reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marcysia

cake-birthday.gif

A ja dziś na angielski:baffled::sorry2:

Tichonek-buziak Mattowi w imieninki!gratulejszyn stanu wagi także :happy2:
I ja myślę ze Mattowi się chciało do łóżeczka :blink:
Właśnie miałam pytać o ten Twój angielski :blink:Powodzenia!Przede mną tez mnóstwo wyzwań,a ja tak nienawidzę nowości.Brak mi wiary w siebie zawsze,ale trza się łamać... :blink:
anineczko-Twemu jubilatowi również buziaki w urodzinki,a młodszemu w imieninki!
marcysia- zdrówka,pociechy z chłopaków i niech się spełni wszystko, czego pragniesz!
julia-ja tez się zapisywałam.Jest tak,jak mówi anineczka- chwilkę trza na ten list poczekać :tak:On tez ma swój 'termin ważności'-nie pamiętam jak długi,ale masz określony czas w ciągu którego możesz zrobić te cytologie
gliwa- gratuluje autka!Niech Wam dobrze służy!

see ya :happy2:

Nie,no super,że Matt spał jak mops w swoim łóżeczku ale do tej pory nie dał sie w ogóle do niego włożyć za dnia:no:Jakby materac był pod prądem:dry:Darł się jak opętany:dry:Wczoraj i dziś udało mi się go na śpiocha przenieść,ale muszę go jeszcze nauczyć zasypiania w nim w dzień:sorry2:
P dzwonił,że nie wie czy się wyrobi,żeby wrócić przed 19-tą:dry:No i pięknie,nie dość,że taki poziom to jeszcze mam pierwszą lekcje opuścić?!:wściekła/y:...Ma jeszcze dać znać:sorry2:

Witam mamunie:-)
Na poczatek zaczne od solenizantow
Anineczko Twoim chlopakom 100 lat,jednemu na urodzinki ,drugiemu na imieninki:tak:
Tichonku Twojemu Mateuszkowi buziak w imieninki.Tobie gratulacje ze zrzucanie wagi:tak:I nie stresuj sie tym angielskim-DASZ RADE;-)
Marcysiu Tobie wszystkiego dobrego na urodziny,wszystkiego naj,naj...
Dziekuje,ze pytasz,dzis troszke lepiej,choc nadal nieciekawie.Dzis mialam wizyte maternity to od razu poprosilam o sprawdzenie gardla i osluchanie.No i osluchowo czysto,gardlo lekko zaczerwienione.Jakies wirusowe poprostu paskudne przeziebienie mnie dopadlo.Podobno bardzo duzo ludzi choruje.Jak bedzie gorzej to mam przyjsc po antybiotyk-mam nadzieje,ze nie bedzie potrzeby.
Ja musze wziasc sie za jakis obiad.Dzis opozniony.Bede robic debiut z serem riccota-jeszcze nigdy go nie jadlam.A chce nadziec nim i szpinakiem makaron,kupilam takie duze muszle(zapomnialam nazwy)i zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Spotkanko udane. Wyszlam po dziewczyny na przystanek, po drodze zrobilam male zakupki a gdy juz szlysmy do mnie to taki deszcz spadl, ze az ze mnie cieklo. Wypilysmy po kawce, pogadalysmy, dziewczynki sie pobawily troszke.

Asienka dzieki
Anineczka wszystkiego najlepszego z okazji 6 urodzinek Antka
Gliwa oby samochod dobrze sie sprawowal
Tichonek buzisak dla Mateuszka na imieninki i gratki z okazji spadku wagi.

Do góry