reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

a my wylądowaliśmy na pogotowiu z Szymem:-( bardzo silne chest infection!!!miał inhalacje robioną,podwójną,sterydy,antybiotyk i jutro do GP rano po maszyne ciężko oddycha:-(

reklama
siemanko

MartaF ..zdrówka dla Szymka...biedny maluszek niech szybko siły odzyskuje

miłego poniedziałku laseczki... chociaż pogoda daje wiele do życzenia i nawet pies nie chce wyjść z domu ale cóż zrobić , jakby tego wszystkiego było mało dopadł mnie jakiś paskudny katar ..wrr..oby na tym sie skończyło a do tego ból głowy ..ech..
idę robić śniadanko dziecku do szkoły

hej

nocka spokojna,chyba inhalacje i sterydy pomogły,mały od rana szaleje:eek::laugh2:jeszcze ciężko oddycha ale chyba juz go nic nie boli:tak:

miłego dnia

Witam

aureliamarcel oj bidulek z Marcela, buziaczki i oby wszystko szybko sie wygoilo
Marta F zdrowka dla Szymka i dobrze, ze juz jest lepiej
Didi zdrowka dla Ciebie
Aniaa super niespodzianke J Ci zrobil

U nas weekend minal spokojnie i leniwie. Pojechalismy do sklepu z tym fotelikiem i okazalo sie ze we wszystkich pudelkach i we wszystkich sklepach halfords nie maja tej wkladki dla niemowlakow. Pracownik byl zdziwiony bo nikt inny kto kupil ten fotelik to nie zglaszal tego. Ale pracownik powiedzial, ze zadzwoni do producenta i sie wszystkiego dowie i jak sie da to moze dosla te wkladki a jak nie to mozemy zwrocic fotelik.

Ale wieje, Milego dnia zycze.

Hej.
Kurcze co dziś za pogoda,masakra.:wściekła/y:Dzis jeszcze mam wizyte z Igorkiem u GP.w Dublinie.
Śniadanko juz zjadłam,pranie wstawiłam małego.Zaraz ide sie ogarnąć dopoki mały śpi.
Wszystkim chorowitka dużo zdróweczka.
Miłego Dzionka.

Zapytam i tutaj, bo nie wszystkie zaglądają na inne wątki ;-)

Dziewczyny, czy któraś z Was chodziła (bądź chodzi) do dr. Kuczery z Medicusa?

reklama
witam :-)
Ale wieje :wściekła/y: wsio mi po ogrodzie furga :growl:
ale spacer zaliczylam juz :-p
Marta zdrowka dla SZymka :tak:
Didi i dla Ciebie zdrowka :tak:
Ewelcia a jak Wy sie czujecie?? mam nadzieje ze lepiej.;-)
Ania dobra z Ciebie kobieta :-D
Barmanka nie pomoge, ja bylam raz w medicusie z ospa a stwierdzili ze to wysypka alergiczno grzybiczna :eek: i wiecej tam nie bylam ;-)
na razie tyle bo mlody buczy:-D

EDIT
AsienkaM dobrze ze wam wymienia jakby co:tak: tez myslimy juz dla malego ale musze sie rozejrzec jeszcze, ale ja chyba kupie w sklepie w Ratchcool :tak:

mlodemy zeby ida kolejne, ale nie ma tragedii na razie :-D

Ostatnia edycja:
Do góry