reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam niedzielnie:-D
Monidan-a kiedy ta wypłata?;-):-)
Pauletta-noooo-piękny tort.Super,że imrezka udana:tak::blink:
Tichonek-tak jak mówisz z tym netem:tak:Jak nie miałam komputera to sobie znalezć miejsca nie mogłam:baffled:
Misia-pakuj torbę do auta i na porodówę:tak:;-):-)
No a dziś przylatuje siostra do nas-nareszcie:-D:-D:-D:-DCo prawda szkoda,że w nocy,ale nie będę wybrzydzać:nerd:
Miłego dnia Dziewczynki

Hej.
Cisza....dobilam do terminu i nic. Lekkie skurcze-owszem ale daleko do tych wlasciwych raczej. Na dodatek Alex nam cala noc goraczkowal i nie spal. Nic nie chce tez jesc. Cala glowa i szczeka gorace.Biedak wyglada strasznie. Co chwila przysypia ale tylko mi na rekach, jak go odkladam to sie budzi. A ja latam przez to w pizamie. Ale zeby sie jeszcze nie wybily wiec to nie koniec. Narazie faszeruje go nurofenem i calpolem...Tez sobie wybral moment na zabkowanie.

Witam.
Lubiczanko to super ze siostra przylatuje:-).
Pauletta jaki torcik smakowity:-).
My już po śniadanku,mój M dziś zrobił pyszna jajecznice.Teraz odpoczywamy.:tak:.Jeszcze w piżamce jestem,narazie niechce mi sie ubierac.
Pogoda zapowiada sie chyba ładna.
Milej niedzieli dziewczynki życze.

Witam niedzielnie:-)

Pauletta nono super torcik.Super ze impreza sie udala:tak:

Tichonek dobrze ze juz masz net :tak: Cos juz sie zaczyna dziac powoli moze Cie wezmie konkretnie :-)

Lubiczanko fajnie ze siostra przylatuje,ja sie doczekac nie moge kiedy moja Mama przyleci ale to juz niedlugo blizej jak dalej:tak:

Biola jak tam bylas na zakupach w Rathcoole ?

Marta jak tam synek?no i pochwal sie gdzie na wakacje wybierasz sie ;-)

Ewelcia co u Ciebie?

Ja wczoraj busy dzien mialam pol dnia w ogrodku spedzilam sadzac kwiaty a pozniej znajomi do nas przyjechali dzis troszku niewyspana jestem ale zaraz sobie strzele inke i bedzie ok:tak:

Udanej niedzieli zycze:-)

Ostatnia edycja:
Gliwa,Aaniu-no już od marca odliczałam dni do jej przyjazdu:)W piątek dotrą i Rodzice,a w następną środę druga siostra z mężem i 2ma synkami:)))
Misia-już niedługo-słowo;)
Gliwa-ale poszczułaś jajeczniczką-mmmmm-jutro na śniadanko obowiązkowo:))
Aaniu-na jak długo Mama przylatuje?

Lubiczanko to bedziesz miala wesolo tyle gosci :-)
Moja Mama przylatuje na 2 tyg tylko niestety wiecej urlopu nie dostala ale dobre i tyle.W sumie bilet ma kupiony na 2 dni przed terminem ale wiadomo ze czlowiek nie przewidzi kiedy dokladnie urodze takze moze byc tak ze juz bedzie cora z Nami:-)

Aaniu-nooo niezupełnie-siostry się wymieniaja...tzn ta dzisiejsza wylatuje w przyszły poniedziałek:( ale i tak fajnie bedzie:)Fajnie,że Mamusia przyjeżdża-a wiem jaka to pomoc...Moja może też-jak wreszcie się dowiemy jaka jest data porodu;)))))

reklama
Do góry