reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
O Matko!!!Marta zdrowka dla synka ....
Aurelia a mozesz leciec ze mna ;-)
Fakt pogoda niedopisala ale warto bylo jechac mimo wszystko...
Spokojnej nocki zycze
Aurelia a mozesz leciec ze mna ;-)
Fakt pogoda niedopisala ale warto bylo jechac mimo wszystko...
Spokojnej nocki zycze
didi
siemanko
MartaF ..zdrówka dla Szymka...biedny maluszek niech szybko siły odzyskuje
miłego poniedziałku laseczki... chociaż pogoda daje wiele do życzenia i nawet pies nie chce wyjść z domu ale cóż zrobić , jakby tego wszystkiego było mało dopadł mnie jakiś paskudny katar ..wrr..oby na tym sie skończyło a do tego ból głowy ..ech..
idę robić śniadanko dziecku do szkoły
MartaF ..zdrówka dla Szymka...biedny maluszek niech szybko siły odzyskuje
miłego poniedziałku laseczki... chociaż pogoda daje wiele do życzenia i nawet pies nie chce wyjść z domu ale cóż zrobić , jakby tego wszystkiego było mało dopadł mnie jakiś paskudny katar ..wrr..oby na tym sie skończyło a do tego ból głowy ..ech..
idę robić śniadanko dziecku do szkoły
biola
szczęsliwa mama
wow marta zdrowka dla szymka dobrze ze mu leki pomagaja,popisze pozniej bo jedna reka tyo jakos nie za b mi idziehej
nocka spokojna,chyba inhalacje i sterydy pomogły,mały od rana szalejejeszcze ciężko oddycha ale chyba juz go nic nie boli
miłego dnia
AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam
aureliamarcel oj bidulek z Marcela, buziaczki i oby wszystko szybko sie wygoilo
Marta F zdrowka dla Szymka i dobrze, ze juz jest lepiej
Didi zdrowka dla Ciebie
Aniaa super niespodzianke J Ci zrobil
U nas weekend minal spokojnie i leniwie. Pojechalismy do sklepu z tym fotelikiem i okazalo sie ze we wszystkich pudelkach i we wszystkich sklepach halfords nie maja tej wkladki dla niemowlakow. Pracownik byl zdziwiony bo nikt inny kto kupil ten fotelik to nie zglaszal tego. Ale pracownik powiedzial, ze zadzwoni do producenta i sie wszystkiego dowie i jak sie da to moze dosla te wkladki a jak nie to mozemy zwrocic fotelik.
Ale wieje, Milego dnia zycze.
aureliamarcel oj bidulek z Marcela, buziaczki i oby wszystko szybko sie wygoilo
Marta F zdrowka dla Szymka i dobrze, ze juz jest lepiej
Didi zdrowka dla Ciebie
Aniaa super niespodzianke J Ci zrobil
U nas weekend minal spokojnie i leniwie. Pojechalismy do sklepu z tym fotelikiem i okazalo sie ze we wszystkich pudelkach i we wszystkich sklepach halfords nie maja tej wkladki dla niemowlakow. Pracownik byl zdziwiony bo nikt inny kto kupil ten fotelik to nie zglaszal tego. Ale pracownik powiedzial, ze zadzwoni do producenta i sie wszystkiego dowie i jak sie da to moze dosla te wkladki a jak nie to mozemy zwrocic fotelik.
Ale wieje, Milego dnia zycze.
GLIWA
Hej.
Kurcze co dziś za pogoda,masakra.Dzis jeszcze mam wizyte z Igorkiem u GP.w Dublinie.
Śniadanko juz zjadłam,pranie wstawiłam małego.Zaraz ide sie ogarnąć dopoki mały śpi.
Wszystkim chorowitka dużo zdróweczka.
Miłego Dzionka.
Kurcze co dziś za pogoda,masakra.Dzis jeszcze mam wizyte z Igorkiem u GP.w Dublinie.
Śniadanko juz zjadłam,pranie wstawiłam małego.Zaraz ide sie ogarnąć dopoki mały śpi.
Wszystkim chorowitka dużo zdróweczka.
Miłego Dzionka.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Zapytam i tutaj, bo nie wszystkie zaglądają na inne wątki ;-)
Dziewczyny, czy któraś z Was chodziła (bądź chodzi) do dr. Kuczery z Medicusa?
Dziewczyny, czy któraś z Was chodziła (bądź chodzi) do dr. Kuczery z Medicusa?
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry:-)
Kolejny tydzień czas zacząć;-)
Kolejny tydzień czas zacząć;-)
reklama
aureliamarcel
witam :-)
Ale wieje wsio mi po ogrodzie furga
ale spacer zaliczylam juz
Marta zdrowka dla SZymka
Didi i dla Ciebie zdrowka
Ewelcia a jak Wy sie czujecie?? mam nadzieje ze lepiej.;-)
Ania dobra z Ciebie kobieta
Barmanka nie pomoge, ja bylam raz w medicusie z ospa a stwierdzili ze to wysypka alergiczno grzybiczna i wiecej tam nie bylam ;-)
na razie tyle bo mlody buczy
EDIT
AsienkaM dobrze ze wam wymienia jakby co tez myslimy juz dla malego ale musze sie rozejrzec jeszcze, ale ja chyba kupie w sklepie w Ratchcool
mlodemy zeby ida kolejne, ale nie ma tragedii na razie
Ale wieje wsio mi po ogrodzie furga
ale spacer zaliczylam juz
Marta zdrowka dla SZymka
Didi i dla Ciebie zdrowka
Ewelcia a jak Wy sie czujecie?? mam nadzieje ze lepiej.;-)
Ania dobra z Ciebie kobieta
Barmanka nie pomoge, ja bylam raz w medicusie z ospa a stwierdzili ze to wysypka alergiczno grzybiczna i wiecej tam nie bylam ;-)
na razie tyle bo mlody buczy
EDIT
AsienkaM dobrze ze wam wymienia jakby co tez myslimy juz dla malego ale musze sie rozejrzec jeszcze, ale ja chyba kupie w sklepie w Ratchcool
mlodemy zeby ida kolejne, ale nie ma tragedii na razie
Ostatnia edycja: