reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A my mamy Sowietskoje Igristoje:tak::-D10E kosztowało:szok:Jak w Polsce w sklepie pracowałam to kosztowało jakieś 10 ale PLN:szok::-D:-D
Coś tam do żarła tez mamy:sałatkę i kurę po chińsku,plus ciacho i takie tam więc jak się bawic to się bawic...przed tv we dwoje:-D:-D

Dziewczynki...

Życzę Wam i Waszym bliskim ...
By zbliżający się Nowy Rok 2012 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień.
A do tego ... skrzynki szampana
i ... Sylwestra do białego rana!
I ... pozwólmy sobie w pełni dostrzec piękno tego świata,
niech radosne chwile trwają całe dnie, miesiące, lata...

2012-1.gif

PS.: UWAGA!!!
Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się!
Bądźcie tak mili i na ROK 2012 przysyłajcie mi raczej
pieniądze,alkohol albo bony do Tesco.:-D:-D:-D
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

reklama
Chciałam wpaśc o północy i złożyc życzenia,ale tak sobie myślę,że nie wiem czy będę jeszcze w stanie byc na chodzie o północy....i nie chodzi o alko :-p

Tak więc kochane aby Nowy Rok spełnił wasze wszystkie marzenia,aby ludzie którymi się otaczacie nigdy Was nie zawiedli,a dzieci Wasze rosły zdrowo i szczęśliwie.
No i jeszcze każdej z Was życzę miliona w kieszeni,więcej nie bo by się w pupach poprzewracało :-p
Zdróweczka,zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka.

A my mamy Sowietskoje Igristoje:tak::-D10E kosztowało:szok:Jak w Polsce w sklepie pracowałam to kosztowało jakieś 10 ale PLN:szok::-D:-D
!!
Co to takiehgo jest?gdzi9e mozna to kupic?
ja pierwsze slysze o takim cudzie:szok:
:-D
Anineczko gratuluej sprzedazy autka...faktycznie szybko poszlo...teraz czekaj na nowe...za 5min bedzie:-D:-D
pojawimy sie w srode jak nic sie nie zmieni...damy znac.

Zycze wszystkim udanego Sylwka i Szczesliwego Nowego roku

aaa no my mamy winko i szampana....i lasagne mrozona i jakies chipsy:sorry2::-pale zdrowo bedzie:laugh2:

Ewelcia autko już stoi pod domkiem :-)
Trochę mam stracha przed prowadzeniem bo sporo większy,no ale trza się nauczyc.
Zaraz chyba pójdę i obleję je szampanem,tak by się sprawdzał w nowym roku :-D

a tutaj nasz nabytek.
zlratw.jpg

a że Igristoje nie znasz? :szok::-D

Tichonek, Kiedyś to chyba Dorato było bardziej znane. Tutaj nie kojarzę czy widziałam tego szampana. A tak to Igrystoje tutaj zawsze piliśmy, bardzo smaczny mózgojeb :-D

Anineczka, ale mam nadzieję że milion euro życzysz nam a nie złotówek? :sorry2: Choć może niech będą te złotówki, bo faktycznie się w dupsku poprzewraca :-p:-D
A miałam już dawno zapytać, i jak zawsze wylatuje z łepetynki - jakim mleczkiem karmisz juniora, Aptamilem? I tak proforma dopytam, Twe dzieci nie miały skazy białkowej, tak?

Kasiuleczka, ja gdy myślę o tym 9 stycznia to białej gorączki dostaje w mig. nie wiem jak z Marcelem wytrzymać tyle dni! Niby to tylko 3 godziny dziennie, ale dziecko mi tak w domu nie szaleje.

Wiesienka, zdrówka dla Asi.

Ewelcia, jak tam kupiłaś bitą śmietaną?:-) Murzyna zaprosiłaś? :-)

Ja to bym spać poszła wcześniej...ale stary się pultał że jak wróci z pracy to mam czekać na niego :baffled: i co ja niby mam robić sama, samiusia przez tyle godzin, no co?:nerd: Murzyna brak, o bitej śmietanie nie wspomnę :no:

reklama
Barmanko oczywiście,że w euro.No bo nawet funt teraz tańszy od euracza.:-D

I tak,młody leci na Aptamilu.Jakoś tak już po raz kolejny,bo Matt też był na tym mleczku.

No i tak,moja dwójka była bez skazy,tak więc mam nadzieję,że teraz też ominie nas ta nieprzyjemnośc,jak i kolki puk puk odpukac nas omijały :sorry2:

Do góry