Witam!\
ale mamy piekny dzionek
Wolfia sory to nie karta z aAIB J mnie z bledu wyprowadzil.Te karte zamawiasz na stronce, placisz za nia5 euro i przysylaja.
Tu masz wszystko
Prepaid MasterCard for online shopping, paying bills, or ATM cash.
To karta mastercard.
mam tez ta karte
uzywalam jej jak bilet kupowalam...u nas na stacji benzynowej mozna kupic,ale chyba 10e kosztuje o ile sie nie myle.m kupowal...przyjechal do domu,ja sie zalogowalam i wtedy dopiero mozna kupic doladowanie i korzystac
...
Tichonku gratuluje spadku wagi!trzymam kciuki za kolejne spadki!
Z tego co piszesz to fajna ta swieczka,moze i ja dzis wyciagne pozniej m do diunsa i zakupie...tylko moze wkleila bys jakiegos linka,bo tych swieczek te wszedzie pelno i wszelakiego rodzaju;-)
Aurelia super ze mlody juz nie wyglada jak po wojenie...Szym robi to samo,nawet gdy sie sparzy to probuje dalej to smao i tak w kolko...zadnej nauczki nie ma!
Marta ciesze sie ze z Szymonem juz ok
oby tak dalej
Lubiczanko nie przejmuj sie kochana gadaniem lekarzy,tak jak pisze AsienkaR,Miska urodzial sie mala to i bedzie mala,ja mialam to samo z mlodym,a teraz jaki chlop mi wyrosl
;-)
Ania83 fajny prezent ci mezu zrobil,ja sie wczoraj zastanawialam nad loetm do PL...moja mama nie zyje 4 lata a ja przez te4 lata nie bylam w PL na 1 listopada:-(no i mnie ciagnie...chyba sprawdze bilety...
Wolfia zycze zapalu do basenowania
Gliwa ja wlasnie tez nie widzialam fotelikow od 9-36kg z wkladka...sama mam taki i nie ma wkladki,a ia jak kupowlaam to wszsytkie byly bez wkladki
i juz sama nie wiem co komu jeszcze...wstalam dzis o 12
m sie zajal mlodym...nie spalam pol nocy
wczoraj po poludniu mnie zoladek zaczal bolec,wzielam na wieczor krople zoladkowe i przestal,a w nocy to samo,nawet krople nie pomogly...
Szym ma katar po pas,w nocy przebudzil sie z chrypka,ale teraz jest ok..no na arzie spi