reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Madebe zdrowka!!!

U nas choroby ciag dalszy.Max ma sie lepiej,szczeka tylko i smarka.
Zosia temperatury nie ma,apetyt ma gardlo troszke lepiej.Wraca do normy.
Hania ma biegunke i temperature.No i moj J sie rozchorowal.Dziwny wirus,zaczyna sie bolem gardla,potem dwa dni goraczka,bol gardla znika,potem biegunka caly dzien i znow gardlo,potem juz tylko katar.Dzownilam do gp narazie mowil zeby poczekac bo jak temperatra spdla to najwazniejsze,a szkoda by bylo odrazu walic antybiotyki.
Poczekamy zobaczymy.Ja mam dobrego gp,ktory dal nam numer prywatny kom i kazal dzwonic w kazdej chwili;-) kilka razy juz skorzystalismy i zawsze nam pomogl.

reklama
Bry:-)
Przepraszam,ale przeleciałam tylko "po łebkach" i tyle co pamiętam:
Wszystkim solenizanatom wszystkiego najlepszego,chorowitkom zdróweczka a wszystkim nowym mamom-foremkom miłego z nami pisania:-D
Jeszcze tydzień i zostanę bez teściowej to się poprawię jeśli o BB chodzi bo zapuściłam się straszennie:zawstydzona/y:
Dziękuję bardzo za życzenia dla Radka,masakra jak czas leci:szok:Pojutrze Mateusz już miesiąc skończy:szok:
Margaritta,Asienko dzięki za wczoraj i sorki,ale ni cholery nie szło pogadać:no:Jeszcze się uczepiła mnie mama jednego z kolegów Radka ze szkoły i nadawała najęta i dla nikogo innego czasu nie miałam:zawstydzona/y:Dzięki Wam również za prezenty dla Mateusza:-)Trza się kiedyś na kawie gdzieś spiknąć i na spokojnie popeplać a nie tak na wariackich papierach jak wczoraj:tak:

Wczoraj zrobiłam mierzenio-ważenie mojego okruszka:sorry2:Moje maleństwo ma 55cm. i waży 5200g.:szok::eek::-DA ważony był ostatnio 2,5 tyg.temu i ważył 900g. mniej:eek::-DDziś dostał PPS-a i już jest pełnoprawnym obywatelem:-)

madbebe zdrowka!Mam nadzieje,ze to nic takiego!Moze poprostu jakas nerwica,co?Choc mam nadzieje,ze nie masz powodu do takich zmartwien! Buzka na zdrowko :-)

SPadam robic obiad

Hej Dziewczyny.Ja dopiero teraz pojawiłam sie na forum.
Weron ja mam termin 8.9sierpnia:tak:A Ty gdzie rodzisz?
Madbebe zdróweczka duzo i samopoczucia lepszego.
Aniaa83 a samopoczucie róznie jest.
Wekeend minął szybko nam,wczoraj po południu byli u Nas znajomi,troszke posiedzieli.
Jutro kolejna wizyta w szpitalu,zobaczymy co tam powiedza.

Ostatnia edycja:
Madbebe zdrowka Ci zycze

Tichonek ile czekaliscie na pps? ja licze ze w tym tyg dostaniemy ale zobaczymy czas pokaze

Lenka wykapana,mleczko wypila i od 2 godzin sobie spi tak plus minus do 3-4 bedzie spala,starsza jeszcze szaleje w dzien sie przespala i teraz tak szybko nie pojdzie spac.

Spokojnej nocki zycze

Ciao!
Dzieki wszystkim za zyczenia...kolejny roczek stukna:)
Nie udzielam sie bo jestem zezarta przez nerwy...piekla ciag dalszy....cale dnie w placzu,krzyku,pisku,histerii...kazdego moze zlamac.Nawet nie chce mi sie pisac,dosc powiedziec,ze strach z domu wyjsc,bo z Alexem jak z bomba zegarowa...moze wybuchnac w kazdym momencie i koniec! Od jutra jestem sama....i chyba sie zabunkruje w chacie i tak bede siedziec,bo nie wiem jak mam wyjsc z dwojka z domu. Alex nie chce siedziec w wozku,a jak go puszczamy to ucieka. ostatnio uciekl nam ze sklepu i znalazlam go po drugiej stronie ulicy!!!! A samochody staly i czekaly bo nie wiedzialy co on zamierza...myslalam,ze zawalu dostane. A wszytsko to bylo w sekunde,jak placilam przy kasie...a ten myk i juz go nie bylo!
Dodam tylko,ze mielismy dzis 6 weeks check up...maly ma sie dobrze,smieje sie jak szalony i wazy 5200kg.

reklama
Aniaa byliśmy odebrać Matta certyfikat urodzenia we wtorek no a dziś przyszedł PPS więc niespełna tydzień:tak:
Misia:szok:Niezły Alex,masakra,na prawdę można dostać zawału:eek:A Tymek waży tyle co mój Matt,z tym,że Matt 2 tygodnie młodszy:eek:Mój opychacz:zawstydzona/y::-D
Madbebe o kurczę a co to się porobiło?Może faktycznie jakaś nerwica...

Do góry