reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie
Zaglądam ja sobie spokojnie i cóż widzę....???

Anineczko - GRATULACJE!!!!!!! Mały super punktualny - miał być "Bożonarodzeniowym szczęściem" i jest!! Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do formy!

reklama
witajcie
J autko kupił:/taki bzyk,ale do pracy mu starczy:p
też sklepów kilka zaliczyliśmy(w Naas),ale jak z dziećmi chodzę to one marudzą i nic ciekawego nie kupiliśmy:(((
Miłego dnia

Hejo, dojadam resztki makowca :tak:
Dostałam cynka że w H&M i Zarze są przeceny na ciuszki dzieciowe. Ja chyba nie ide, na Marcela mam wszystko, a na najmłodsze bobo nic nie kupuje.

Lubiczanka, szkoda że zakupy się nie udały. Ale z ogonem w sklepie to nie dziwie się że nic nie mogłaś wybrać.. Ja też wolę sama chodzić, ewentualnie z koleżanką. A jak mam iść z Marcelem to białej gorączki dostaje.

Miłego dnia dziewczynki.

Barmanko pieklas makowca z "mojego"przepisu?jesli tak to jaki Ci wyszedl?
Lubiczanko chwal sie co to za autko:-)...zamiast szwedac sie po Naas trzeba bylo do nas wpasc:):wściekła/y:;-)

zastanawiam sie czy gdzies snieg nie spadl,bo zimne powietrze i troszke jakby snieg z deszczep padal...
jaka macie pogode?

a tak w ogole to dzien dobry:-)

Ewelcia tak z Twojego przepisu, ciasto w smaku pycha, ale źle go trochę zawinęłam i się rozlazł pośrodku wrrr. Ty masz taką specjalną blaszkę (małą, wąską, długą)? No i nie wspomnę że jakiś pajac przestawił mi temperature w piecu gdy się piekł i się troszku zjarał po wierzchu :cool2:
U nas też coś siąpi ale stawiam że to deszczyk popaduje...

W ogóle lipne te święta bez śniegu :eek:

A bo koleżanka mi powiedziała że w tej blaszce jest lepiej :sorry:
Śledziki dobre, słodkie. Ale tak jak się spodziewałam - sama musze je zjeść bo mój m ma długie i kręcone zęby na śledzie:eek:

reklama
Do góry