reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sie i ja po swietach u mnie 2 na plusie masakra i po co tyle odchuidzania:wściekła/y:
W czwartek lece do polszy ale i zaczne maraton po lekarzach kacprowie sie nic nie poprawia tzn samopoczucie u niego ok ale migdaly wygladaja tragicznie i to juz po 3 antybiotyku i nic:no:boje sie co bedzie jak przestanie go brac,a dzis nikus wstal jakie caly zsypany i niewiadomo od czego jak sie chyba zastrzele niech no juz te choprobska nas zopstawia :-(

Witam

No ja na święta schudłam,ale nie tak dużo jak myślałam :dry:
No i sałatki muszę wyrzucic bo przez pobyt w szpitalu się popsuły,a w sumie tylko raz skosztowałam :sorry2:

Mój M ma wolne aż do 9 stycznia,ale w domku musi papiery nadgonic.

Młody śpi sobie,a powinien już byc głodny.
Nocka w miarę,młody jak na razie bezproblemowy.

Biola koniecznie lekarza zaliczcie w Pl,najlepiej otolaryngologa bo to on się zna najlepiej na tych sprawach :tak:

Jesuuu jakie nudy :szok:
Chyba za dużo w ruchu ostatnio byłam, dziś mnie plecy napitalają :-( leżakuję w sumie cały dzionek.
Coś bym zjadła....coś dobrego...:sorry2::-D

ja to o wadze swojej nic nie powiem:no:spasłam sie jak nigdy:-(dzisiaj byliśmy na zakupach,dresy dla Szymka,które kosztowały 27e dzisiaj big sale 30e:szok::-Dw sumie nic nie kupilismy fajnego bo wszystko drogie:-(

reklama
Do góry