reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
jest tu ktos z Athlon i okolic??powiedzcie jaka jest u Was pogoda?pada bo niewiem czy wybierac sie na pokazy samochodow bo jak pada to kiszka bedzie:baffled:
My wlasnie po sniadanku:tak:
Milego dzionka;-)

reklama
Hej
ja w pracy..
Zeby tez mialam leczone na tyl czarna plomba a przod biala. Czyli co do rwania lepiej zadzwonie i sie dowiem.
Pogoda do du....
Milego dnia

Hej
.Ale dzis wietrznie na dworzu,co za pogoda.Dziś troche pozno z łożka wstaliśmy,zaraz trzeba sniadanko wciągnąć.
Wczoraj ogladaliśmy walke,była u Nas Aniaa z rodzinka.Wiec wieczorek miło minął.
Marcysia z tego co wiem to Aniaa83 wybrała sie na pokazy aut.
Miłego Dzionka.

witam :-)

bossssz jakie nudy:confused2: na dworze wieje ani na spacer isc :crazy:
w kazdy weekend mam ochote sie spakowac i do pl wrocic :eek: normalnie nie ma tu co robic:zawstydzona/y:
nawet na szoping nie ma z czym isc :-p

maly dzis podloge buzia zaliczyl, warga napuchnieta, nos czerwony i guz na czole :confused2:
no i zostaw go na chwile :baffled:

wracam na podloge do mlodego ;-)
milego popoludnia :tak:

Gliwa-no widzisz, mysmy jednak zostali w domku (niedawno wrocilismy od Larci;-)) bo u nas leje i wieje. Szkoda, ze pogoda wszystko popsula, jak zwykle:-(Jednak troszke za daleko,zeby po godzinie wrocic mokrzy :no:. No nic trzeba sie ponudzic w domu :(
aurelia-no mnie tez ta pogoda dobija, dzieci w domu czuba dostaja od tego nadmiaru skumulowanej energi :rofl2:

My zaliczyliśmy krótki spacerek z Igorkiem.Teraz gotuje na jutro obiad,zupke warzywną.Jutro jedziemy z małym do GP na wizyte kontrolna,jestem ciekawa ile waży nasz Skarbek Wieczorkiem będziemy oglądać żużel z Gorzowa,:tak:.
Mnie też pogoda dobija,dziś troszke nerwowa jestem.
Aurelia aby synusiowi sie szybko zagoiła buzia.

Witam niedzielnie

hejka:-)
jest tu ktos z Athlon i okolic??powiedzcie jaka jest u Was pogoda?pada bo niewiem czy wybierac sie na pokazy samochodow bo jak pada to kiszka bedzie:baffled:
My wlasnie po sniadanku:tak:
Milego dzionka;-)

My bylismy na pokazach niedawno wrocilismy pogoda jaka jest kazdy widzi,wietrzenie a do tego przelotnie padalo ale wycieczka sie udala ;-)
Napatrzylam sie na te samochy ze do domu chora wrocilam marzy mi sie mustang :-D

Aurelia buziak dla synka oby sie zagoilo szybko

A moj J wczoraj mi zrobil niespodzianke i kupil mi bilet do Polski ciesze sie az z radosci sie poplakalam takze czeka mnie i dziewczynki nieplanowany lot do kraju ani Mama ani rodzenstwo nie wiedza ze przylatuje takze bedzie niespodzianka:-)

Milego wieczorku zycze

witajcie wieczorem ;-)
nudny dzien dobiega konca, wkoncu :-p
w takie dni moj G mnie do bialej goraczki doprowadza :confused2: zjadl obiad, potem golonko, za 5 min ciastka, potem pojechal po lody, a teraz jest w super valu bo mu sie zachcialo zapiekanek :wściekła/y::crazy: no szafki i lodowka sie nie zamykaja no :eek:

maly juz lepiej, warga wrocila do normalnych rozmiarow, zostal tylko maly guz :tak:
mezu jutro do pracy na caly dzien, a ja sama z malym, mam nadzieje ze zajrze tutaj :-D
Ania super niespodzianka, wez mnie ze soba :-Dtez mielismy na ten zlot jechac, ale ta pogoda :dry:
Marcysia no takie uroki pogody w ie :confused2:
Gliwa udanej wizyty :tak:

znikam zapiekanki robic :oo2::nerd:

reklama
helloł z wieczora

WolfiA no a u mnie w tesco( ze tak nawiąze do tych ekspressów jeszcze) są przecenione do 70 euro:tak: ale fakt jest faktem,ze do tego co gastone ma jest duzo więcej pysznosci:sorry: dolce gusto stara sie pomalu wprowadzać nowości jak zdązylam wyczytać :-D ale.. poki co moze se go zakupić? :eek: sama nie wiem

wczoraj pl szkoła pozniej cos na ząb i do Tichonków wybyliśmy.Baardzo fajne popołudnie. Mateuszek jaki klocuszek boski:-D a Radzio jak sie fajnie z Nikolą bawił,az Nikola zwracała się do niego "Radusiu"- polane mialam:-D dzięki za otwarcie drzwi nam;-):-D

a dziś mała zamułka,ale miałam jechac sama z Martysia na jakis szoping maly czy cos,ale suma sumarum pojechalismy wszyscy se pojezdzic gdzies:confused2::-D nareszcie koniec dnia:-D

spokojnego wieczoru laseczki

Do góry