nutramigenie (dobrze że teraz mc mamy):baffled:. Karmić piersią nie chciałaś czy nie mogłaś?
Fajne autko, ale ja podobnie jak Tichonek nie znaju się na furach. Gratki za udane wymiany w starym roku.:tak:

ViKamcia, no to wszystkiego dobrego na Waszą rocznicę. Ślubna?:happy2:

Tichonek, a widzisz, ja w Pl tylko Dorato piłam a to Igry coś tam zaczęłam dopiero tutaj:tak:.

Lubiczanka, a Ty wiesz że na moim osiedlu nie ma żadnego Murzyna? :szok: Chyba reklamacje złoże! :wściekła/y::-D
Oj to strachu się najadłaś o Dawidka :-(

Ewelcia, to jak piana już ubita, czy po szampanie dopiero?:-D

jeszcze nie ubita...usypia mlodego...ale nie odpuszcze:zawstydzona/y::-D:-D
Anineczko to zdrowko!ja sie zastanawiam czy winko otworzyc czy moze wlasnie drinka jakiegos zrobic.
Ostatnio pilam wodke,z sokiem malinowych fanta i cytryna...pycha...aaa z lodem moze byc...wedle uznania,cieply,albo zimny:zawstydzona/y::rofl2:
Lubiczanko zdrowka dla Dawidka zycze:)

reklama
Do góry