reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wilwia słonia i my mieliśmy,oddałam na następny dzień bo na baterie bym nie wyrobiła :eek::no:
Już po jednym dniu użytkowania baterie ledwo zipiały a tutaj daje się te grube paluszki R20 ,które wcale nie są tanie i tak zabawka 19 euro a baterie na jeden dzień 10 euro :no:
Co do reszty się nie wypowiem bo nie miały dzieciaki :tak:

reklama
ello
Marcysia witaj
Anineczko gratuluje 3go synka,oj ale ty bedziesz miec dobrze chlopaki na rekach beda cie nosic.;-);-)
Wilwia no my Olivie wlasnie kupilismy slonika na dwa latka,ogolnie fajne to jest mloda bardzo sie cieszyla jak te motylki wylatujá z traby, i tez szybko sie denerwowala bo nie mogla nic zlapac i kleczalam razem z niá przed tym sloniem trzymalam za reke i tak lapalysmy no i faktycznie baterie drogie,mloda wlasnie mnie meczy zebym jej kupila baterie do tego slonia:eek:
cos podobnego do tego krokodyla znajoma miala, ale narzekala ze jak jej chlopaki bawili sie w domku do jej cos zbili tymi kijkami bo tak wymachiwali, wiec to raczej zabawka na ogrod.
ha ha wiec chyba najlepsze to te rybki swoja droga tez o nich kiedys myslalam.:-)

Witam
Nie wyrabiam z tym laptopem:(((
Anineczko-ale się Antoś namęczy cholerka,no!!!!Mam nadzieję,że każda nocka będzie lepsza,bo mi się wymęczy-a Was przy okazji:( ja też muszę wyprawkę dzieciom zakupić-u nas bez względu na stan co roku musi być nowy1-plecak,2-lunchbox,3-piórnik...tylko czemu jeszcze kasy z BtS nie dostałam???
Marcysiu-oby dziś power i humor dopisał:)))
Wilwia-słoń odpada-baterie ciągnie to raz,a dwa-no niestety szybko się nudzi dzieciom:( choć jak sobie pomyślę to nie ma gier,które dzieciom się nie nudzą-są fajne i kolorowe,ale taki urok pociech,że wszystko u nich"na chwilę":/
Tichonek-wczoraj całkiem podobnie dzień spędziłyśmy:))))Co dziś w planach;)))
No i miłego dnia Wam:)

siemanko z deszczowego jak nie wiem co Galway

Anineczko ..gratuluję 3- muszkietera.. chociaż to już 4 D'artanian dołącza do pozostałej 3 :) no i oby Antkowi bóle jak najszybciej minęły i nocki były już w spokoju przespane

u nas bez rewelacji... tylko pogoda paskudna ..dzisiaj w nocy jak lało i wiało tak nic nię nie zmieniło do teraz porażka..ale spacer po plaży w kaloszach i sztormiaku z psem zaliczony hihihi

lecę jakieś śniadanko wciągnąć ..u mnie reszta domowników smacznie śpi ..ale niestety nie ja..hihi ok..mykam bo niedługo Zuzie będę miała ..papap

Bry
U nas jeszcze nie pada, ale chmury wiszą i wieje, więc to chyba kwestia godzin. Wczoraj pojechałam z młodą na zakupy, obkupiłam ją trochę na przyszły sezon. Byłam w szoku, że Ania umie być taka cierpliwa, nie chciała z wózka wychodzić, chyba wiedziała, że mamusia sama nie da rady:cool2:. Co prawda w Dunnsie stwierdziła, że jej się nudzi:rofl2::cool2:, ale grzeczna była. Ale młoda chyab ma chorobę lokomocyjną:sorry::confused2:, podejrzewałam już od jakiegoś czasu, bo marnie wygląda, tak jakby niedobrze jej było i zasypia, a wczoraj mi mówiła: mamo Ani blee. Ja wróciłam to tak mnie głowa bolała, żemi się już nic nie chciało.

Anineczko
szkoda młodego faktycznie, u nas też mówili, że lody to po to, żeby krwotoku nie było, ale ja miałam usuwanego trzeciego wieeeeki temu;-)
Wilwia jeszcze troszkę i zapomnisz

Witam mamunie:-)
Marcysia witaj na irlandzkiej ziemi:-);-)
Ja dzis mam kolejny dzien z tych ciezszych.Wlasciwie ostatnio to same takie dni.Ta ciaza daje mi troche popalic.Jest calkiem inna od pierwszej.Mam ogromne bole kregoslupa,ciezkie zadyszki i ogolnie czuje caly czas zmeczenie.Jutro wizyta u gp,z ktorej oprocz pomiaru cisnienia nic wiecej sie nie dowiem.Mam pytanko_Otoz chce Tobiemu kupic jakas gre i zastanawiam sie np.nad takimi Gator Golf – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Fishing Game – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Elefun – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Macie jakies doswiadczenie jesli chodzi o te gry,a moze macie jakas inna propozycje co do gier dla dwulatka:-)

Hej Wilwia moze ja ci pomoge z ta gra krokodylek i slonik bo obie mam,obi esa fajne jezeli dziecko lubi taki zabawy moze nawet ciut fajniejsza jest krokodylek bo musisz wcelowac do pyszczka a pozniej krokodylek ja wurzuca wiec dzieciaki jaKby maja dodatkowa atrakcje,a co do slonika to fajna zabawka ale na kroptko bo szybko sie nudzi ,chociaz kacperek ja prawie codziennie wyciaga polapie motylki z 5 min i jest chowana,co do bateri to rzeczywiscie trzeba je kupic dobre bo te gorsze nie maja mocy zeby ta trąba byla caly czas w powietrzu,mam nadzieje ze ci pomoglam;)

Bry:-)
Lubiczanko mój dzisiejszy plan dnia to siedzenie w domu bo pada u nas a wieje tak masakrycznie,że nawet pasy w wózku mogłyby nie pomóc i dziecka po osiedlu mogłabym szukać:confused2:
Serniczek chyba zrobię:-pPrasowanie uskutecznię:tak:
I takie oto atrakcje na dziś:-D
A jutro mam na 9:45 blood test:sorry:Mam nadzieję,że pogoda bardziej ludzka będzie bo znów z dwoma bąblami z kopyta muszę iść:confused2:
Idę coś do żarła przyszykować bo szanowny na lunch przyjedzie doma:tak:

reklama
Do góry