reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
ale masakra z ta pogoda:szok:, my juz grzejemy w domku wieczorami jak chlopcy ida do kapania ale tylko tak z 40 min, zeby przyjemnij im bylo po kapieli.
kasiuleczka-udanego pobytu w Pl.
Tichonku-no no tylko gratulowac,pieknie kilogramy leca:happy2:
AsienkaR-zeby Was nie porwalo :-D milego spotkanka u AsienkiM
Anineczko-sto lat dla Antka:-)
wszystkim Mateuszkom rowniez wszystkiego naj :-)
zdrowka chorowitkom :tak:
wilwia-jak sie czujesz, chorobsko ustapilo??mam nadzieje, ze juz lepiej:tak:
lece jakis obiad szykowac

reklama
Marcysiu-i Tobie najlepsze życzenia:)
Ale miałam akcję-wyszłam po coś do auta a za mną wyleciał Daniel-gdy wyszedł za róg domu uderzyła go fala wiatru i fruuu-prawie mi syna porwało!!!Autentycznie zamiast do przodu"frunął"wstecz:))))))))))))))

Tichonku gratuluje u mnie niestety5 na plusie i nie moge za cholere zgubic,kupilam chrom moze cosik pomoze zeby tak jesc sie nie chcialo;)
Aaa i of course wszystkim naszym matim wszystkiego co najlepsze
Ok uciekam bo szkole juz otwieraja;) i zaraz wyskacza male szogunki
Ale wieje matko boska folie chce mi zerwac:(

hey
anineczko dla Twojego 6 latka
big

Marcysia szczęścia, zdrowia i słodyczy Monia życzy :-)

biola , moj Eryk chodzi do polskiej szkoły juz do czterolatkow chodził, teraz jest w zerowce
Ja sobie nie wyobrażam ze nie umialby czytac ani pisać po polsku

Tichonku gratuluje straconych kg i Anineczko Twojemu M rownież ;-)

Tichonek, a powiedz przelamalas sie do jazdy autem???

Margaritta pocałowałam Mateuszka w szyjkę imieninowo od Ciebie:tak::-D
moniadan jakoś mój P się nie może przełamać,żeby mi kierownicę oddać:sorry2::-DCiągle powtarza:musisz zacząć jeździć i... to tyle:sorry2:Jeżdżę,a jakże,na miejscu pasażera:dry::-D:-D

Ostatnia edycja:
Kurcze co za pogoda,wieje pada:wściekła/y:.Własnie skończyłam robić obiadzik.Mój mały bączek spi,dosyć już długo.
Anineczko Sto Latek dla Solenizanta.Buziak.
Tichonku dla Twojego synusia również buziak z okazji imienin.Ja ogólnie jeszcze tu nie jezdziłam,ale teraz bede miała okazje jak bedziemy mieli autko.Zobaczymy jak mi pojdzie.W Polsce jak jesteśmy to bardzo duzo jeżdze bo mamy autko tam.:-)

Hej Dziewczyny,
Jak trwoga to do Boga, a ja zagladam do Was... Choc nie wiem czy mi pomozecie, bo sie opuscilam ostatnio w pisaniu tutaj ;-)
A problem mam i to calkiem duzy...

Czy ktoras z Was leciala Aerlingusem do Hiszpanii? Dostalam maila, ze mam wypelnic dodatkowe informacje o podrozujacych na podstawie paszportu. A ja nie mam paszportu :( mam dowod osobisty i bylam pewna, ze to wystarczy.

ja nie leciałam aerlingusem tylko innymi liniami ale na dowód, a nie paszport.dane jakie są do wypełnienia nie są narzucane przez linie lotnicze tylko przez hiszpańskie władze więc myślę, że nie powinno być problemu

reklama
czesc dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisywala sie na badanie cytologiczne tutaj w irlandii przez internet? :-)
jak ostatnio lecialam tez wypełnialismy dane dodatkowe ja latam z paszportem a moj na dowodzie :)

Ostatnia edycja:
Do góry