reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Asieńko_r spełnienia marzeń i sto lat!!!:-):-):-)
071.gif

BN571G.jpg

reklama
Kamcia-to jest miło?ja mogę powiedzieć tak samo-święta mijają na lenistwie i obżarstwie-masakra!!!
Ewelcia-biedactwo...współczuję i mam nadzieję,że Szymi zlituje się nad mamą i da pospać...ja się śmieję,że Mikę mogę wypożyczać rodzicom nastolatków,którzy chcą przestrzeć swe pociechy przed wczesnym seksem;)))))
AsieńkoR-o proszę-następna z piękna datą urodzin:)Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!
Też się zbieramy i wybrać się nie możemy:/coś oprócz nexta otwarte?Dunnes czy cuś????

Ja też już nie zdzierżę następnego dnia za stołem albo na kanapie:no:Matt śpi,jak wstanie to wybywamy:tak:Może na kawkę do znajomych,może na shopping:-p
Lubiczanko u nas trochę pootwierane:tak:I wszędzie wyprzedaże:tak:Harwey Norman,TK Maxx,River Island,Argos,Clarks,Zara,wszystkie sportowe sklepy i many,many more;-)

hej
pospalismy dzis do 10 :-)
po śniadaniu pojechałam do nexta, ale juz wszystko przebrane, kupilam tylko skarpetki Erykowi sobie rękawiczki i dla Sz sweter, przynajmniej duzo kasy nie wydalam ;-)
Dunnes zamknięty
co tu robic dzis hmm......??

Asienko, wszystkiego naj!!!!

Witam Swiatecznie
Anineczka ogromne GRATULACJE!!!!!!
Lubiczanko jak cora sie czuje?my antybiotyk skonczylismy ale Lence jeszcze charcze w srodku i jeszcze kaszelek ja meczy nie tak czesto jak wczesniej ale jednak wiec jutro rano dzwonie do przychodni aby umowic sie na wizyte mam nadzieje ze problemow nie bedzie ...masakra 3 tyg w domu siedze nie liczac wyjscia do lekarza....
Asienko najlepszego
Ewelcia a czemu to synek tak dokazuje Ci w nocy?

Swieta mijaja bardzo milusio wczoraj byli znajomi ojjj wesolo bylo w wolnej chwilii zrobilam sesje zdjeciowa dla znajomych synka:-)a dzis J niestety w pracy :-(no ale coz sila wyzsza

Aaaaa dziewczyny Gliwa serdecznie Was pozdrawia

Hejoo, ja też już po Nexcie :tak: dla siebie nic nie kupiłam, ale w sumie nawet nie potrzebuję niczego więc żal mi nie jest :cool2:
Boszz jaka obżarta jestem. Święta miło upływają, albo my w gości idziemy, albo goście do nas.

Lubiczanka, dużo sklepów jest otwartych, wszędzie sale :tak:

Asienka, wszystkiego najlepszego!

Ania, zdrówka dla Lenki, oby się szybko wykurowała, bo wiesz że czekamy na Was :sorry2::cool2: pośpiesz się bo wszystko zjem :-p a kolejną porcję jedzonka dopiero na Nowy Rok robię :-D
Kusisz sesją :zawstydzona/y:

Asienkor wszystkiego najlepszego!!!
Barmanko
nic mi nie mow o obzarstwie:)...masakra normalnie...
tez byla m w next,ale dopiero po 12 pojechalismy...ludzi pelno,a wsio juz przebrane
Ania zdrowka dla Lenki zycze:)
Widze ze w fotografa sie zabawiasz...ale powiem Ci ze Ci niezle idzie...zdjecia dziewczynek sa extra:)
Nie wiem o co mlodemu chodzi w nocy....w dzien nie klada go spac,wiec powinien byc na maksa zmeczony i spac ladnie w nocy...ale gdzie tam...
Teraz m go probuje uspac,bo w aucie prawie kimal...nie spal pol nocy to i spiacy...niech sie zdrzemnie z pol godzinki..i tak pewnie bedzie meksyk w nocy:eek::wściekła/y:
tylko kiedy mu to przejdzie:dry:

Aaniu-zdrówka Lenusi:)Dominika już nie najgorzej-tylko ten kaszel...ale antybiotyk jeszcze się nie skończył,więc trzymam kciuki;)
Tichonek,Barmanka-dzięki za cynk;)

reklama
Hej

Dzięki Wam wszystkim za gratulacje :tak:
Ja już od 2h w domciu.
Młody jest cudowny,bracia jego również.Już by mnie wyręczali w opiece.
A ja już bym coś porobiła w domciu,jakieś pranie czy coś :eek:
Ale siedzę,jak mężuś każe.

Mam nadzieję,że łowy na wyprzedażach udane ;-)

Do góry