reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta zaglosowane ;-) nawet 2 razy :-p
Lubiczanka ja zawsze mialam szczescie w znalezieniu kasy, a malom sie nie przejmuj, najwyrazniej nie potrzebuje zjesc wiecej. ja tez bym nie budzila malenstwa :tak: bedzie glodna to na pewno da znac :-D

no i nie popisze juz, mlody wstal :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!\
ale mamy piekny dzionek:baffled:
Wolfia sory to nie karta z aAIB J mnie z bledu wyprowadzil.Te karte zamawiasz na stronce, placisz za nia5 euro i przysylaja.
Tu masz wszystko Prepaid MasterCard for online shopping, paying bills, or ATM cash.
To karta mastercard.
mam tez ta karte:)uzywalam jej jak bilet kupowalam...u nas na stacji benzynowej mozna kupic,ale chyba 10e kosztuje o ile sie nie myle.m kupowal...przyjechal do domu,ja sie zalogowalam i wtedy dopiero mozna kupic doladowanie i korzystac:tak:...

Tichonku gratuluje spadku wagi!trzymam kciuki za kolejne spadki!
Z tego co piszesz to fajna ta swieczka,moze i ja dzis wyciagne pozniej m do diunsa i zakupie...tylko moze wkleila bys jakiegos linka,bo tych swieczek te wszedzie pelno i wszelakiego rodzaju;-)
Aurelia super ze mlody juz nie wyglada jak po wojenie...Szym robi to samo,nawet gdy sie sparzy to probuje dalej to smao i tak w kolko...zadnej nauczki nie ma!
Marta ciesze sie ze z Szymonem juz ok:)oby tak dalej:)
Lubiczanko nie przejmuj sie kochana gadaniem lekarzy,tak jak pisze AsienkaR,Miska urodzial sie mala to i bedzie mala,ja mialam to samo z mlodym,a teraz jaki chlop mi wyrosl:szok::-D;-)
Ania83 fajny prezent ci mezu zrobil,ja sie wczoraj zastanawialam nad loetm do PL...moja mama nie zyje 4 lata a ja przez te4 lata nie bylam w PL na 1 listopada:-(no i mnie ciagnie...chyba sprawdze bilety...
Wolfia zycze zapalu do basenowania
Gliwa ja wlasnie tez nie widzialam fotelikow od 9-36kg z wkladka...sama mam taki i nie ma wkladki,a ia jak kupowlaam to wszsytkie byly bez wkladki:)

i juz sama nie wiem co komu jeszcze...wstalam dzis o 12:eek::eek::eek:m sie zajal mlodym...nie spalam pol nocy:baffled:wczoraj po poludniu mnie zoladek zaczal bolec,wzielam na wieczor krople zoladkowe i przestal,a w nocy to samo,nawet krople nie pomogly...
Szym ma katar po pas,w nocy przebudzil sie z chrypka,ale teraz jest ok..no na arzie spi

Madbebe-powodzeniu w wieszaniu prania;)A moje smietniki jak latały tak lataja-mogliby ruszyć sie ci śmieciarze:(((No właśnie!Wykarmiłam trójcę,to wiem;)))Oby Wikusia poczuła wreszcie wene na spanko:)a co za ciacho robisz???
Aureliamarcel-swego czasu ja tez znajdowałam,ale Irlandczycy chyba mniej gubią kasy niz jeszcze 2lata temu...kryzys nauczył ich szacunku do pieniadza:)
Mój gulaszyk juz się pichci-dzis kombinacje alpejskie-oby zjadliwe wyszło:)I tez chcę coś upiec...coś się ostatnio opusciłam w pieczeniu:(

Lubiczanko nie przejmuj sie pamietasz nasza sytuacje z Lenka?
Tez jej nie chcieli wypuscic bo twierdzili ze nie przybiera na wadze a pozniej co do czego to wyszlo ze byla nieregularnie karmiona przez obsluge szpitalna i jak my jezdzislismy do szpitala ja karmic w tych godzinach co powinna jesc to i dziecko zaczelo przybierac,takze Kochana sie nie przejmuj skoro noce przesypia to znakiem tym ze jej wystarcza tyle ile zjada,widocznie taka jej uroda jedne dzieci wiecej przybieraja inne mniej zreszta jestes Mama trojga wczesniejszych to co ja Ci tu bede pisac :-D;-)

Ewelcia ja za dwa bilety zaplacilam 300 euro na 2 tyg bo mezulo na wiecej nie chcial puscic i tak mowi ze nie wiem co ze soba zrobi jak nas nie bedzie
Ja na 1 listopada tez nigdy nie bylam a Tata nie zyje prawie 4 lata nie wiem jak to ujac ale jakos tak wewnetrzenie czuje ze musze leciec
Z Nacia bylam tylko na 1 rocznice w marcu

A Ty z Dublina bys leciala?to patrz w takich dnia jak ja to sie spotkamy na lotnisku jak cos :tak:
Jak zoladek?

Marta zaglosowane :tak:

Lubiczanko-pranie juz dynda. Wieje straszliwie ale nie jest tak zimno jak myślałam..
Robiłam drozdzowke. Kolejna próba i nie jestem zadowolona z efektu :-/ Mam lipny, gazowy piekarnik i wieczny problem z drozdzowkami :mad: Juz tyle przepisów wykorzystalam i wiecznie cos nie teges :-/

Ostatnia edycja:
Aniu tak z Dublina...ja mam mozliwosc rayanarem do Lodzi,ale 24 nie lataja,lataja tylko we wtorki i czwartki...a aerlingusem do Warszawy tez moge i jest lot 24 o 7:20 a ty o ktorej masz?
No za nasze bilety tzn za mnie i za malego wyszlo by jakies 270e
Z zoladkiem juz lepiej-dziekuje ze pytasz:)
Madbebe ale Ty zwykle ciasto drozdzowe robilas?
Ja tez raz robilam i klapa,a bulki zawsze mi wychodza czy makowce:eek:

dzięki wam dziewczyny o 18 będzie wiadomo czy wskoczyly wyżej:-)

ewelcia podejrzewam ze masz to samo z żołądkiem co ja i to jakiś wirus musi byc:/:/zdrówka

lubiczanka widze ze mamy to samo na obiad:-)

świeczka zakupiona :cool2: ale na półce zostały tylko te truflowe ;-) wieczorkiem zapodam efekty:-D Tichonkowa,ale na opakowaniu jest napisane, ze świeczka bedzie zmieniala kolory :-p

lubiczanko no w takim razie ukochaj tą "kruszynke" ;-)

anineczko obsluga pieca zaliczona?? :confused:

reklama
Aniu tak z Dublina...ja mam mozliwosc rayanarem do Lodzi,ale 24 nie lataja,lataja tylko we wtorki i czwartki...a aerlingusem do Warszawy tez moge i jest lot 24 o 7:20 a ty o ktorej masz?
No za nasze bilety tzn za mnie i za malego wyszlo by jakies 270e
Z zoladkiem juz lepiej-dziekuje ze pytasz:)
Madbebe ale Ty zwykle ciasto drozdzowe robilas?
Ja tez raz robilam i klapa,a bulki zawsze mi wychodza czy makowce:eek:

Ja lece tym 7.20 wlasnie:tak: a powrotny 7 listopada z Warszawy mam o 12.00 chyba takze Kochana kupuj bilet, zawsze to razniej i dla mnie i dla Ciebie ;-)

Zaraz ma byc gosciu z super miernikiem bo ten co ma J to niestety jakis slaby zobaczymy czy bedziemy mieli telewizje czy tez nie

Ostatnia edycja:
Do góry