reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No dokladnie Emilka nieraz zamyka sie w pokoju i mowi ze musi miec spokoj a co ja biedna mam powiedziec caly dzien z 3 szogunami a na wieczor jeszcze tatus dolancza:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
Nic mi nie mów,będzie i u mnie cyrk na kółkach,ale początki najgorsze.A później Emilce nikt nie podskoczy na podwórku bo będzie miała obrońców ;-)

anineczka u nas tez ciuchy lipa ale maja takie miejsce na ciuszki dla dzieciaczkow, ogolnie drogie ale idzie trafic na 70 % off i zawsze sie cos trafi :tak:

No właśnie drogo,ale chyba dam jeszcze raz szansę temu sklepowi (tak to się odmienia?) i popatrzę :tak:

witam!

I gratuluje ogromnie na wstępie Adze! Zdrówka Wam dziewczyny!

U nas dziś ładnie na zewnątrz,wiec i humor lepszy. :-) W pn. też mają być upały..Muszę pokorzystać jeszcze:cool: Myślimy z mamą coby do Augustowa, na jakiś mały rejs po kanale się wybrać..Ciekawe co Wikta na to ;-):-D

Szperałam za kurierem,bo standardowo trza będzie paczkę wysłać. Midland express jeszcze się nie 'popsuł' jeśli chodzi o usługi,nie wiecie?;-)Dalej są niezawodni?Nigdy nie korzystałam,a mam zamiar,więc pytam;-)

ewelcia-welcome back!Jak się mieszka?

Idę pranie powiesić.

miłego dnia!

Aga Irlandia gratuluje serdecznie :-) Szybko sie uwinelas :szok:

Wilwia mam na razie takie probne, doslownie 3 na krzyz, ale specjalnie dla Ciebie, bo ciezarnym sie nie odmawia ;-):-D
Oto On- model Alexander :-D

Koncze kawusie i zmykam do pracki, a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeee :/

Ostatnia edycja:
Tabasia-jaki słodki facecik z tego Twojego Alexa:)No cudeńko:)))
Anineczko-no witam w klubie-jak widzę,że pada(dobrze,ze chociaż nie wieje;))to i humorek podupada:/Buziak:*jak mój Antos?Kurcze oby juz do siebie dochodził,no ilez można;)

Tabasia model z niego jak nic, super chlopak :tak: avatarek tez sliczny:tak: tez bym musiala pomyslec o jakiejs sesji dla mlodego ;-)
Madbabe ja kozystam z firmy jakubus bus, biora z pl w srode w sobote juz mam. wysylalam kilkanascie razy juz i zawsze bylo ok i na czas :tak: naprawde polecam, jezdza co 2 tygodnie :tak:

reklama
Witam sie i ja :-)

AgaGratulacje!!!!

Ewelcia jak siemieszka na nowym mieszkanku?

Tabasia uroczy model:tak:

Asienko zdrowka zycze,daj znac jak bedziesz po wizycie

Nic mi sie nie chce mam lenia giganta normalnie uciekam pranie sciagnac bo pada:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry