reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

od soboty- niedzieli zakatarzonam, dycham jak lokomotywa, płuca chce wypluć :dry: reszta domowników ok poki co . Nienawidze się tak czuć - na szczęscie mamy tak tylko 2 razy w roku ;-)

Tichonek wez sie nei wygłupiaj - bo cień zostanie tylko niebawem :-D gratki . Jak słyszę brzdęk gitary to mnie coś bierze :nerd::-D

anineczko chuchnij :baffled::-D

barmanka tera kobieta pracująca to gdzie tam czas na BB :sorry2::-p

asieńko_r oby Was nie porwało po drodze :-p

Moj G ma wolne... i jak dobrze pojdzie ( bo nie planowałam tego ) :dry: moze w przyszlym tyg, jakies małe wakacje sie zaliczy :-) na styk w sumie,ale... co tam:sorry2:

no to jakies pranie wstawie, a łeb mnie boli jak :dry:

tabasia
i ja mam zadną wiedze w tym temacie,Ryanairem latamy :nerd:

Musze Wam powiedzieć,ze... w polskiej szkole miedzy nauką w klasach 1-3 a przejsciem do klasy 4 jest totalna przepaść . Te 1-3 to takie "dziecioszki" zawsze- ta sama pani przez 3 lata (jak sie uda :-D ) nie wymaga sie jeszcze tak i jakos tam zawsze to nauczanie początkowe. A teraz... zmiana wychowawcy, kazdy przedmiot z innym nauczycielem, i te zadania domowe :baffled: Napisz o połozeniu Polski na świecie i jakie znaczenie ma to dla Polski - ja rozumiem, ze to mogło być na lekcji ,ale napisać o tym uzywając juz troszke innego slownictwa niż w 1-3 i wiedzy przede wszystkim- to juz nie takie hop siup. Co nie zmienia faktu,ze i tak kocham tą szkołę :cool2::-D

Dz D
Tichonek-brawo dla Ciebie!!!Ależ Ci zazdroszczę samozaparcia-naprawdę ja jestem słodyczoholiczką i wolałabym zrezygnować ze wszystkiego innego na rzecz HORALKA:((((
Anineczko-ja w ciąży takie same zachcianki miewałam(na paprykarzyk:)))
Didi-dobrze,że jest poprawa-i oby już tylko lepiej było:)
Gastone-wreszcie pozytywne fluidy;)))Super-brawo dla Dziewczynek:)
Asieńko-u mnie pranie od wczoraj wisi-a co dziwniejsze nie wyschło-a tak wieje:/
Margaritta-zdrówka!!!Co się nie chwaliłas wczasami?A ja miałam wczoraj pytać jak tam te sprawy,ale jakos J mówił,że nie odpisujecie:sorry2:
Brykam obiad zmącić...Miłego dnia Wam

Ostatnia edycja:
Margaritta a gdzie twoje dzieci sie ucza chodzi mi o pl szkole??,bo chyba mi gdzies umknelo;)mnie czeka to od przyszlego roku i boje sie jak cholera:(a tak wogule mamy 5-6 latkow czy posylacie wlasnie do pl szkoly swoje szczescia?

a tak wogule dzis pobudka 2 razy :(((chyba musze znowu narzekac moze dzis chociaz przespi nocke;)ok lece bo robie salatke szwedzka;)))mniam mniam

Margaritta nie będę chuchac,zaraz czymś zagryzę :cool2:
A gdzie no konkretnie te wakacje?
A w szkole dają radę,Martyśka to mądra babka i pewnie to zadanie to dla niej pikuś.
Zdrowiej no,a dostałaś moją odpowiedź na sms-ka?

Biola ja nie wiem co robic z tą Polską szkołą.Niby jest u nas w mieście,ale na jakiej zasadzie ona działa to nie wiem.:dry: Muszę się dowiedziec.
Znając Antka to będzie najmniej szczęśliwym człowiekiem na świecie jak by się dowiedział,że jeszcze w soboty czy też w niedziele musi naginac do szkoły :baffled:

Lubiczanko a co robisz na obiadek?
Ja to pomysłu nie mam...:dry:

Anineczko-KOCHANEMU MOJEMU ZIĘCIOWI Z OKAZJI 6TYCH URODZIN WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO<NAJS ŁODSZEGO I NAJBARDZIEJ KOLOROWEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matiemu cmok na imieninki;)A na obiad robie ziemniaczki zapiekane i gyrosika:)A Ty rób to,co najbardziej lubi Antoś;)))
Tichonek -Twojemu Maluszkowi również imieninowy buziak:*
i Innym Mateuszkom również NAJ!!!

Ostatnia edycja:
Witam

Tichonku gratulacje!!!

Didi dobrze ze cora lepiej

Margaritta udanego urlopu mimo wszystko ,zdrowka zycze

Asienka udanej wizyty u AsienkiM:tak:

Ewelcia a co Tychcesz gubic dobrze wygladasz

Ja wstalam sobie o 10 ehhh jak ja lubie jak J ma wolne wtedy sobie moge podrzemac w lozeczku nikt mi nad glowa nie jeczy mama wstawaj:-)
Bilety kupione do Anglii ale sie ciesze najpierw do Polski lece z dzieczynkami wracam a pozniej do Anglii lecimy wszyscy

Milego dnia zycze

Tichonku idziesz jak burza :-)
A czy Twój P też zrzuca pociążowe kilogramy? :-D
Tia,on mnie wspiera najbardziej:dry:Raczej uzupełnie kilosy zamiast tracić:dry::-DOpycha się słodkościami,pizzami,frytkami i tylko pyta czy mi nie przeszkadza:confused2:I pyta też czemu żadnych ciast mu nie piekę:szok::-DJa swoje pociążowe kilosyjuż straciłam dawno,teraz ważę 8 kilo mniej niż przed ciążą,ale nie ma sie czym chwalić...Człowiek się zapuścił to teraz ma co zrzucać:zawstydzona/y:Ale zaczynam wracać na właściwy tor,choć jeszcze trochę przede mną:tak:
Tichonek wez sie nei wygłupiaj - bo cień zostanie tylko niebawem :-D gratki . Jak słyszę brzdęk gitary to mnie coś bierze :nerd::-D
O sole mio!!!:-D:-D:-D
...Cień:sorry2::-D:-D:-DTy widziałaś moje fotki 15 kilo młodsze i cienia tam nie było;-):-D
Najbardziej się właśnie cieszę,że się zaparłam,zdyscyplinowałam bo moje dotychczasowe podchody do diety kończyły się po 3 tygodniach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Anineczko dla Antosia:

I dla Matta:

275.jpg

reklama
Do góry