reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
choć o pogodzie wiele zostało napisane,to dodam od siebie-masakra jak wieje:(
Aaniu-dziękuje:)Generalnie wporządku...choć byłam dziś u GP na 6cio tygodniowe sprawdzenie-i Młoda waży za mało...tzn nie przekracza dolnej granicy,ale jest malutka(jak określił GP)-tzn waży i tak więcej niz myslałam,ale jak na 7tygodni mu za mało-3.850...I mam ją w nocy budzic na karmienie-niech sam dziecko budzi jak tak dobrze spi:/i za tydzień na kontrole:/Ależ Ci zazdroszczę wyprawy do Pl...Ja tez chcę-nawet z cała gromada mogę leciec,byleby ktos mnie puscił;)
Barmanka-a tok poza tym...?Bo z dr nie pomogę,ale co słychac u Cie;)?
Tichonek-wow...gratuluje:)I zazdroszczę samozaparcia:)kurka...wczoraj byłam w dunnesie,ale kupiłam zapachy do kontaktu...jakos nie zwróciłam uwagi na swieczki:(((
AsieńkoM-dobrze,że chociaż zwrócic mozesz...
Marta-i co,byłas po te maszynę???Mam nadzieję,że się nie przyda!!!!Buziak Młodemu:*
Wolfia-no trzymam kciuki obyś nie straciła zapału...jak chętnie bym Ci towarzyszyła w pływaniu...uwieeelbiam
Didi-zdróweczka-nie łam się!!!
Aureliamarcel-dobrze,że Młody tak szybko zapomniał o cierpieniu...choc może nie(???)...ale oby juz więcej nie fiknął;)i te 30e...szczęściara!!!
Młody spi,Młoda nie...idę...a Wam miłego dnia-mimo wszystko:)

reklama
Lubiczanko Dominisia się malutka urodziła to jak ma być? Ania też zawsze w dolnych granicach była, ale u nas nigdy problemu nie robili. W prawie dwa miesiące nie przybrało tak mało. Może nie najwięcej. Ale chyba się najada skoro przesypia noce, hmm

EDIT: aż sprawdziłam. Młoda urodziła się z wagą 2822, w dniu wypisu miała 2700. N apoczątku grudnia 4270. Też nie za wiele...

Ostatnia edycja:
Asieńko-no własnie!!!Jak bedzie chciała jej przepisac jakies mlesio,to chromolę...nie ryczy z głodu,śpi ładnie...nie dam;)
ooo-własnie mi śmietnik odleciał:/

lubiczanka byłam u lekarza i potrzebny tylko antybiotyk,oczywiście mały tak szalał ze lekarz był w szoku:eek:przytakiwał mu,odpowiadał ok:-Dna koniec pomachał i powiedział bye:-Di kto by powiedział ze on wczoraj nawet chodzic nie miał siły:confused2:

witam sie wietrznie:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:
do srody ma sie uspokoic Tymczasem porywy do 120km/h i fale do 9metrow heh jesien :confused2::confused2:

przepraszam ze nie ustosunkuje sie do postow ale nie mam kiedy nadrobic czytanie

asienko r mialas juz swoj pioerwszy dzien w szkole?? i jak??

barmanko, kasiuleczko jak Wasze pociechy?? zostaja juz w przedszkolu bez problemu??

mignelo mi tylko ze poruszylyscie temat ekspresow do kawy O matko mi tez sie marzy taki ale nie wiem na ktory sie zdecydowac Musze nadrobic i poczytac wasze opinie na ten temat

Asieńko-no własnie!!!Jak bedzie chciała jej przepisac jakies mlesio,to chromolę...nie ryczy z głodu,śpi ładnie...nie dam;)
ooo-własnie mi śmietnik odleciał:/

Ja panikowałam na początku, martwiłam się, że inne dzieci tak dużo ważą i przybierają, a moja w granicach, ale zdrowa jest, silna, teraz nadrabia z jedzeniem:-p. Już odpuściłam ganianie za nią, tak jej uroda widocznie:-). U Dominisi pewnie tak samo:tak:

No to całe szczęście:)))a mnie wiatr wyrwał smietnik z reki...:/

Ja poszłam do sklepu z Anią i wózkiem i myślałam, że nas zwieje, masakra, a pranie schnie na dworze, poprzypinane klamerkami z każdej możliwej strony:-D:rofl2:

Dzindusiu jestem bardzo zadowolona, wiadomo, wszystko musi się rozkręcić, bo na razie mam po troje dzieciaczków w grupie:rofl2:, ale jaki komfort, prawie jak korepetycje, indywidualnie z uczniami można. Zrealizowałam wszystko, co miałam przygotowane, dzieciaki zadowolone a to dla mnie najważniejsze:-)

asieńko super!najważniejsze zeby dzieciom sie podobało,przynajmniej od domowych obowiązków odpoczniesz:-)

lubiczanka potrzebujesz pomocy?? :-Dz koszem oczywiście

dziewczyny ostatnie 2 dni głosowania:-)narazie zajmują 17 miejsce,więc pomóżcie im troszke:-)wystarczy kliknąć "lubie to"
Myslovitz - Długość dźwięku samotności • aacovers • iSing.pl

codziennie można oddac 1 głos:-)

Ostatnia edycja:
Marta-postawiłam jakos;)DZIOŁCHY GŁOSOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asieńko-ja bym zaczęła się martwic gdyby Mikunia była jęcząco-marudząca,nie mogłaby zasnąc...a tak-dla mnie gra;)Dobrze,że dzieci zadowolone:)

reklama
hej!

Ja tez zaraz pranie wywiesze-2pralki czekają..Mam nadzieje ze uda mi się je przypiąć ;-)A ja czekam aż mala oko przymknie,co pewne nie jest.
Właśnie myłam sciane-1sze picasso zaliczone.Dobrze chociaż ze za drzwiami w jej pokoju,a nie gdzieś na widoku :eek: Farba lekko się zmyla tez oczywiście,ale chromole.I tak już 2razy tam malowałam.Poza tym zostawimy dom w 100razy lepszym stanie niż zastaliśmy :sorry:;-)

My się wczoraj obżarliśmy pizza nieziemsko.W ogóle jakiś żarłoczny ten weekend był :-pCzas się zabrać za ćwiczenia, bo póki co becol rośnie z tempie zastraszającym :eek: Po tej PL tak mam niestety :confused2:

MartaF- zdrówka Szymowi.Jak szybko go połamało,tak i szybko ozdrowiał ;-)
asienko- milo ze 1szy dzień w szkole udany!Oby tak dalej :tak:
lubiczanko-kilkoro dzieci wykarmiłaś,wiec chyba wiesz lepiej czy Twe dziewczę najedzone..:sorry:;-)
aania-fajny prezent Ci mężu sprawił:tak:

idę bo mi się ciasto przyjara zaraz :confused2: Milego dnia!Oby ten wiatr żadnych szkód Wam nie wyrządził :sorry:

Do góry