reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z Polski :-)
Przylecieliśmy wczoraj wieczorem, lot w porządku, synek był bardzo grzeczny całą drogę
Dziś rano byłam na badaniach (krew, mocz, żelazo itp) a zaraz idę do dentysty

Frog4 to wszystko wskazuje na to, że to was poznałam kiedyś w samolocie, lecieliście z małym pierwszy raz do Polski i chyba jakaś babcia była z wami, to był albo Kraków albo Katowice, bo ja tylko tam latam, kojarzysz coś takiego? Byłam z moim 3letnim synkiem :tak:
ale nie zgadza się wiek dziecka, bo to chyba niemozliwe że twój synuś już tak by urósł!! :szok::-)

Sofik to znaczy że bałwan już się roztopił?

reklama
Dzien Dobry :-)

Kurcze ale dzis ciezki dzien:-( nie mogew otworzyc oczek a juz prawie 12:szok::szok:. Chyba czeka mnie wycieczka do kuchni po kawke;-)bo inaczej zaraz zasne.

Moniadan to w takim razie na bank to bylismy my:tak::-). Lecielismy w kwietniu do Karowic a Synek mial wtedy 4 miesiace i wracali z nami rodzice R. Ale te dzieci rosna szybciutko. I w sumie wtedy widac jak ten czas leci. A tu juz znow zbliza sie kwiecien:szok::-D:-D.

Sofik co do CHB ja dostalam go w sumie 4 mies. po narodzinach synka, a decyzja o jego przyznaniu przyszla jakis mies. wczesniej. Ale nie martwcie sie wyrownaja wszystko od dnia narodzin dziecka.:happy:

Sofik pisałyśmy posta o tym samym w tym samym czasie tylko ja na innym wątku :-D

My za każdym razem (czyli 2 razy) CHB dostaliśmy po miesiacu.Tylko oni nie dają zasiłku za miesiac w którym urodziło się dziecko.Czyli jak urodziło się we wrześniu to dostaliśmy za październik :tak:

samara tak to moja znajoma okreslila.
nie mozna sie doprosic o nic bo zajmuja sie tylko irolkami, od porodu dopiero przed samym wyjsciem doprosila sie tego aby wykompali jej dziecko i pokazali jak to sie robi.
na obcokrajowczynie nie zwracaja uwagi, choc znajoma irolka zachwalala to miejsce dlatego szukam polek z doswiadczeniami. bo to juz tuz tuz a strach niesamowity

nie zapytali sie jak karmi dziecko i dali butelke i juz nie poradzila sobie z dawaniem piersi wiec dzidzia jest butelkowa

Ostatnia edycja:
anineczko ;-) ja wiem ze wyrownanie abedzie, ale tak mniej wiecej chcialam wiedziec co i jak, mi sie tam nie spieszy...

Klucha ja jak lezalm w szpitalu to opieka super, zadowolona jestem, a mala od razy po porodzie(po calej akcji -jak ja zbadali) trafila do mnie mojego cycuszka.
Potem opieka super, mala byla clay czas ze mna... Ja jestem zadowolona ale nie ma co porównywac szpiatle kazdy jest inny!!!!!!!!!!!!!!!!
Bede mogla cos wiecje powiedziec po tym porodzie bo rodze gdzie indziej...

moniadan deszcz padła ale bałwan stoji troche krzywy i bez nosa.ale jeszcze wyglada jak bałwan:-) Ale Ci fajnie z POLSKA ja tez che eeeeeeeeeeeeeeeeeeee;-)

A ja sie pochwale, dzisiaj bylismy na USG 3D i oto rezulty. Jestesmy bardzo zadowoleni.

2_2.jpg

4_3.jpg

3_1.jpg

Prawda ze boskie :-):tak:

Beata ja chyba nie miałam okazji Cię przywitac na tym wątku,no chyba,że skleroze mam :sorry2:
Fotki śliczniusie :tak::tak:
A gdzie robiłaś i za ile?
Ja robiłam w Castlebar jakby chciała jakaś z dziewczyn z Galway lub okolic podam numer telefonu :tak:

reklama
Do góry