reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

moniadan no chyba tak. Ale juz lepiej niech mnie bierze na owoce, bo wczoraj popoludniu jadlam cokolwiek mi w rece wpadlo, jakbym z miesiac nie jadla :-D Myslalam, zeby jutro Cie odwiedzic z Amanda, ale nie bede Ci gitary zatruwac w niedziele, bo winni jestesmy jeszcze zyczenia Emmie. Jakims innym razem.

A ze zimno, to prawda, ja rowniez mam dosc tej pogody. Olej bedziemy zamawiac w tygodniu, bo chata sie wychlodzila troche przez te wiatry.
Meza oczywiscie dalej nie ma, normalka, czasem mam juz dosc tej jego roboty. On nie zna granic poprostu, a ja to jak samotna mama, doslownie.

Ostatnia edycja:
reklama
moniadan no własnie nie dała rady- pochodzila z P po szpitalu w ta i z powrotem ale ilez można. o 22-ej jak ją "zbadają" dam Wam znać;-)

Dzieci w łózkach- każde w osobnym:-D najlepszy numer dzisiejszego dnia- uwaga. No musze o tym wspomnieć - Radzio poszedł siusiu a Nikola oczywiscie za nim:sorry2: Po czym Radzio się załatwił ja tak zerkam co oni tam jeszcze robią a moja Niki... zdjęła majty i stanęła przed klopkiem ta jak Radek i patrzyla czy jej siusie tez tak polecą :confused::-D:-D Padłam:-D

ehh- dzieciaszki

Margarita padlam ze smiechu:-))
Moj Max od kiedy dziewczynki sie urodzily ciagle sie zastanawia jak to mozliwe zecon ma siusiaka a one maja pipulki.Ostatnio bylam z nim w kibelku w supermarkecie i wysiusiial sie i ja mowieStan pod drzwiami mamusia zrobi siusiu.A on ciekawy strasznie chcial zajrzec i mowi :No i jak mamusiu masz pipilke czy siusiaka?Ja mowie : no pipulke.A Max na to z przerazeniem:yyyyyyyyyy gdzie masz??? Z tylu????Ja na to no nie,nie mam. A Max : No tak,znow zgubilas!!!:-D

Jeszcze mi sie przypomnialo.Moja mama jak przychodzila do przedszkola po mnie , nigdy mnie nie bylo na sali z dziecmi.Gdzie bylam? W kibelku razem z kolezanka pOdgladalysmy chopakow jaj siusiaja:-))

reklama
dziewczynki... przebili Tichonkowi wody płodowe 10 minut temu ... i juz w słuchawce słyszałam,ze chyba teraz jednak boli już :sorry2: normalnie oczy mam jak 5zł :-)

heh- będę drinka piła po północy :confused::-D

Do góry